Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-07-08 22:54:53
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-05-17 11:26:03 

hmmmm wida??? ze gra jest darmowa - ludzie na oficjalnym forum zacz???li ich romba??? za tego nowego patcha i ich zerowe zainteresowanie graczami wi???c co zrobili GM's ? :D oczywi??cie - zamkn???li forum :D:D:D:D:D natomiast oficjalny komunikat jest pi???kny jak slogany ZSRR :D nowy patch jest bardzo dobry i ani s??owa o b?????dach heh :/ a ja dalej nie moge sprzedawac :[

Tytuł:
PostNapisane: 2005-05-21 01:09:07 
To ja wam teraz opisz??? moje wra??enia po odpaleniu KO 1.280 na moim Windows Server 2003 Service Pack 1. A fajerwerki by??y bardzo widowiskowe, spektakularne wr???cz. :twisted:

Trudne pocz???tki
Zacz?????o si??? od tego, ??e wi???kszo????? patchy trzeba rozpakowa??? sobie r???cznie po ich ??ci???gni???ciu i zabiciu procesu Launcher.exe - ale to ju?? dawno by??o na niekt??rych systemach WinNT.

Pierwsze starcie
Po zainstalowaniu patcha 1.280 i uruchomieniu Launchera od razu przywita?? mnie b?????d naruszenia pami???ci przez HSUpdate.exe i zwiecha Launchera. Wy?????czy??em wi???c Data Execution Prevention dla pliku HSUpdate.exe i po kolejnej pr??bie odpalenia gry wy??wietli??o mi si??? ju?? niebieskie (obrzydliwe....) okienko pobierania patcha na HackShield'a. A ten patch to nic innego jak jeszcze jeden AutoUpdate ale z funkcj??? serwera update'??w - nie wiem za bardzo po co. :roll:

Pierwsza krew
Lecimy dalej - dosz??o do tego, ??e ju?? odpali??em gr???. Po doj??ciu do ekranu logowania wysypa??o mi si??? kilkana??cie komunikat??w o naruszeniu pami???ci przez..... wszystkie chyba procesy systemowe i krytyczne dla systemu (nawet winlogon.exe, services.exe, antywirus......). :shock: Jak na razie to jeden z niewielu program??w potrafi???cych zrobi??? taki burdel w Win2k3SP1 z w?????czonym DEPem. Jak na razie to jeden z niewielu program??w potrafi???cych zdestabilizowa??? ten system :!: :shock: Pr??buj???c zamkn?????? gr??? ta oczywi??cie uruchomi??a Oper???. :x Ale kompletna zwiecha kompa powstrzyma??a stron??? gry przed wczytaniem si???. :lol:

Kraina wiecznych ??ow??w
Przy kolejnej pr??bie odpalenia gry posz??o wszystko dok??adnie tak samo jak poprzednio, ale tym razem skusi??em si???, ??eby zalogowa??? sie mimo systemu wisz???cego na w??osku. I.... zgadnijcie co.... Przywita?? mnie niewidziany ju?? chyba od p???? roku.... BlueScreen. :570: Widnia?? na nim perfidny grawer informuj???cy o krytycznym zamkni???ciu systemu z powodu braku w pami???ci procesu winlogon.exe. :twisted:

Obywatele: Wszystko jest pod kontrol???. Porz???dek przywr??cono
Zgadnijcie co zrobi??em z gr???...............................

[ Dodano: 21-05-05, 10:34 ]
My??l???, ??e KO 1.280 mo??na nazwa??? potocznie RZE??NIKIEM :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 2005-05-21 11:14:34 
no to slicznie srabali sprawe panowie z K2... slicznie...

Tytuł:
PostNapisane: 2005-05-21 12:27:51 
ale ludzie z k2 sie nie poddali, wypusci patch 1281 ktory jest rownie dobry jak jego poprzednik, gra sie uruchamia az do momentu gdy moglibysmy sie zalogowac, lecz logowac sie nie jest nam dane(przynajmniej mnie) pokazuje sie ladne okienko o bledzie hackshield i tyle mamy z logowania sie, zainstalowalem wszystko jeszcze raz ale sytuacja sie powturzyla.PROSZE!!!! moze mnie ktos zapewnic ze na win98 gra dziala dobrze i mozna sprzedawac, bo chce doistalowac win98 jako drugi system i na nim grac.

p.s. kiedys slyszalem ze nowa wersja to tak naprawde stara wersja z nowymi bledami,kiedys w to nie wierzylem :570:

[ Dodano: 21-05-2005, 12:44 ]
aha i nie dodalem ze pomimo usilnych staran nie da sie juz teraz uruchomic gry.
jesli nie masz zainstalowanego patcha 1281 to nie zalogujesz sie do servera, pokazuje sie komunikat o blednej wesji klienta gry i potem moj ulubiony "disconected from server" i tyle z grania. a co sie dzieje jak masz juz patch 1281 to opisalem wyzej.jak ktos jest prawdziwym magikiem i potrafi sobie z tym poradzic to prosze o pomoc

Tytuł:
PostNapisane: 2005-05-22 19:57:59 

I jak tam Panowie, macie jaki?? spos??b na to? Czyta??em gdzie?? ??eby odinstalowa??? SP2 z XP, ale i tak nie dzia??a (nawet nie mia??em SP2).

BTW: Gdzie?? si??? toczy??a dyskusja o 'Knight Empire', m??g??by mi kto?? wyt??umaczy??? co to w??a??ciwie jest? (update, czy jaki?? inny KO?)

Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-05-22 21:41:14 
knight empire to mialo byc jakies ulepszenie do KO. Niby jakies lepsze bronie, wiecej unikatow czy cos. Nie wiem dokladnie.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-05-23 12:59:51 

Ja tam jako?? gram. Nie narzekam, teraz przynajmniej co chwile nie wyrzuca mnie z serwera :twisted: mo??e dlatego ??e wi???ksz po??owa graczynie mo??e gra??? 8)
A teaz mam jeszcze nowsz patsch 1281. Moge zaprezentowa??? co zmieni??y prucz tego ??e prawie nikt nie mo??e gra???. :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 2005-05-23 16:20:10 
ale ty masz windows 98 a wi???kszo????? graczy/u??ytkownik??w komputer??w u??ywa troch??? nowszego softu....

Tytuł:
PostNapisane: 2005-05-23 21:45:53 

No i K2 zamierza cos z tym zrobi???, czy czeka a?? wszyscy przenios??? si??? na starszy soft. Wybaczcie ??e tak marudz???, ale akurat w miar??? lu??ny tydzie?? mi wypad?? i sobie pogra??? nawet nie mog??em. I mo??e posiada kto?? link sk???d mo??na zassa??? Japo??skiego KO? Bo w tych znaczkach si??? jako?? nie orientuj??? (mo??e kto?? jeszcze b???dzie gra?? na JPKO? czy Waszym zdaniem si??? nie op??aca)

Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-05-23 23:50:47 
hmmm moim zdaniem sie nie oplaca (ale to zlepek zdan Nh2003 i paru innych osob).... lagi juz podobno urosly bo sporo osob przenioslo sie na jpko z powodu lagow na usko :/. poza tym wg mnie nie sposob grac kiedy dostajesz do lapek przedmiot nazywajacy sie xingxiangxiongsfhksgscostam i sie okazuje ze to unikatowa papierowa skarpeta +6 na lewe ucho maga (tylko zartobliwy przyklad wymyslilem ale nazwy i tak sa niezrozumiale :D )

przez to dosyc trudno grac... poza tym i tak tam chyba po japani?? :D nawijaja wiec sie nawet nie dogadasz....

[ Dodano: 23-05-05, 23:52 ]
no chyba ze slightly sprechasz pa japani??:D

Tytuł:
PostNapisane: 2005-06-01 15:10:38 

nadal nic nie zrobili aby ludzie mogli grac z xp i sp2... gdzies wyczytalem na angielskich forach niestety nie pamietam ktorych, ze juz za klika dnie rusza na nowo oficjalne forum. a wlasnie chyba ludzie mieli tez problem z lancherem bo na stronie zamiescili tez patche do sciagniecia od 1278 do 1280. zobaczymy co dalej ............

Tytuł:
PostNapisane: 2005-06-01 15:38:30 
Ja mam XP SP1 i wszystko mi dobrze chodzi... :P
Ale wydaje mi sie ze problem wynika nie z oprogramowania jakie posiadaja poszkodowani

Zal mi was :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 2005-06-01 15:54:54 

nie ciesz sie tak marcin bo zaraz wypuszcza patcha 1282 i ty tez moze nie bedziesz mogl grac :P. A nawet nie wiesz jak mi jest mnie samego zal :) ale jestem dobrej mysli bo jutro instaluje drugi system... bedzie dobrze :?: :?: :?: hmm

Tytuł:
PostNapisane: 2005-06-01 17:02:14 
Zycz ci zeby sie wszysto udalo ;)

Ehhh mam nadzieje ze nic mi sie nie popsuje w grze bo cala moja postac pojdzie sie je...ac

:wink:

Tytuł:
PostNapisane: 2005-06-01 17:04:59 

ja tez mam nadzieje ze juz nic takiego nie wydadza bo normalnie gierka zajebista a tu takie rzeczy robia...

[ Dodano: 02-06-2005, 20:52 ]
ok wszystkie patche sie zassaly nie wylazi z gry(xp z sp1) ale mam problem teraz z hackshield. pobiera sie pobiera a po jakims czasie wyskakuje "cannot connect to update server. [0x30000030]" i juz sie nie pobiera. moze to jest wina mojego firewalla ale nie wiem jakie porty odblokowac. bylo to na oficjalnym forum, ale niestety jest ono zamkniete. prosze o jakies wskazowki. :neutral:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona