Dzisiaj gadalem z Jatokarem o serialach i pomyslalem, ze mozna by o tym podyskutowac na forum troche

.
Jakie seriale ogladacie? Co uwazacie za godne polecenia, a od czego trzymac sie z daleka? Skad je zassyasacie? Na jakie produkcje czekacie? Macie jakies ciekawe uwagi?
Ja p??ki co mam za soba:
- Lost - 1, 2 sezon w pon albo w srode startuje 3. Chyba nikomu nie musze tej produkcji przedstawiac

- Prison Break - 1 sezon, drugi na bierzaco sledze. Pierwszy sezon wyjebal mnie z kapci, prawie wszystkie odcinki zobaczylem w ciagu jednego dnia

- Famili Guy - 1, 2, 3, 4 sezon, czekam az sie pojawi sezon 5, 6 w jakims konkretnym paku. Genialny rysunkowy serial komediowy. Plakalem ze smiechu ogladajac.
- R????owe Lata 70 (That 70s show) - 1, 2 sezon. W Polsce pojawily sie chyba tylko 3 sezony na TV4, a jest ich 8. Swietny serial komediowy o grupie przyjaci??l w USA za czas??w hippis??w

- Joey - sezon 1, jeden z bohater??w Przyjaciol wyprowadza sie i zaczyna sw??j serial u boku przekomicznej siostry i jej syna.
- Friends sezon 1. Jest 8 nic wiecej nie musze pisac

- CSI - Las Vegas sezon 1. Zajebisty serial kryminaly, bardzo ciekawe zagadki, czasem odrobina czarnego humoru. Swojego czasu lecial na TVP2 jakos w niedziele wieczorem
- The 4400 - sezon 1, polowa 2. Kosmici przez lata porywaja ludzi, a potem w ciagu jednej nocy ich nam odsylaja. Jak sie okazuje, kazdy ma inna moc. Wracajacy maja ocalic swiat przed zaglada.
- Invasion - sezon 1. Ziemie podczas huraganu nawiedziaja obcy, wgryzaja sie w ludzi bla bla etc.
- Masters of Horrors sezon 1 niby miall pokazywac r??zne rodzaje horr??w ale p??ki co jestem na 4 odcinku i nie mam zamiaru isc dalej. Wieje nuda.
- BSG - dla fan??w SF. Przyszlosc, atak kosmit??w, ocalala tylko czesc ludzkosci bla bla. Nie przypadlo mi do gust??w.
- Jericho - narazie tylko sa 2 odcinki. Klimat dosc ciekawy. Na najwieksze miasta w USA terrorysci zrzucaja bomby wodorowe. No i co dalej? Hah no wlasnie sie zastanawiam.
Glownie pobieram seriale z torrent??w.
Nowe produkcje (pare minut po premierze z reguly) pojawiaja sie na polishtracker.org
(tylko z inv mozna zrobic konto).
A starsze z torrentspy albo mininovy.
Jesli ktos ma slabego neta albo jebane limit (chello sux ~~) to polecam format xvid asd. Caly sezon serialu zajmuje z reguly okolo 1.5 gb (dla por??wnania PB pierwszy sezon cos 1.8 gb, a na torrentspy i PT sa paczki po 7.5 gb).
www.tvshows.yoyo.pl do wyboru, nawet sa opisy

Nom to tyle co mi przychodzi na mysl, o reszcie nie chce mi sie pisac

.
Teraz wasza kolej.