GM to piedrolni?ty debil jedynie ci g?osuj? za kasacj? np i kasy i item??w co do niczego nie doszli taka prawda tylko lamy b?da chci?ay ?eby skasowali moge sie za?orzy? ?e je?eli skasuj? to conajmniej 70% graczy bezie mia?o w dupie t? gre w kt??rej codziennie wkurwiamy sie na r???nego rodzaju hacki to co mam tyra?em na to w ... czasu jak to zniknie to zniknie ta gra z mojego komputera i w?tpie czy kiedy? si? pojawi
zzzzzzzz ... z tym ?e sprzedaj? konta z itemami na 65 lvl-u ... z tym ?e nie banuj? za osz??stwa, ale jak strace to an co tyra?em powiem jedno, ?e to jebana banda peda???w
jak tak sie stanie b?d? mieli gre w kt??rej b?d? sami oszu?ci bo nikt normalny w to gra? nieb?dzie i ja te? pierdole t? gre
ehh czy oni chociasz zrobi? co? co bedzie zach?ca? do dalszego grania cyz tylko do zako?czenia grania heh jednego jestem pewien je?eli nie zmieni? post?powania ta gra nied?ugo zniknie z wi?kszo?ci komputer??w
ps. w por??wnaniu do GM turasy nie s? z?e zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
chociasz s? 2 kupy g??wna r???niace si? wielko?ci? zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nadzieje przesta?em mie? dawno, wi?c nie pozosta?o nic wiecej tylko czeka? i parze? co zrobi? ci debile
heh je?lei zrobi? to to mam nadzieje ze znajdziemy inn? gre w kt??r? bed?iemy mogli gra? bez tej ?mierdzacej komercji jaka jest na usko zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
heh czasami tak si? wkurwi?, ?e sam si? sobie dziwie czemu ja jeszcze w to gram napewno niejeden z was spotka? moega goscia z nik?d w cz
jak skasuj? itemy to ju? bycie kim? na 6x niema sensu wie? niech tre? skasuj? lvl-e niech wypierdol? t? gre w pizdu zzzzzzzzzzzzzzzzzzz
niechce mi si? pisa? o tych peda?ach, mo?e czas na zmiane gry heh, je?eli si? stanie najgorsze z mo?liwych to wrzucajcie linki do jaki? interesuj?cych gier on-line mo?e znajdziemy co? co nie ?mierdzi

pozdrawiam wszystkich uczciwych graczy