Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-07-16 14:29:17
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: a co ja sadze o FD
PostNapisane: 2006-08-29 20:59:08 

no wiec moim zdaniem to totalnie to zjebali robiac FD mogli sie spodziewac ze bedzie wiecej ludu i ze nie badzie jak grac bez premium(hmm chociaz racja dobrze to gnoje wymyslily wiecej osob nie da sie grac wiec wiecej osob bedzie kupowac premie i kasa im leci) chociaz moim zdaniem jak nie robia tego dla kasy(1% szans) to powinni zrobic serwy nie od 1-3 tylko od 1-10 bo tak to lipa mnie tak szczerze to juz wku...... i przeszedlbym na MYKO ale tez mi nie dziala :(:( wiec chyba koncze z KO :(:( a aka spoko gra :D:D a co wy o tym sadzicie??

Tytuł:
PostNapisane: 2006-08-29 21:16:09 

Pochwały: 14
ze nie jestes cierpliwy >.<,grasz na zlym servwrze,lub tez nieczytasz forum i nie wiesz jak sie bija

Tytuł:
PostNapisane: 2006-08-29 21:20:48 

hmm ok no to jak ty mi radzisz na jakim serwerze grac????

aha i co znaczy nie wiesz jak sie bia????

Tytuł:
PostNapisane: 2006-09-03 13:40:37 

Pochwały: 2
zzzzzzzzz piter obczaj temat "Jak wbic bez premki"....
a jak nie umiesz szukac to rob tak:
1.wlacz gre i zaloguj sie
2.wybierz server na ktory chcesz wbic (edana w twoim przypadku)
3.potem po kolei klikaj na edana1 i potem connect. jak nie wejdzie to kliknij na edana 2 i znowu connect. jak nie wejdzie to edana 3. jesli nie wbiles na zadny server to nadus alt+F4 i jeszce raz wlacz gre i tak w kolko

prosciej nie umiem wytlumaczyc -_-

Tytuł:
PostNapisane: 2006-09-03 22:20:54 

ZMIANY NA GORSZE
1. spadajace platki wisni ... ughhh
2. shelle za free... - jakbym wiedzial to bym nie zaczynal bp
3. calkiem fajna bizuteria z questow - trudniej zabic noobkow
4. 80 lvl... kto normalny ma czas zeby dobic 80?...
5. nowa mapa lunara... 5 minut i po wojnie...
6. zbugowane FT i upowanie itemow z FT (2x HB kupione za 2x10gb... fajnie ze moge je upnac)
ZMIANY NA LEPSZE
1. questy - wkoncu mozna cos porobic oprocz expa i pk
2. nowe eslant - wkoncu da sie zrobic lvl up (+61lvl) w tydzien spiac w nocy
3. adream dla noobkow i es dla nienoobkow
4. ogolnie zarabianie npsow na wojnach i inwazji ;) (x2?)
5. wbijanie na serva (wole miec 3 proby niz haratac enter do skutku :P czasem na 1 serv nawet wejde :D)
6. def armours :D uuu yeah ... aha aha aha

generalnie FD jest zbalansowane... sam nie wiem czy dobrze czy zle ze je wprowadzili... jak juz jest niech zostanie :P

Tytuł:
PostNapisane: 2006-09-03 22:56:40 

najgorsze jest to ze oni chca sie brac za naprawianie bugow typu trina, upowanie itemkow z FT, czy bug FT, a nie umiejÄ? najprostszego paska Save zrobic -.- K2 - ... know this game like Turks english language XD

Tytuł:
PostNapisane: 2006-09-04 02:43:59 

Skywalker napisał(a):
3. adream dla noobkow i es dla nienoobkow

ja mam tylko postac w andream nadal jestem noobkiem? niejedngo +60 zpwnuje >.> co do es, znam takich co sa noobami nawet na 70 patrz turki

Tytuł:
PostNapisane: 2006-09-04 04:43:01 

Pochwały: 1
Skywalker napisał(a):
2. nowe eslant - wkoncu da sie zrobic lvl up (+61lvl) w tydzien spiac w nocy

Dziwnieto za brzmialo :P
Co wy sie martwice o itemki z ft trza ich duzo nakupic polki sa tanie bo w koncu odblokuja upowanie, exp questy sa zaj... zawsze mozna podejsc powiedziec ze ma sie questa i mamy 200 dts bez kicka, a tak wogle to FD jest super chociaz/rz ma pare wad

Tytuł:
PostNapisane: 2006-09-04 07:34:49 

Pochwały: 1
ogolnie gra ladniej wyglada i plynniej chodzi niz wczesniej

Tytuł:
PostNapisane: 2006-09-04 11:20:34 

Lriff napisał(a):
Co wy sie martwice o itemki z ft trza ich duzo nakupic polki sa tanie bo w koncu odblokuja upowanie,
skrola tez juz odblokowuja z 2miechy -.-

Tytuł:
PostNapisane: 2006-09-04 12:02:54 

Pochwały: 2
jak zwykle tuzin bugow a jak juz wiekszosc naprawia to wejdzie nowe ko i znowu to samo... :S

Ostatnio edytowano 2006-09-04 20:58:20 przez Slaweq, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2006-09-04 12:05:36 

jednym slowem lol omg lmao .... -.- Fuck K2

Tytuł:
PostNapisane: 2006-09-04 12:06:04 

Pochwały: 4
smieszne argumenty
Cytuj:
2. shelle za free... - jakbym wiedzial to bym nie zaczynal bp
3. calkiem fajna bizuteria z questow - trudniej zabic noobkow

2. czyli jak nie ma ktos na shele to ma grac jak bp? i co bys zrobil z tych pojedynczych sheli, od razu +7?
3. heh lol
Cytuj:
6. zbugowane FT i upowanie itemow z FT (2x HB kupione za 2x10gb... fajnie ze moge je upnac)

najpierw piszesz ze darmowa bizuteria jest zla bo noobka trudniej zabic a teraz piszesz ze jest zle bo ft sa zbugowane. wtedy kazdy noob by latal z itemami z ft i wogole by go bylo trudniej zabic

Tytuł:
PostNapisane: 2006-09-04 12:30:58 

Pochwały: 5
juz raz sie tu rospisalem ale wylaczyli mi neta jak wysylalem i lol wiec napisze jeszcze raz po pierwsze jest juz temat KE a FD i powiem szczerze ze nazwa tego tematu czyli "a co ja sadze o FD" mnie rozbroila po prostu smieszne powiem szczerze ze mnie nie obchodzi co ktos o tym sadzi a co do argumentow sky powiem tak sa smieszne

1. mi sie podobaja tobie moga nie innym sie podobaja brunetki a innym blondynki itd... czyli rownie dobrze mogles to zachowac dla siebie nie bede wspominal ze juz o tym pisales i juz to wiedzielismy ale dobrze ze nam przypomniales ze platki sa beeeee
2. shelle za free hmmm jak bys nei widzial to shelle sa z questow a 85% ludzi ktorzy zrobia tego questa sprzedaje je wiec cena leci na leb na szyje bo towaru jest masa, co do bp i hasla "jak bym wiedzial..." to tez mnie nie interesuje wole gole fakty niz mamrotanie ze jak bys wiedzial co ci szkodzi przerobic sie na int priesta :O
3. birzuteria tak naprawde daje duzo tym noobka sa prawie nie do zabicia nie mozesz ich zabic w cz qrcze nikogo nie mozesz zabic w cz :O moze bys rozpatrzyl ze trza umiec grac by zabijac a nie narzekac ze ktos ma lepszy stuff i nie mozna go zabic :/ argument najlepszy z calej listy nooby sa teraz pr0 strzeszcie sie good guny :lol2:
4. odblokowanie 80 dla ciebie jest debilizmem bo w zyciu nawet sie nie zblirzysz do tego lvl to czemu inni maja skoro ty nie mozesz o_O dla mnie jest to dobra sprawa nowe skille, ludzie z 70 maja co robic a nie jak przedtem dobili 70 i nie wiedzieli co dalej bo ile mozna ownowac cz XD
5. nowa mapa nie jest zla po pierwsze jest nowa i wiekszosc nie wie gdzie isc i nie leca juz stadami po 40+++ tylko malymi grupkami co latwiej zabic po drugie wnosi urozmaicenie do gry zawsze cos nowego po trzecie na wojny chodzi coraz mniej ppl da sie wbic w 5-10 min od open bo wiekszosc xpi w esl
6. ta zbugowane widac ze duzo wiesz co sie dzieje k2 zablokowalo itemki z ft bo dalej jest bug z tepowaniem ludzi i byle noob moze miec item z ft i prawdopodobnie zablokowane itemy beda znikac, pomyslny zakup :rotfl:

1. tu sie akurat zgodze z toba
2. 61 az w tyle co ty 5 min dziennie grasz czy co :O
3. nie powiedzial bym ze adrean dla noobkow sporo przycinakow zrobilo sobie postacie 59 wlasnie w tym celu a maja sprzet o ktorym niektorzy w zwyklym cz moga pomarzyc
4. nie nie nie razy 2 moze bys cos poczytal co sie zmienilo a nie wprowadzal ludzi w blad
5. mam prema nie widze roznicy
6. i dobrze i zle wedlug mnie za duzo tego i teraz kazdy bedzie latal z dd albo sd jedynie bp z mieczem bedzie mial latwiej bo trudno znalezc sword deffa ;]

pozdrwaiam niewyspany i zkacowany scar a i zycze wszyskim milego 4 wrzesnia i dobrej zabawy w szkole XD

Tytuł:
PostNapisane: 2006-09-04 13:12:25 

scar napisał(a):
co do argumentow sky powiem tak sa smieszne

dziekuje mialy byc smieszne :)
scar napisał(a):
1. mi sie podobaja tobie moga nie innym sie podobaja brunetki a innym blondynki itd... czyli rownie dobrze mogles to zachowac dla siebie

ale moge sobie wybrac czy chce brunetke czy bladynke, a tutaj nie mam wyboru platki sa i juz, mogli by dodac opcje zeby je sobie wylaczyc... jesli jest to prosze mi powiedziec gdzie i jak
scar napisał(a):
3. birzuteria tak naprawde daje duzo tym noobka sa prawie nie do zabicia nie mozesz ich zabic w cz qrcze nikogo nie mozesz zabic w cz :O moze bys rozpatrzyl ze trza umiec grac by zabijac a nie narzekac ze ktos ma lepszy stuff i nie mozna go zabic :/ argument najlepszy z calej listy nooby sa teraz pr0 strzeszcie sie good guny :lol2:

poprostu przedtem latalo sporo ludzi 60 fp+7 + bizuteria +7 nawet jak ich bylo 3 moglem ich na luzie zabic, teraz musze sie z nimi otanczyc chwile, albo nawet czasem oddac im npsy kiedys kupilem moje unikaty za ciezkie pieniadze a teraz niewiele gorsze dostaje sie za free...
scar napisał(a):
4. odblokowanie 80 dla ciebie jest debilizmem bo w zyciu nawet sie nie zblirzysz do tego lvl to czemu inni maja skoro ty nie mozesz

dobije 65 i to w najblizszym czasie(pochwal sie swoim lvlem ;) ), ale np co moze powiedziec taki ktos kto zaczyna ma ten 60? bedzie sobie 8 takich w patrty leciec przybiegnie woj 80 z duffem i ich wszystkich wysiecze... gdzie tu rownanie szans, zero balansu
scar napisał(a):
6. ta zbugowane widac ze duzo wiesz co sie dzieje k2 zablokowalo itemki z ft bo dalej jest bug z tepowaniem ludzi i byle noob moze miec item z ft i prawdopodobnie zablokowane itemy beda znikac, pomyslny zakup :rotfl:

wyobraz sobie ze doskonale wiem, oba hb kupilem po 1 ft ktory zostal wygrany po wejsciu FD, wtedy o tym nie wiedzialem, ze znikna trudno, juz i tak od dawna uzywam czegos innego (ktos pisal ze maja to odblokowac, z aresa ktos , czytalem na tym forum)
scar napisał(a):
2. 61 az w tyle co ty 5 min dziennie grasz czy co :O

4-5h dziennie, to wg ciebie jest malo? bo wg mnie stanowczo za duzo
scar napisał(a):
3. nie powiedzial bym ze adrean dla noobkow sporo przycinakow zrobilo sobie postacie 59 wlasnie w tym celu a maja sprzet o ktorym niektorzy w zwyklym cz moga pomarzyc

tu chodzilo mi o lvl adream -60 es +60 , nie o skill i sprzet tylko o LVL
i ten pomysl mi sie podoba (tez mam postac do adream 50lvl archer ib +7 plate +8 dla mnie to jest noobek bo ma -60)
scar napisał(a):
4. nie nie nie razy 2 moze bys cos poczytal co sie zmienilo a nie wprowadzal ludzi w blad

dalem taki maly fajny znaczek pod koniec "?" chyba? wiem ze dostawalem w 3 os party na inwazji 42 npsy za huma, zabilem ich kilkudziesieciu i niewazne czy byl 10lvl czy 60 czy jaki kolwiek inny za kazdym razem dostawalem 42 (w 3 os party) tylko te drugie prawie zawsze byly inne, dlatego tylko przypuszczam ze tak jest

nie bierz tego posta jako jakis offence czy cos , poprostu chce ci objasnic o co mi chodzilo w poszczegolnych rzeczach, tak wogole to topic byl o osobistych odczuciach ;) napisz swoja liste co ci sie podoba a co nie wtedy podyskutujemy, krytykuje sie bardzo latwo

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona