Mirag napisał(a):
Taaa na forum pisa?o jak forum chyba z 2 miechy nie dzia?a?o baju baju ja juz proponuje zako?czy? ten temat.
Bi?e? w og??le DM`y ? Chcesz mi wm??wi?, ?e nie zauwa?y?e?,?? by? taki moment, ?e nikt ich nie bi?..i zapewniam Ci? , ?e nie by?o to spowodowane er? duperstwa...bo ona dopiero si? w tym czasie rozwija??..Widz?, ?e za przeproszeniem g??wno wiesz o Dmach...ca?? gre si? znich utrzymywa?em scrole itemy etc...wi?? wiem kiedy co? pada?o a kiedy przesta?o pada?. Z tob? to jak ze ?cian? m??wi si? do ciebie a ty swoje

Napisa?em, ?e w A dupowali to teraz b?de k?ama? z dm`ami bo to jest tak wa?ne, ?e hej

. Jaki widzisz w tym cel ? Napisa?em na forum bo my?le, ?e takie informacje w grze na bie??co nie by?y podawane. Jest jeszcze forum mniej wi?cej takie jak to mo?e tam to by?o...tak jak pisa?em ja to uslysza?em od kolegi a p???niej odczu?em na w?asnej sk??rze bij?c je wi?c nie m??w mi, ?e wiesz lepiej odemnie
[ Dodano: Sro 23 Lis, 2005 00:01 ]Cytuj:
ps
jak si? nie da jak przez przypadek w clanie ju? si? jakie? poty zdupowa?y to co przy?ni?o mi si???
Przez przypadek to si? dzieci p?odzi.Jak masz czas siedzie? przed teleportem 2 minuty i czekac na ukochan? cofke to powodzenia bo nawet przed patchem ch?opaki ostro si? m?czyli. Bo cofka to nie jest skill na pasku...ale z tego co widz? ty ju? dobrze o tym wiesz