heh nawet na tego (matola):P przyszla pora ty mnie zawsze rozpierdalales- grales w ta gre 2 lata a odchodziles 300000 mil razy czasami kilka razy w tyg heh
naprawde jesli pisac tu o uzaleznieniu to jestes tego przykladem
a tak z innej bajki to jest jeszcze cos innego od ko i innych gier(mala rada znajdz sobie dobra dupe i muc ja przez pol roku razem z jej kolezankami) to wtedy przejdzie ci ochota na ko i zobaczysz podworko nie tylko ze swojego okna
ty i posel to byly najbardziej pokrecone osoby jakie poznalem w tej grze tylko wypierd was przeginal bo jego nie da sie przegiac zuhahahha( jak sobie przypominam jego numery to niewytrzymuje ze smiechu)
ale no coz posel zerwal juz dawno temu chociasz kilka razy chcial wrocic, moze teraz na ciebie przyszla pora pobawic sie w doktora(ostatnia rzecz o jakiej rozmawialem z poslem przed opuszczeniem ko to byla jakas panienka w jego chacie) sproboj tego samego ,tasowanie nie poplaca bo bank spermy sie wzbogaca> heh chyba wystarczy wjezdzania na ciebie w sumie to sie urwalem z choinki, a tak Ps. to pozdro dla ludzi ktorych dzienki tej grze poznalem

(az cieszko mi to przyznac ze odnosnie tej kwestji miales racje:D:D:D) heh
najgorsza w twoim odejsciu jest to ze ta gra straci na atrakcyjnosci bez ciebie jakies 30%
twoje pierdoly i spamowanie czatu pomagaly nie zasnoc

dobra dobra dam se juz spokoj powodzonie
ostatnie slowo do loga(czytaj troche nizej

)
JESLI JESTES PEDZIEM TO SIE TEGO NIE WSTYC, STAW CZOLA PRAWDZIE

(patrz nizej)
zart sorka ale jakos nie moglem sie powstrzymac