Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-26 01:41:49
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-01 16:40:21 

Tak sie zastanawiam i zastanawiam i w sumie mam wra?enie ze to mo?e by? niez?y wybieg ?eby ludzie na jakis czas dali im spokuj z KE...

Pomy?lcie:
Ludzie sie wk***** ?e nie ma KE mimo ?e oficjalnie by?o wiadomo ?e do wczoraj ma by? i ?eby da? sobie czas, ci debile mogli wymy?li? taka idiotyczn? "akcje zadymiajac?" teraz ju? nikt zastanawia sie nad KE, tylko zastanawia jak oszcz?dzie? swoje NP i kaske. Ta ankieta moze trwa? i miesi?c, a na ko?cu sie dowiemy ?e chcieli tylko zbada? jak gracze zapatruja sie na takie debilny pomys?, a ani NP ani coinsy nie beda narazie zerowane, aczkolwiek ze wzgledu na wyniki (w zalezno?ci od opcji) zastanowi? sie w przysz?osci co z tym zrobi?. Wtedy ludzie odetcha z ulg? (na jaki? czas) a co za tym idzie przyj?cie KE (nawet je?eli bedzie dalej du?o niedor??bek i bug??w a nie watpie w to ?e b?dzie) b?dzie o wiele lepsze... a oni wyjd? na "wspania?omyslych reorganizator??w" ...

Zawsze opcja niewielkiego zysku (KE) jest du?o bardziej atrakcyjniejsza ni? opcja du?ej straty... i nie chce mi sie wierzy? ?e gdyby tak sie sta?o jak tu opisa?em to bylibyscie na tyle wdzi?czni za mozliwo?? urzymania NP i kasy ?e odpu?ciliby?cie komentarze na temat ci?g?ych wpadek GM'??w ... ja bym tak zrobi?.

To naprawde wygl?da na nie?le obmy?lane psychologiczne zagranie... niemal?e ksi??kowe...

ale...

to sa tylko moje "gdybania" i pomimo ?e dysponuje jak?s tam wiedz? i ich dzia?anie sk?adaja sie w spuj? ca?o?? to i tak boje sia tak samo jak wy, wi?c tak na wszelki wypadek zainwestuje ca?a kask? ?eby chocia? troch? jej zosta?o... chocia? w?tpie zeby jesze mi sie chcia?o gra? gdyby cokolwiek wykasowali ... :[

POZDROOFKA 4 ALL
I trzymajta kciuki

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-01 16:57:16 

Pochwały: 5
no to moze byc to ale przypusmy ze glosowanie wygrali zwolennicy kasowania i co wtedy GM nie wypisza sie z tej decyzji czemu bo po cos to robili i by wyszlo na jaw ze to bylo tylko dla picu i zrobienia zaslony dymmnej dla niedorobek KE niezle myslenie dark_soul_priest ^^

Tytuł: zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
PostNapisane: 2005-09-01 17:01:27 

GM to piedrolni?ty debil jedynie ci g?osuj? za kasacj? np i kasy i item??w co do niczego nie doszli taka prawda tylko lamy b?da chci?ay ?eby skasowali moge sie za?orzy? ?e je?eli skasuj? to conajmniej 70% graczy bezie mia?o w dupie t? gre w kt??rej codziennie wkurwiamy sie na r???nego rodzaju hacki to co mam tyra?em na to w ... czasu jak to zniknie to zniknie ta gra z mojego komputera i w?tpie czy kiedy? si? pojawi

zzzzzzzz ... z tym ?e sprzedaj? konta z itemami na 65 lvl-u ... z tym ?e nie banuj? za osz??stwa, ale jak strace to an co tyra?em powiem jedno, ?e to jebana banda peda???w

jak tak sie stanie b?d? mieli gre w kt??rej b?d? sami oszu?ci bo nikt normalny w to gra? nieb?dzie i ja te? pierdole t? gre

ehh czy oni chociasz zrobi? co? co bedzie zach?ca? do dalszego grania cyz tylko do zako?czenia grania heh jednego jestem pewien je?eli nie zmieni? post?powania ta gra nied?ugo zniknie z wi?kszo?ci komputer??w

ps. w por??wnaniu do GM turasy nie s? z?e zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
chociasz s? 2 kupy g??wna r???niace si? wielko?ci? zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

nadzieje przesta?em mie? dawno, wi?c nie pozosta?o nic wiecej tylko czeka? i parze? co zrobi? ci debile

heh je?lei zrobi? to to mam nadzieje ze znajdziemy inn? gre w kt??r? bed?iemy mogli gra? bez tej ?mierdzacej komercji jaka jest na usko zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

heh czasami tak si? wkurwi?, ?e sam si? sobie dziwie czemu ja jeszcze w to gram napewno niejeden z was spotka? moega goscia z nik?d w cz

jak skasuj? itemy to ju? bycie kim? na 6x niema sensu wie? niech tre? skasuj? lvl-e niech wypierdol? t? gre w pizdu zzzzzzzzzzzzzzzzzzz

niechce mi si? pisa? o tych peda?ach, mo?e czas na zmiane gry heh, je?eli si? stanie najgorsze z mo?liwych to wrzucajcie linki do jaki? interesuj?cych gier on-line mo?e znajdziemy co? co nie ?mierdzi :D

pozdrawiam wszystkich uczciwych graczy :D

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-01 17:16:01 
hehehehehehh MYKO :P

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-01 17:20:49 

ale jest tez jedna pozytywna rzecz towarzyszaca kasacji NP i kasy.. odejdzie 75% graczy i wkoncu na xigenonie nie bedzie lagow :jupi: chodz zal mi bedzie moich pierwszych wielkich pieniedzy :(

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-01 17:28:13 

GM chca zarobic, teraz szmaty beda im placic za uzbrojenie. Niech zostanie to 30% graczy, wiesz jak na nich zarobia? Ja pierdole samochod bym sobie kupil :P

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-01 17:35:25 

scar napisał(a):
no to moze byc to ale przypusmy ze glosowanie wygrali zwolennicy kasowania i co wtedy GM nie wypisza sie z tej decyzji czemu bo po cos to robili i by wyszlo na jaw ze to bylo tylko dla picu i zrobienia zaslony dymmnej dla niedorobek KE

Dla nich nawet lepij by by?o gdyby wygra?a opcja kasowania :)
bo:
Najwi?cej gadaj? i na?ekaja ci co maj? najwi?cej do stracenia czyli my... wi?c jesli GM powie ?e pomimo wynik??w nic nie wykasuj? to b?dziemy zajebi?cie cz?sliwi i nikt sie nie bedzie zastanawial po co tak napradwe by?a ta ankieta, a tak naprawde niskie lvl maja malo sie udzielaja wiec raczej beda siedzieli cicho.
Poza tym nigdzie w ankiecie nie jest napisane ?e wyniki ankiety s? zobowiazuj?ce do czegokolwiek i ?e tak jak ludzie zag?osuja tak bedzie:D nic nie poradzimy ale jednak GMowie to bogowie tej gry... je?eli by chcieli ?eby cokolwiek pokasowa? to by to poprostu zrobili i tyle

ale tak jak mowilem to tylko dywagacje (kolejne trudne s?owo ale nie mog?em sie powstrzyma? :D ) na temat ca?ego tego burdelu wiec nic nie jest pewne dlatego mozemy tylko trzyma? kciuki zeby wysz?o po naszej my?li.....

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-01 17:43:30 

MooseR napisał(a):
ale jest tez jedna pozytywna rzecz towarzyszaca kasacji NP i kasy.. odejdzie 75% graczy i wkoncu na xigenonie nie bedzie lagow :jupi: chodz zal mi bedzie moich pierwszych wielkich pieniedzy :(

Khem.. pomysl kto odejdzie sami dobrzy gracze zostana turki albo nooby wielkich pieniedzy co maja ludzie powiedziec co bili abyssy golemy zeby na cos zarobic maja 200-300m jak niektorzy znajomi i teraz moze im to po prostu zniknac btw jak odejda dobrzy gracze to nie chce myslec co turasy zrobia z ta gra jak odejdzie 70% ludzi bo turasy maja to gdzies zrobia 1m kupia monete za 1m i dupna ja 10 kupia sliver bara 10 dup i gold bar i maja to gdzies dla nich kasa to kwestja 5 min

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-01 17:53:33 

Oni maj? zamir skasowa? tez itemy ? Czy tylko kase i np ? Je?li nie kasuja item??w to mozna kupic jakies scrolle, bro? czy gb.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-01 17:54:13 

nawet jakby usuwali kase to wystarczylo by nakupowac gb i czymac w nich kase pozniej jak juz usuna sprzedac i gitara kasa spowrotem bez straty chyba zeby gb i inne coiny usuwali to juz gorzej :/

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-01 17:55:29 

khem dla tych co nie znaja inglisz to pisze ze wszelkiego rodzaju coiuntsy bary zostana tez skasowane

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-01 17:57:44 

Pochwały: 4
dziwi? si? i wkurwia mnie to ?e za tym (tak?e na tym forum) g?osuj? sami 4x ewentualnie 5x kt??rzy p??ki co nie poznali smaku tej gry :/ pomyslcie nieraz ?e niekt??rzy z trudem dochodzili do czego? i maj? prawo by? na szczycie bo na to zas?u?yli (powiedzmy ?e w wi?kszo?ci) a z was jest w tym momencie banda zawistnych cienias??w, kt??rzy za wszelk? cen? chc? by? kim? w tej grze i i?? jak naj?atwiejsz? drog?, co czyni was takimi samymi frajerami jak ludzie z kohackami, zostawiaj?cymi na noc macro na lard orcach i napierdalaj?cych w przeciwnika combosem z jednego klawisza, stfu noobs ode mnie :/
podpisuje si? "?obiema r?cami" pod postami scara i zajebii (znowu grzecznie i prosto to wyt?umaczy? ;))
niech gmowie zajm? si? tworzeniem jakich? event??w albo innych fajnych i ciekawych rzeczy a nie wkurwiaj? tylko wszystkich, jak im si? nudzi to w wolnym czasie niech zrobi? boss eventa albo jaki? konkursik z nagrodami (wy?cig np kto pierwszy do delos :P:P) jak z ke se nie radz?, a nie wymy?laj? jakie? g??wna ?eby nam ?ycie uprzykszy?
ja mam w dupie ke, mo?e nawet nie by? ale niech sie wezm? za te ich szmaciane serwery, to tak jak niesko?czy? czego? i zacz?? co? nowego, obecnie 90% po??cze? ko?czy si? jakimi? errorami albo dc a oni wymy?laj? kolejne ... zzzzzzz
tyle ode mnie o tym poronionym pomy?le

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-01 18:10:44 

Pochwały: 1
Takie do?? mieszane uczucia mam. Je?li usun? np to 3/4 klan??w strac? grady i napewno przez d?ugo ich nie odzyskaj?. W du?ej cz?sci lepszych klan??w sporo jest kont starych graczy kt??re s? tylko po to ?eby podbija?y np. Je?li usun? np to sie okarze kt??re klany tak naprawde zas?uguj? na pelerynki. Jednak no troche hujowo sobie z tym wymy?lili. Ale ... kasy nie mog? skasowa? :( tego nie bedzie sz?o za szybko odrobi?.

Mimo wszystko lepiej nie panikow?c i poprostu poczeka?.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-01 18:11:39 

zwolennicy teori spiskowych 8|
ciekawe jak d?ugo klniecie i p?aczecie trac?c 5% expa :roll:

Ostatnio edytowano 2005-09-01 18:12:24 przez stopa, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-01 18:12:12 

Elaviart ja si? z tob? zgadzam i uwa?am tak jak ty ale mi chodzi o to zeby sie zabiezpieczyc przed tym chorym pomys?em. Gb i inne sztabki kasuj?, (jesli wogule cos skasuja) ale na przyk?ad bronie i scrolle tez ?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona