Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-22 13:46:06
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-30 21:05:42 

Pochwały: 8
lol, ale wy macie problemy :D dali to twoje i lachę kładź na to co robią :P

Nie wierzycie nam, ze obróci się to przeciw wam?

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-30 21:05:43 

Chcialbym nadnienic, ze nie dam kolejnego zdjecia ze wzgledu na brak zwrotow grzeczniosciowych ze strony Blanka. Same przeklenstwa w moim kierunku.
Nie chce sie zalic tym postem. Chce tylko poinformowac graczy na cw ze NIE JESTEM SCAMEREM. A dlaczego dalem screna? Ze zlosci :D

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-30 21:17:20 

Przykry koleś jesteś chaka. Wytykasz mi że płacze a sam biegniesz na forum i piszesz takie bzdury. A teraz trochę prawdy dla osób które nie wiedzą o co chodzi. Wyzywamy cię od scamerów ponieważ nie oddałeś cruelowi kasy. Po tym jak dostałeś scama dużo osób chciało ci pomóc, np: cruel pożyczając ci kasę, ja dając na wyrost w zaufaniu IN ( który na tamtą chwilę ci się nie należał ale było mi cię szkoda i pomyślałem że IN pomoże ci się odbić od dna, a ja jako ówczesny lider musiałem zadbać o swoich ludzi ). Nie chcesz oddać IN.. ok wsadż go sobie, ale oddaj kase cruelowi złodzieju. Wszyscy wiedzą jakim jesteś człowiekiem i jakie świadectwo pozostawiłeś po sobie. Masz jeszcze czelność przychodzić do nas na vt. Nie skumałeś że nikt cię tu nie chce i gardzi tobą.

Dlatego ostrzegam przed tych osobnikiem, nie róbcie z nim interesów, najlepiej nie miejcie z nim nic wspólnego bo to obłudny człowiek.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-30 21:19:50 

Pochwały: 9
te rozdawanie itemów to jest śmiech na sali...
walsez jak był u nich w clanie wydropił w krótkim czasie kilka ironów i co z tego dostał? gówno, bo wszystko szło do furiata itp. do tych którzy tych bossów tak często nie bili... a ktoś kto jest na każdym bossie, szuka ich itd jest na końcu kolejki :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-30 21:31:14 

No to teraz cos z mojej strony. po skamie Chaki ( stracil postac +itemy w kretynski sposob ) postanowilismy mu pomoc, jak blanek powiedział Cruel pożyczył mu kase (umówili się, że mu odda jak się odbije od dna). Dostal od klanu iron necka, którego od razu sprzedał (za 21 gb nie 17...) Jakiś czas pózniej Czaka powiedzial że konczy z KO i wychodzi z klanu. Pojawiły się głosy, żeby oddal INa ale on powiedział, że zasłuzył (a nie zasłużył, dostał go jako swego rodzaju zapomogę, w końcu trzeba pomagać klanowiczom, nie?) i nie odda bo chce wszystko sprzedać. Później doszedł do CLi i do tej pory kasy i INa nie oddał. A takie teksty jak sprzedaż postaci to może sobie mówić kolegom z CLi.
Amen.
P.S. Walsez tez dostal INa i wyszedl...

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-30 21:35:01 

Blanka wez sie chlopie zastanow co piszesz... Mam mu oddac cokolwiek dlatego ze po skamie biegalem sobie po moradonie a od do mnie podszedl, dal trade i dal 3 chityny i jednego shela? Mowilem mu nie chce bo potem bede musial oddac. A wielki CruelBastard(nie mylic z prawdziwym wlascicielem) kozak mowi wez sobie ja mam 60gb w kasie mi nie trzeba. Teraz pisze do mnie, planuje zrobic mi wjazd na chate... :D:D:D Nie no posmiewisko zrobiliscie z siebie we dwoch. I Blanka mowie ci, daruj sobie to spamowanie w moradonie. I tak nic tym nie wskurasz bo ludzie juz wiele tradow ze mna robili. Chcesz dowody? Zapytaj Boboo10, fety, pawlika, mrfeela.... Wyjdz czasem na dwor i odetchnij.
P.S. dla adminow - Nie obrazam Blanka ani CruelaBastarda. Jedynie pisze co mysle :PP

[ Dodano: 30 Maj 2010, 2010 21:38 ]
PREDATOR napisał(a):
Pojawiły się głosy, żeby oddal INa ale on powiedział, że zasłuzył (a nie zasłużył, dostał go jako swego rodzaju zapomogę, w końcu trzeba pomagać klanowiczom, nie?) i nie odda bo chce wszystko sprzedać. Później doszedł do CLi i do tej pory kasy i INa nie oddał.

Wlasnie, POJAWILY SIE GLOSY. A mojego zdania nie posluchaliscie ze musialem skonczyc z gra... Wiele osob dostalo item i robi z nim co chce( nawet sprzedaje). Znow mniejsza oto. Dla was wszyscy co wychodza to skamerzy, oszusci i zlodzieje. Cos jeszcze?

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-30 21:42:35 

Pochwały: 15
dla mnie to wałek z Twojej strony, skoczyłeś oddaj, przecież nie umawiałeś się z nimi, że on dla Ciebie jest.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-30 21:45:42 

Trinity napisał(a):
dla mnie to wałek z Twojej strony, skoczyłeś oddaj, przecież nie umawiałeś się z nimi, że on dla Ciebie jest.

Aha, dali mi IN-a ale NIE UMAWIALEM SIE z nimi ze on jest dla mnie... Hmmm
Nie rozumie Ciebie.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-30 21:47:24 

chaka jestes jakis przyjebany:D wychodzisz z HAWK'ow i lecisz do CL kiedy dochodzisz do clanu piszesz na clanie " Gdyby ktos z HAWK sie pytał to jestem nowym ownerem" Dzieciaku lecisz na forum bo Blanka napisał ci co mysli o tobie i o twoim zachowaniu...

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-30 21:53:47 

NoMercY napisał(a):
chaka jestes jakis przyjebany:D wychodzisz z HAWK'ow i lecisz do CL kiedy dochodzisz do clanu piszesz na clanie " Gdyby ktos z HAWK sie pytał to jestem nowym ownerem" Dzieciaku lecisz na forum bo Blanka napisał ci co mysli o tobie i o twoim zachowaniu...

Mówił że kończy z grą bo sie wstydził przyznać że idzie do CLi. Sam sie z nich tyle razy smial, a potem do nich idzie. Jak pawlik wszedl do CLi na venta i sie o ciebie pytal to nie odpowiadales mimo ze byles na vt. Bo kazdy item, ktory rozdajemy jest KLANOWY i kazdy powinien go oddac wychodzac z klanu, szczegolnie jak ktos dostaje go na wyrost. Takie mamy zasady i ty do nas dolaczajac zaakceptowales je.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-30 21:57:24 

Znowu... Jakies dowody?

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-30 21:57:56 

Możesz po mnie jechać, tak jak ja po tobie. I nie wstydź się pokazać tamtych screenów z naszej rozmowy, w których to w zręczny sposób zrównałem cię z błotem. Wracając do sedna. Wersja cruela jest inna. Pozatym mogłeś nie przyjąć tej pomocy skoro wiedziałeś od razu że nie zamierzasz oddać. Teraz to się wyrzekasz i ściemniasz, ale powiesz przecież, że cruel dał ci na siłę, że nie miałeś wyjścia i musiałeś przyjąć te przedmioty bo gdybyś ich nie przyjął nie byłbyś sobą .. nie chaka ?
nie zrobił byś kolejnego wała, nie wykorzystałbyś kolejnej osoby która chciała ci pomóc. Potem przyszedł czas że już nie było potrzeby dłużej walić ściemy i stwierdziłeś że czas się ulotnić, wymyślając sprzedaż postaci. Nawet wychodzą z klanu nie potrafiłeś się zachować jak mężczyzna i wprost nas o tym poinformować. Ale jesteś usprawiedliwiony, ponieważ nie wszyscy mają jaja. Na własne życzenie pozostawiłeś po sobie beznadziejną tożsamość: złodzieja, zdrajcy, oszusta, ...

Ostatnio edytowano 2010-05-30 23:14:23 przez blanka., łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-30 21:58:10 

Predator ty tez wyjdz czasem na dwor i spusc powietrze.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-30 22:00:18 

Dowody? nikt ci nic nie chce udowadniać. Mi wystarczy ze my wiemy i ty wiesz. I CLe.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-30 22:01:30 

Zrownales mnie z blotem? :D oj hipisie nie mam zamiaru cie obrazac i podczas naszej rozmowy ani raz tego nie zrobilem. Teraz robisz z siebie bohatera i trzymasz z cruelem? A nie pamietasz jak mowilem ci o rzekomym tradzie Gm z cruelem (co mu zgaslo swiatlo :D) i potem ze go oscamowali.... Dobra jedzcie mnie zreszta tak jak w moradonie. Ja juz skonczylem i napisalem swoje.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Następna strona