Blanka wez sie chlopie zastanow co piszesz... Mam mu oddac cokolwiek dlatego ze po skamie biegalem sobie po moradonie a od do mnie podszedl, dal trade i dal 3 chityny i jednego shela? Mowilem mu nie chce bo potem bede musial oddac. A wielki CruelBastard(nie mylic z prawdziwym wlascicielem) kozak mowi wez sobie ja mam 60gb w kasie mi nie trzeba. Teraz pisze do mnie, planuje zrobic mi wjazd na chate...

:D:D Nie no posmiewisko zrobiliscie z siebie we dwoch. I Blanka mowie ci, daruj sobie to spamowanie w moradonie. I tak nic tym nie wskurasz bo ludzie juz wiele tradow ze mna robili. Chcesz dowody? Zapytaj Boboo10, fety, pawlika, mrfeela.... Wyjdz czasem na dwor i odetchnij.
P.S. dla adminow - Nie obrazam Blanka ani CruelaBastarda. Jedynie pisze co mysle

P
[ Dodano: 30 Maj 2010, 2010 21:38 ]PREDATOR napisał(a):
Pojawiły się głosy, żeby oddal INa ale on powiedział, że zasłuzył (a nie zasłużył, dostał go jako swego rodzaju zapomogę, w końcu trzeba pomagać klanowiczom, nie?) i nie odda bo chce wszystko sprzedać. PóĂ
Âşniej doszedł do CLi i do tej pory kasy i INa nie oddał.
Wlasnie, POJAWILY SIE GLOSY. A mojego zdania nie posluchaliscie ze musialem skonczyc z gra... Wiele osob dostalo item i robi z nim co chce( nawet sprzedaje). Znow mniejsza oto. Dla was wszyscy co wychodza to skamerzy, oszusci i zlodzieje. Cos jeszcze?