Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-26 01:18:48
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 120 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-22 13:41:52 

Cytuj:
/Scar zmien haslo bo to wyszlo z obiegu "ile masz lat bo ja jestem 20 latkiem z umyslem dziecka" sluchaj jesli oceniasz ludzi po wieku a nie po czynach to ty jestes lama i no0bem "peace"

Wcze?niej tych wypocin nie widzia?em ale widze, ?e w?adza jak? daje Ci mod daje si? we znaki.

W twoim zdaniu sam sobie odpowiedzia?e? geniuszu "po czynach" jego czyny m??wi? mi, ?e ?aden z niego legit a zachowuje si? jakby nim by?.

Od kiedy ocenianie ludzi ma si? do lamy i nooba 8| Mo?e zmien taktyke i nie u?ywaj s???w kt??rych nie rozumiesz :lol2:

Nigdzie nikogo nie wyzywa?em od chu..fiut??w i co tam sobie jeszcze wymy?li?e?....mo?e zacznij w ko?cu czyta? te topiki dok?adnie a nie wyrywkowo.

I nast?pnym razem napisz posta a nie si? wpierd... w nie sw??j ...no chyba, ?e nie potrafisz :lol2:
Cytuj:
"peace"

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-22 15:09:18 

Pochwały: 5
geniuszu powiem ci tak nie nadurzywam mojej wladzy bo nigdy nikomu nie daje bana ani nic bezpodstawnie tym bardziej jak ktos sie ze mna kluci to zotawiam zadanie pozostalym moda na tym forum a co do hasla masz 12 i jestes noobem no wiesz ja znam kolesia co ma 28 i jest prze no0bem i kolsia co ma 14 i zajebiscie sie z nim gada wie duzo o grze i dobrze gra wiec twoj tekst jest typu jestes czarny a czarni sa gorsi tylko czemu to ja nie wiem "geniuszu" co do dokladnosci to powiem ci tak ze czytam topic zawsze caly jesli ty nie skumales mojego postu "geniuszu" to mowi sie trudno no wiesz co do pisania posta jeszcze bys napisal ze nabijam sobie posty a co do jego legi to mnie to nie obchodzi juz od dawna tylko mnie zastanawia to ze zachowujesz sie jak nazista szuflatkujesz all i tyle ponizej 14 roku zycia ludzie to nooby czarni to rasa gorsza a ty wielki bialy pan jestes pr0 a po ostatnie nie powiedzialem ze nie masz racji ale szufladkowanie ludzi nudzi mnie juz -_-

mowerman napisał(a):
Peace

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-22 16:51:52 

scar napisał(a):
geniuszu powiem ci tak nie nadurzywam mojej wladzy bo nigdy nikomu nie daje bana ani nic bezpodstawnie tym bardziej jak ktos sie ze mna kluci to zotawiam zadanie pozostalym moda na tym forum a co do hasla masz 12 i jestes noobem no wiesz ja znam kolesia co ma 28 i jest prze no0bem i kolsia co ma 14 i zajebiscie sie z nim gada wie duzo o grze i dobrze gra wiec twoj tekst jest typu jestes czarny a czarni sa gorsi tylko czemu to ja nie wiem "geniuszu" co do dokladnosci to powiem ci tak ze czytam topic zawsze caly jesli ty nie skumales mojego postu "geniuszu" to mowi sie trudno no wiesz co do pisania posta jeszcze bys napisal ze nabijam sobie posty a co do jego legi to mnie to nie obchodzi juz od dawna tylko mnie zastanawia to ze zachowujesz sie jak nazista szuflatkujesz all i tyle ponizej 14 roku zycia ludzie to nooby czarni to rasa gorsza a ty wielki bialy pan jestes pr0 a po ostatnie nie powiedzialem ze nie masz racji ale szufladkowanie ludzi nudzi mnie juz -_-

mowerman napisał(a):
Peace

Czy Ty w og??le wiesz o czym my tu piszemy ? Zapyta?em si? o wiek bo je?eli kto? kupuje zdupowane itemy a m??wi, ?e jest legit to musi by? dzieckiem skoro nie mo?e tego zrozumie?. Ale nigdzie nie napisa?em, ?e jak kto? ma 14 lat lub mniej to jest noobem....czytasz te topiki ale za grosz nic z nich nie zrozumia?e?. Nie obchodzi Ci? czy jest legit czy nie ale swoje trzy grosze wstawia?e? pod moimi postami po co ? Przecie? Ci? to nie obchodzi?

A co mnie obchodzi ile masz post??w ?
?e jestem Pro te? nigdzie nie napisa?em ale dzi?kuj? bardzo, ?e mnie za takiego uwa?asz..

Cytuj:
mowerman napisał(a):
Peace
[/quote]

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-22 20:02:52 

mowerman napisał(a):
scar napisał(a):

mowerman napisał(a):
Peace

Czy Ty w og??le wiesz o czym my tu piszemy ? Zapyta?em si? o wiek bo je?eli kto? kupuje zdupowane itemy a m??wi, ?e jest legit to musi by? dzieckiem skoro nie mo?e tego zrozumie?.

no to powiem ci cos ze znam czlowieka ktory tak samo uwarza jest mega debilem i jak wspomnialem mam 29 lat czyli nie jest dzieckiem a wedlug ciebie tak to tylko dzieci mysla o_O

mowerman napisał(a):
Ale nigdzie nie napisa?em, ?e jak kto? ma 14 lat lub mniej to jest noobem....czytasz te topiki ale za grosz nic z nich nie zrozumia?e?. Nie obchodzi Ci? czy jest legit czy nie ale swoje trzy grosze wstawia?e? pod moimi postami po co ? Przecie? Ci? to nie obchodzi?

no doslownie nie ale zarzuciles ze 14 jest idota bo nie kuma tego co np 18 co jest glupota

mowerman napisał(a):
A co mnie obchodzi ile masz post??w ?
?e jestem Pro te? nigdzie nie napisa?em ale dzi?kuj? bardzo, ?e mnie za takiego uwa?asz..

Cytuj:
mowerman napisał(a):
Peace

a po drugie moge dopisywac sie do twojego postu a nie bede ci tlumaczyl czemu to zrobilem bo nie mam sily na tlumaczenie moich niecnych zamiarow

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-22 21:17:10 

Czyli nie rozumiesz razem z ca?? reszt? "legit player??w" s?owa LEGIT. Czyli nie wiem co mam Ci napisa? ...

Cytuj:
no to powiem ci cos ze znam czlowieka ktory tak samo uwarza jest mega debilem i jak wspomnialem mam 29 lat czyli nie jest dzieckiem a wedlug ciebie tak to tylko dzieci mysla

Do teraz my?la?em, ?e tylko dzieci tak my?l? ..myli?em si? zwracam honor....

BTW I to jest pi?kny przyk?ad 29 lat i nie zna znaczenia tego s?owa. Przykre a zarazem ?mieszne :lol2:

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-22 21:26:46 

khem wiem co to znaczy legi ale powiem tak koes czituje oszukuje dupuje i uwarza sie za uczciwego gracza a nie jest i ty go szufladkujesz nie chodzilo mi nigdzie ze koles dupje itp i jest dalej legit bo nie ale o to ze szufladkujesz go to tak samo jak z turasami all sa zli nie all tylko wiekszosc ale nie my ich szufladkujemy jako takich i zobaczysz porzdnego czlowieka i wybluzgasz mu za to co zrobil ktos inny ale tez byl 12 latkiem lub turkiem :/ czytaj co pisze a nie dodawaj od siebie :>

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-22 21:43:53 

scar napisał(a):
khem wiem co to znaczy legi ale powiem tak koes czituje oszukuje dupuje i uwarza sie za uczciwego gracza a nie jest i ty go szufladkujesz nie chodzilo mi nigdzie ze koles dupje itp i jest dalej legit bo nie ale o to ze szufladkujesz go to tak samo jak z turasami all sa zli nie all tylko wiekszosc ale nie my ich szufladkujemy jako takich i zobaczysz porzdnego czlowieka i wybluzgasz mu za to co zrobil ktos inny ale tez byl 12 latkiem lub turkiem :/ czytaj co pisze a nie dodawaj od siebie :>

Nie odpisywa?bym gdyby? naprawde wiedzia? o czym ja tu pisa?em.Chodzi?o g???wnie o klan nietyklani i ordalicium i ich uczciwo??. Pisania o innych duperzy itp ale wiedzia?, ?e itemy kt??re ma s? dupni?te tyle, ?e nie przez nich. Zreszt? wiem nawet, ?e po dupe wipe mn??stwo os??b z ordalicium biega?o prawie, ?e nago. Matek mirage dagger +8 a dzi? ? co? ju? sie nie ?wieci.Chodzi?o g???wnie o sp??r z tymi dwoma klanami o ?adnym turku nie wspomnia?em bo mnie to nie obchodzi. Ale je?eli kto? my?li,?e jest bez skazy i zaczyna tu wypisywa? r???ne ?mieszne rzeczy a co okazuje si? potem? Mirage FT bug Matek straci? daggery o reszcie nie wiem bo ich nawet nie widzia?em albo nie zwr??ci?em uwagi. To jak to mia?em skomentowa? ? dlamnie to jest jak dziecinada bo hipokryzja jako? do nich nie przemawia?a.

Jedna bardzo wa?na rzecz dla ciebie. Ja go oceniam jaki jest w grzez i tylko i wy??cznie w grze jak i poprzez to forum i to co na nim pisali. Bo ja nigdy nie wychodzi?em z za?o?enia jak nie kt??rzy, ?e jak dupuje tzn, ?e kradnie w relu 8|

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-22 21:49:56 

no wiem o czym jest topic a turas to takie obrazowe od siebie co do ludzi to rozumiem cie ze nie mozna byc legit i zgadzam sie w 100% bo zawsze mozna cos kupic dupnietego ale mi chodzilo od poczatku o to ze zaszufladkowales dzieci 12 jako malo kapujace bydlo i tylko o tyle nie mieszalem sie w to czy oni sa legit czy nie bo nigdy nie mozna byc w 100% legit nawed jak sam nie dupujesz ipt... tylko o to mi chodzilo ze ludzi nie mozna szufladkowac bo ten ma 12 lat to juz jest gorszy itp tylko o to mi chodzilo i to pisalem od poczatku nie jakies posty no ludzie sa legit itp tylko i wylacznie to mam nadzieje ze sie zrozumielismy sie obaj ja ciebie ty mnie w 100% ^^

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-22 22:00:24 

scar napisał(a):
no wiem o czym jest topic a turas to takie obrazowe od siebie co do ludzi to rozumiem cie ze nie mozna byc legit i zgadzam sie w 100% bo zawsze mozna cos kupic dupnietego ale mi chodzilo od poczatku o to ze zaszufladkowales dzieci 12 jako malo kapujace bydlo i tylko o tyle nie mieszalem sie w to czy oni sa legit czy nie bo nigdy nie mozna byc w 100% legit nawed jak sam nie dupujesz ipt... tylko o to mi chodzilo ze ludzi nie mozna szufladkowac bo ten ma 12 lat to juz jest gorszy itp tylko o to mi chodzilo i to pisalem od poczatku nie jakies posty no ludzie sa legit itp tylko i wylacznie to mam nadzieje ze sie zrozumielismy sie obaj ja ciebie ty mnie w 100% ^^

Ja te? my?le, ?e si? dobrze zrozumieli?my ale chce podkre?li?, ?e "has?o" z wiekiem by?o tylko i wy??cznie do Mirage bo on nie m??g? poj?c tego, ?e zarabianie na FT bugu trzy razy = nic si? nie sta?o ale ten kto zdupuje odpowiedni? ilo?? GB przypadaj?c? na zaraobek z FT jest ju? czym? z?ym. Wa?kowali?my to przez trzy posty jak nie lepiej wi?c go zapyta?em ile ma lat bo dlamnie jest to nie do poj?cia, ?eby nie zrozumie? ?e on te? oszukiwa?.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-22 22:04:50 

wiesz niktorzy tak maja trza im wspulczuc ale racja to co taka osoba robi i nie chce uwierzyc ze niszczy ta wspaniala gre jak te popierdolce z K2 to juz jest letka glupota bo dupujac baba tez nie robie nic zlego oke ? ale wiesz niktorzy maja cos z glowa i na tym problem polega a nie na wieku uprzedzam co do postow innych bo scar ich broni bo sam ma 12 lat :P bo mam troszke wiecej latek ;D

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-22 22:22:52 

Akurat swego sprzetu nie mialem z FT n bugu. Bylem tam raz powiezmy doswiadczalnie z czego zarobilem 2~3 gb (nie zebym sie upsrawiedliwial).
Swoje daggery mialem z resselu i jeden bylem pewny ze byl legit i on mi zostal. Mialem go od kolesia ktory mial go jako jeden z pierwszych na serwie. Drugiego szukalem na gwalt i zaczepil mnie koles z apo i wyjal go z lapy wiec jakas nadzieje mialem... I nigdy nie tradowalem czegos, o czym bylem pewwien ze jest na 100% dupowane.

Swiety nie jestem dlatego nikogo nie bede oskarzac, ale na prawde nie wielu ludzi na tym forum jest LEGIT.

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-22 22:29:27 

ja moge powiedziec ze panoramiks jest legit nic nie ma z mercha szmaty ze skepu scrolle ze sklepu bizuteria z drpoa bron z dropa itp jeszcze anirazu nim nie kupowalem zmercha ale kupie i moze to bedzie nie legit -_-

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-22 22:34:35 

Dobra zrobi?em FT na bugu ale nie biegam z bi?uteri? +3 +2 +1 jak 3/4 a nawet ca?y wasz clan i jak ju? jeste? taki dok?adny i si? czepiasz nietykalnych o ten ressel to sprzedawanie item??w z DM??w kt??re sie bi?o na bugu jest takie uczciwe? A kto biega teraz z toto+8 i hangug swordem? Ktogo clan zosta? prawie go?y po dupe wipe a potem mia? kase zeby kupowa? raptory kt??re sta?y po oko?o 50 GB bo raczej nie ja.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-22 22:55:07 

Mirag napisał(a):
Dobra zrobi?em FT na bugu ale nie biegam z bi?uteri? +3 +2 +1 jak 3/4 a nawet ca?y wasz clan i jak ju? jeste? taki dok?adny i si? czepiasz nietykalnych o ten ressel to sprzedawanie item??w z DM??w kt??re sie bi?o na bugu jest takie uczciwe? A kto biega teraz z toto+8 i hangug swordem? Ktogo clan zosta? prawie go?y po dupe wipe a potem mia? kase zeby kupowa? raptory kt??re sta?y po oko?o 50 GB bo raczej nie ja.

Zaskocze Ci? moja bi?uteria w czasie dup ery Earning +9 x2 , Amulet of strenght w p???niejszym czasie Iron neckleck +0, Ringi +9 w p???niejszym czasie ring +9 Diamond ring +0.

Raptor 50 GB przepraszam czy cie pojeba?o ? Ostatnio by? rap +9 za 60GB a +8 chodzi w granicach 20 gora 30 GB skad maj? kase ? Hmm chyba goldbar??w nie kasowali a przynajmniej tak mi si? wydaje zreszt? nie kt??rym co? tam pozostawa?o :lol2: Tylko widzisz ty ca?y czas si? czepiasz a ja w ?adnym po?cie nie zaprzeczy?em, ?e nie dupowali :sleep: a ty ci?gle piszesz jakbym gdzie? napisa?, ?e tak nie by?o 8|

Wzio?em to na czerwono ?eby w ko?cu to do ciebie dotar?o, ?e ja nikogo nie usprawiedliwiam i nie m??wie, ?e tak nie by?o. Tylko jak ty mo?esz pisa?, ?e jeste?my bee skoro sam oszukiwa?e? w mniejszym czy wi?kszym stopniu ale to akurat jest nie istotne.

O w?a?nie wcze?niej mia?em to napisa?. Co do DM??w na bugu bi?em raz i to nie ja sta?em na tym bugu tylko rogue, kt??ry i tak za nim zrobi? reloga (3 razy DC) wraca? jak ju? drugiego bi?em lub w po?owie. Wi?c powiedzia?em nie m?cz si? ch?opie i id? sobie pkuj. Co do reszty klanu to nie wiem ale z tego co wiem to nikt opr??cz mnie za bardzo tych DM??w nie bi? (brak priesta bo jak by? to wiadome jest, ?e Nenneke tylko i wy??cznie bi? ze mn? a ja tylko z nim. To chyba sobie ju? to wyt?umaczyli?my.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-22 23:02:32 

fajny topic duper i bug abuser t?umaczy duperowi i bug abuserowi co to znaczy s?owo legi chocia? obaj znaj? je tylko ze s?yszenia.Obaj jeste?cie nooby z dupowanymi albo mniej lub bardziej w oszuka?czy spos??b zarobionymi itemami i niech ju? b?dzie zgoda heh .

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 120 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona