A wiec, niestety mosze stwierdzic ze klan Oblivion to banda smiesznych lamusow potrafiaca (udowodnili zobywajac niedawno g1)tylko wpadac w 8ppl na exp... Nikt nie chce 1vs1, ostatecznie biegna do Ciebie z kolega na stealh... Lider nie wychodzi z town bez priesta i 2 mele, a 1vs1 chyba nie wie co to jest... No niby jako jedyny utrzymal klan od poczatku ale mnie to smieszy nie problem jest zbierac kto Ci wpadnie pod reke i tworzyc cos takiego... Ogolnie klan Oblivion jest dla mnie banda smiesznych frajerow, nie potrafiaca poruszac sie po cz i bez honoru ani godnosci... Nie bede pisal o "town combo" ktorego all uzywaja gdy 1 z priestow padnie... Moze sa tam normalni kolesie ale tymczasowo zaden nic normalnego nie pokazal... Klan znany na cala olimpie z n00bostwa, juz nawet turasy beke kreca...
Sa sinowie ktorzy umieja combo, tak przyznam ale niestety jak wyzej napisalem 1vs1 nie wchodzi tutaj w gre... HellFurry wieki cwaniaczek nic nie potrafi...
Hellman wielki bp, ktory wyhelowac sie nie potrafi i po 2 skillu gleba...
Spike town tez wam nie wychodzi

Maro Ty turas jestes? ...wiem ze only tureckie klany ale do Oblivion... zueehhehehe...
...Kocham widok warkow 65+ spamujacym town przed sinem...