Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-25 23:04:20
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 120 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-22 23:07:18 

Jak nie jestes w temacie i nie dotyczy on ciebie to ucisz sie z laski. (stul pysk)

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-22 23:08:53 

Lobo napisał(a):
fajny topic duper i bug abuser t?umaczy duperowi i bug abuserowi co to znaczy s?owo legi chocia? obaj znaj? je tylko ze s?yszenia.Obaj jeste?cie nooby z dupowanymi albo mniej lub bardziej w oszuka?czy spos??b zarobionymi itemami i niech ju? b?dzie zgoda heh .

8| W tym rzecz, ?e s? tu podszywani legici(a raczej byli) A ty znasz z widzenia ? To podziel si? wra?eniami i opisz nam to s?owo a nie udajesz m?drzejszego ni? jeste? :lol2: a je?eli nie jeste? z beramusa to lepiej ju? nic nie pisz bo za grosz nie wiesz co si? tam dzia?o a je?eli wiesz to jeste? ?lepy jak kura w nocy z kogutem na czele :lol2:

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-22 23:15:05 

Cytuj:
fajny topic duper i bug abuser t?umaczy duperowi i bug abuserowi co to znaczy s?owo legi chocia? obaj znaj? je tylko ze s?yszenia.Obaj jeste?cie nooby z dupowanymi albo mniej lub bardziej w oszuka?czy spos??b zarobionymi itemami i niech ju? b?dzie zgoda heh .

sftu nie nazywaj mnie duperem je?li mnie nie znasz i poka? mi w moim sprz?cie chocia? jeden dupni?ty item to oddam ci moje konto
A co do A dalej my?le ?e dupujecie i tyle my?le ?e topic si? wyczerpa? no i na koniec z tym bugiem to te? nie jeste? czysty bo jak m??wi?em sam latasz ze swordem z FT.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-22 23:21:59 

Mirag napisał(a):
Cytuj:

sftu nie nazywaj mnie duperem je?li mnie nie znasz i poka? mi w moim sprz?cie chocia? jeden dupni?ty item to oddam ci moje konto
A co do A dalej my?le ?e dupujecie i tyle my?le ?e topic si? wyczerpa? no i na koniec z tym bugiem to te? nie jeste? czysty bo jak m??wi?em sam latasz ze swordem z FT.

Mirage nie wiem jak mam tobie napisa? ?eby? w ko?cu zrozumia?, ?e ja w tej chwili nie gram tym workiem ( od 2-3 tygodni) teraz pogrywam sobie Nenneke ale jakos s?abo mi idzie (prawda Matek ?) gdy? priest jest dlamnie obc? postaci? ale ju? nie d?ugo ;)

ZApewniam Ci?, ?e w tej chwili nikt nie dupuje w A bo nie da rady :lol2: a sword jest z moradon ale czy ty w to uwierzysz czy nie to ju? tw??j problem....

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-22 23:24:03 

no ja si? domy?lam ?e z moradonu bo FT zablokowali. Taa nie da rady dupowa? to ciekawe sk?d 3/4 duper??w ma od nowa sprz?t z nieba ?

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-22 23:27:06 

Mirag napisał(a):
no ja si? domy?lam ?e z moradonu bo FT zablokowali. Taa nie da rady dupowa? to ciekawe sk?d 3/4 duper??w ma od nowa sprz?t z nieba ?

No t?umaczy?em Ci ....goldbary nie zosta?y usuni?te.Je?eli kto? stworzy? sobie 3 konta i wrzuci? tam kilkadziesi?t to teraz jest w tym co straci? ...no mo?e ciut gorzej...

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-22 23:27:16 

nie wiem czy slabo ci idzie ciezko nie zginac 3 osoby na osiem... mam pytanie nosiz czapke dd? bo cie spikowalem jakos dziwnie malo

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-22 23:33:52 

MaTeK napisał(a):
nie wiem czy slabo ci idzie ciezko nie zginac 3 osoby na osiem... mam pytanie nosiz czapke dd? bo cie spikowalem jakos dziwnie malo

Czapka DD tarcza 40 DD ;) Chcia?e? mnie ubi? na dmach...ahh ty nie dobry w sumie sam si? ?dziwi?em,?e mnie nie zjad?e? bo nawet scroli nie mia?em zarzuconych.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-22 23:36:53 

kurde jak da?o si? dupowac i zrobi?o si? to powszechne to mo?e widzia?em was 2 razy na DMach a teraz ca?y czas lol

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-22 23:38:22 

buuuu
no to czuje sie jak noobs ;D

[ Dodano: Wto Lis 22, 2005 11:38 pm ]
chiciaz nie widzialem ze masz tarcze.. z tarcza to mozesz miec 400 hp i nic ci nie zrobie :D

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-22 23:42:46 

Mirag napisał(a):
kurde jak da?o si? dupowac i zrobi?o si? to powszechne to mo?e widzia?em was 2 razy na DMach a teraz ca?y czas lol

Po cz??ci tak po cz??ci nie. Po wyj?ciu KE nie by?o tak, ?e nagle wszyscy m??wi? "idziemy dupowa?" poprostu zajebi?cie drop rate spad? co pono? nawet by?o gdzie? napisane na forum k2 czy jak im tam i wygl?da?o to tak:

Przed KE na 2 scrole drop by? taki (nie zawsze ale do?? cz?sto): shard, iron bow ,raptor jakis tam shell
Po wyj?ciu KE na 2 scrole drop by? taki (og???em oko?o 8 scrolli zawsze shit albo nic): deep scar ,priest cracker czy czort wie co to....

Wi?c jaki sens by?o chodzi? na nie jak nic nie pada?o ? A teraz s?ysza?em 2 dni temu, ?e podobno drop znowu jest jaki by? lub mneij wiecej taki jaki by?...a ?e dupowa? ju? si? nie da to gdzie? trzeba zarobi?.Ale ty nie wierzysz w to, ?e si? nie da wi?? i tak Ci? nie przekonam...

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-22 23:47:28 

Taaa na forum pisa?o jak forum chyba z 2 miechy nie dzia?a?o baju baju ja juz proponuje zako?czy? ten temat.
ps
jak si? nie da jak przez przypadek w clanie ju? si? jakie? poty zdupowa?y to co przy?ni?o mi si???

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 00:01:41 

Mirag napisał(a):
Taaa na forum pisa?o jak forum chyba z 2 miechy nie dzia?a?o baju baju ja juz proponuje zako?czy? ten temat.

Bi?e? w og??le DM`y ? Chcesz mi wm??wi?, ?e nie zauwa?y?e?,?? by? taki moment, ?e nikt ich nie bi?..i zapewniam Ci? , ?e nie by?o to spowodowane er? duperstwa...bo ona dopiero si? w tym czasie rozwija??..Widz?, ?e za przeproszeniem g??wno wiesz o Dmach...ca?? gre si? znich utrzymywa?em scrole itemy etc...wi?? wiem kiedy co? pada?o a kiedy przesta?o pada?. Z tob? to jak ze ?cian? m??wi si? do ciebie a ty swoje 8| Napisa?em, ?e w A dupowali to teraz b?de k?ama? z dm`ami bo to jest tak wa?ne, ?e hej 8|. Jaki widzisz w tym cel ? Napisa?em na forum bo my?le, ?e takie informacje w grze na bie??co nie by?y podawane. Jest jeszcze forum mniej wi?cej takie jak to mo?e tam to by?o...tak jak pisa?em ja to uslysza?em od kolegi a p???niej odczu?em na w?asnej sk??rze bij?c je wi?c nie m??w mi, ?e wiesz lepiej odemnie 8|

[ Dodano: Sro 23 Lis, 2005 00:01 ]
Cytuj:
ps
jak si? nie da jak przez przypadek w clanie ju? si? jakie? poty zdupowa?y to co przy?ni?o mi si???

Przez przypadek to si? dzieci p?odzi.Jak masz czas siedzie? przed teleportem 2 minuty i czekac na ukochan? cofke to powodzenia bo nawet przed patchem ch?opaki ostro si? m?czyli. Bo cofka to nie jest skill na pasku...ale z tego co widz? ty ju? dobrze o tym wiesz ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 00:11:35 

Taaa dupuje nami?tnie z twoim clanem lol

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 09:15:54 

Pochwały: 5
co do dupowania dalej sie da i nie jest to trudne -_-

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 120 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona