To ja wam teraz opisz??? moje wra??enia po odpaleniu KO 1.280 na moim Windows Server 2003 Service Pack 1. A fajerwerki by??y bardzo widowiskowe, spektakularne wr???cz.
Trudne pocz???tkiZacz?????o si??? od tego, ??e wi???kszo????? patchy trzeba rozpakowa??? sobie r???cznie po ich ??ci???gni???ciu i zabiciu procesu Launcher.exe - ale to ju?? dawno by??o na niekt??rych systemach WinNT.
Pierwsze starciePo zainstalowaniu patcha 1.280 i uruchomieniu Launchera od razu przywita?? mnie b?????d naruszenia pami???ci przez HSUpdate.exe i zwiecha Launchera. Wy?????czy??em wi???c Data Execution Prevention dla pliku HSUpdate.exe i po kolejnej pr??bie odpalenia gry wy??wietli??o mi si??? ju?? niebieskie (obrzydliwe....) okienko pobierania patcha na HackShield'a. A ten patch to nic innego jak jeszcze jeden AutoUpdate ale z funkcj??? serwera update'??w - nie wiem za bardzo po co.
Pierwsza krewLecimy dalej - dosz??o do tego, ??e ju?? odpali??em gr???. Po doj??ciu do ekranu logowania wysypa??o mi si??? kilkana??cie komunikat??w o naruszeniu pami???ci przez..... wszystkie chyba procesy
systemowe i
krytyczne dla systemu (nawet winlogon.exe, services.exe, antywirus......).

Jak na razie to jeden z niewielu program??w potrafi???cych zrobi??? taki burdel w Win2k3SP1 z w?????czonym DEPem. Jak na razie to jeden z niewielu program??w potrafi???cych zdestabilizowa??? ten system

Pr??buj???c zamkn?????? gr??? ta oczywi??cie uruchomi??a Oper???.

Ale kompletna zwiecha kompa powstrzyma??a stron??? gry przed wczytaniem si???.
Kraina wiecznych ??ow??wPrzy kolejnej pr??bie odpalenia gry posz??o wszystko dok??adnie tak samo jak poprzednio, ale tym razem skusi??em si???, ??eby zalogowa??? sie mimo systemu wisz???cego na w??osku. I.... zgadnijcie co.... Przywita?? mnie niewidziany ju?? chyba od p???? roku....
BlueScreen. :570: Widnia?? na nim perfidny grawer informuj???cy o krytycznym zamkni???ciu systemu z powodu braku w pami???ci procesu winlogon.exe.
Obywatele: Wszystko jest pod kontrol???. Porz???dek przywr??conoZgadnijcie co zrobi??em z gr???...............................
[ Dodano: 21-05-05, 10:34 ]My??l???, ??e KO 1.280 mo??na nazwa??? potocznie
RZE??NIKIEM