Mirag napisał(a):
Dobra zrobi?em FT na bugu ale nie biegam z bi?uteri? +3 +2 +1 jak 3/4 a nawet ca?y wasz clan i jak ju? jeste? taki dok?adny i si? czepiasz nietykalnych o ten ressel to sprzedawanie item??w z DM??w kt??re sie bi?o na bugu jest takie uczciwe? A kto biega teraz z toto+8 i hangug swordem? Ktogo clan zosta? prawie go?y po dupe wipe a potem mia? kase zeby kupowa? raptory kt??re sta?y po oko?o 50 GB bo raczej nie ja.
Zaskocze Ci? moja bi?uteria w czasie dup ery Earning +9 x2 , Amulet of strenght w p???niejszym czasie Iron neckleck +0, Ringi +9 w p???niejszym czasie ring +9 Diamond ring +0.
Raptor 50 GB przepraszam czy cie pojeba?o ? Ostatnio by? rap +9 za 60GB a +8 chodzi w granicach 20 gora 30 GB skad maj? kase ? Hmm chyba goldbar??w nie kasowali a przynajmniej tak mi si? wydaje zreszt? nie kt??rym co? tam pozostawa?o
Tylko widzisz ty ca?y czas si? czepiasz a ja w ?adnym po?cie nie zaprzeczy?em, ?e nie dupowali
a ty ci?gle piszesz jakbym gdzie? napisa?, ?e tak nie by?o
Wzio?em to na czerwono ?eby w ko?cu to do ciebie dotar?o, ?e ja nikogo nie usprawiedliwiam i nie m??wie, ?e tak nie by?o. Tylko jak ty mo?esz pisa?, ?e jeste?my bee skoro sam oszukiwa?e? w mniejszym czy wi?kszym stopniu ale to akurat jest nie istotne.
O w?a?nie wcze?niej mia?em to napisa?. Co do DM??w na bugu bi?em raz i to nie ja sta?em na tym bugu tylko rogue, kt??ry i tak za nim zrobi? reloga (3 razy DC) wraca? jak ju? drugiego bi?em lub w po?owie. Wi?c powiedzia?em nie m?cz si? ch?opie i id? sobie pkuj. Co do reszty klanu to nie wiem ale z tego co wiem to nikt opr??cz mnie za bardzo tych DM??w nie bi? (brak priesta bo jak by? to wiadome jest, ?e Nenneke tylko i wy??cznie bi? ze mn? a ja tylko z nim. To chyba sobie ju? to wyt?umaczyli?my.