Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-17 16:07:45
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-09 22:11:57 

Pochwały: 127
Freestyler napisał(a):
1) To juz tradycja, czy Wy naprawde nie umiecie nic innego niz zlozyc 8ppl party i rushowac DM/xp spoty? nigdy nie widzialem Was w okolicach bowla czy ob.

hahahahahah!! <lol> :rotfl: to zes dowalil!!

Freestyler napisał(a):
2) BattleZiomek jak Cie meele atakuja to nie stoj w miejscu spamujac sie healem (latwo o castingi ;x ) tylko po kazdym healu uciekaj z zasiegu R przeciwnika.

lol....przeciez jak go bija to lepiej zeby sie spamowal i inni mu pomogli a nie zeby na potach uciekal, bo jak biegnie to sie nie umie za bardzo leczyc...

Freestyler napisał(a):
3) Na wiekszosci akcji w filmiku "ownujecie" 2/4ppl party, co z reszta? nie wyszly?

Lol....tego wogole nie rozumiem... 8| tam mialo byc townujecie?? mowisz najpierw ze maja tylko 8 ludzi w party a pozniej 2 z 4 townuje?? OMG

to tak dla sprostowania...na spotach duzo wiecej npkow da sie zlapac niz na bowlu...wiec jak jest sklad, jest pk no to czemu nie po spotach??

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-10 00:15:36 
ad 1 - tak dokladnie powiedzialem jak jest, a to dlaczego nie chodzicie po spotach jest oczywiste (co widac chocby na filmiku)

ad 2 - niewiele wiesz o grze priestem

ad 3 - no jak nie rozumiesz to masz problem

najsmutniejsze jest to ze zamiast wyciagnac jakies wnioski, pojawia sie "glupia" odpowiedz i tak jest niestety w wiekszosci przypadkow

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-10 09:06:34 

Powiem krotko.
Sssssssssssiiiiiijjjjj.
Nie jestes dla nas zadnym autorytetem majac 70k np na 65lvl.
Zenada.
Idz spac.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-10 09:32:11 

Muahahah Zuahahah ihahaha :rotfl: Kto to jestD:D?? Jeszcze go w cz nie widzi?em:D:D

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-10 09:53:51 

Pochwały: 4
grajcie tak jak oni (ekipa free) wtedy glupie teksty puszczajcie, faktem jest ze ten wasz film to jakasa parodia groteskowa, na naszym (theothers) klanowym forum sie pol klanu smialo, sprubujcie go wrzucic na ranking, zobaczycie ze wszyscy tak powiedza.
Cytuj:
Jeszcze go w cz nie widzi?em:D:D

w takim razie nigdy w zyciu tam nie byles
Cytuj:
Kto to jestD:D??

buehehe to zes sie urwal xD

Cytuj:
lol....przeciez jak go bija to lepiej zeby sie spamowal i inni mu pomogli a nie zeby na potach uciekal, bo jak biegnie to sie nie umie za bardzo leczyc...

faktycznie malo wiesz o grze priestem, chodzi o to ze jak cie bija to odbiegasz z zasiegu r przeciwnika, walisz heala, odbiegasz, walisz heala i tak caly czas. inaczej ci beda przerywac i gowno z tego
przestancie udawac mastahow bo do tej pory tylko smiech wywolujecie na kazdym mozliwym forum, pol cz wam lamerstwo zarzuca a wy dalej uwazacie ze jak nabiliscie 1g to jestescie pro. Jak jeszcze gralem priestem to jedyne gdzie was widzialem to jak expilismy, pare razy za ob jak biegliscie na nasze spoty.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-10 10:51:26 

To si? narobi?o no prawde m??wi?c filmik nie jest najlepszy a wpadanie 8 osobami w party karus??w expi?ce na Apo czy Trollach to nie jest nic wielkiego mam wiele filmik??w jak 2 wpada na spot trolii i wycina ca?e party m.in z olympii jak robi to micton i khaine ( czyli sin i warek) no ale nie ma co ich por??wnywac do s?ynnego klanu Oblivion.

Pozdro for my master 444 and Buli:P

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-10 11:04:03 
Co wy tego filmu sie czepiacie?
Pierwszy filmik jaki nakrecilismy od niechcenia dawno temu, a wy sie go tak uczepiliscie.
Dajcie se na wstrzymanie.

P.S. Najsmieszniejsze jest to ze te wszystkie posty pisza osoby majace zdecydowanie mniej np od nas...

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-10 11:27:48 

Cytuj:
P.S. Najsmieszniejsze jest to ze te wszystkie posty pisza osoby majace zdecydowanie mniej np od nas...

juz pisalem ze w waszym wypadku to akurat gowno znaczy
nakreccie film, pozadny film, pokarzcie co potraficie, free juz to zrobil (http://www.knightonline.mzone.pl/kompl/ ... e63f#65880)
nie spodziewam sie niczego wielkiego jak widze ze ludzie z waszego klanu dalej twierdza ze priest powinien stac w miejscu i sie spamowac

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-10 11:38:52 
Kolejny raz potwierdza sie teoria mowiaca ze to forum jest miejscem sieciowej napinki zakompleksionych malolatow. o ile mnie moja zryta pamiec nie myli to w tej grze chodzi o zdobywanie NP wiec osob trzecich nie powinno interesowac w jaki sposob ktos je zdobywa (byle byl to sposob legalny) jezeli ktos lubi biegac w 8 osobowym pty po slotach i wycinac ludzi to jego sprawa a tym co tego nie rozumieja bo sa mega pro players (ale tylko do 19.30 bo po bajce trzeba isc spac zeby do szkoly nie zaspac) polecam inna insteresujaca gre hearts online. tam nie ma tego typu rzeczy.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-10 11:45:31 

Cytuj:
o ile mnie moja zryta pamiec nie myli to w tej grze chodzi o zdobywanie NP wiec osob trzecich nie powinno interesowac w jaki sposob ktos je zdobywa

hmm no widzisz, dla ciebie sa najwazniejsze glupie cyferki, dla mnie sama istota gry. Jesli ktos potrafi bic npki tylko latajac na spotach - owszem ma tego grada, dobrze dla niego, ale to nie jest pilka nozna ze sie liczy tylko wygrana-przegrana. Moze i dla graczy z oblivion to jest najwazniejsze, ale nie dla reszty. Wasza sprawa, najlepiej nas olejcie i sobie grajcie sami, bo na rankingu i tutaj i tak was kazdy obsmieje. Ciekawy jestem czy najlepsi gracze na serwie (cecilia, micton, winston, itp) wogole wiedza kto to jest hellfury, tygrysek, victor, oblivion?
swoje pseudosmieszne teksty zachowaj dla siebie, albo sie klocimy albo zaczynamy tylko obrazac, jak chcesz tak to ja wysiadam a ty ze swoimi kolezkami sobie porzucajcie miesem. Grac nie umiecie to przynajmniej powyzywajcie tych ktorzy to widza i maja niezla jazde z waszej gry.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-10 11:52:49 

Pochwały: 50
o co wogule wam chodzi oblivilion to dobry clan przynajmiej dla mnie jezeli maja npki to znaczy ze sa dobrzy.... a wy sie czepiacie jakiegos filmu nie udal sie to bedzie nastepny.... ja tam lubie Hellfuriego (ale on mnie chyba nie) i reszte tez a ze nie biora mnie czesto do party to znaczy ze mam niski lvl dla nich ... ale co tam moze jescze poexpie z nimi :) (mam tak nadzieje)

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-10 12:06:00 
Cytuj:
albo sie klocimy albo zaczynamy tylko obrazac, jak chcesz tak to ja wysiadam

Cytuj:
Grac nie umiecie to przynajmniej powyzywajcie tych ktorzy to widza i maja niezla jazde z waszej gry.

szybko wsiadles spowrotem XD

Proponuje napisac do K2 zeby banowali tych co nie potrafia grac tak jak proElaviart bo inni maja niezla jazde i moga niewytrzymac ze smiechu i popuscic "...a nieprzyjemny zapach rozchodzil sie od Baltyku az do Tatr..."
I skonczcie juz ta durna dyskusje kto jest Elaviart a kto gorszy bo to do niczego nie prowadzi. To jest forum Obivion'ow, zamiescili tu jakis filmik z poczatkow swojej dzialalnosci a wy od razu wyjezdzacie jakie to z nich nooby. Patrzcie na siebie...

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-10 12:21:31 

Cytuj:
zamiescili tu jakis filmik z poczatkow swojej dzialalnosci

ja zamiescilem ten filmik, bo oni sie wstydzili najwyrazniej
i nie pisze tego tylko na podstawie filmu, wystarczajaco dlugo gralem na olympii

jak sobie chcesz, eot

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-10 12:27:06 
Oj Cecilie i inne Mictony jak rowniez reszta czolowej ekipy o nas na 100% nie slyszali...
Jakby nie patrzec jestesmy tylko n00boskim klanem ktory ma 1.000.000 np i jednym z kilku jesli nie jedynym ktory istnieja od poczatku O i ma sie bardzo dobrze...
Jednak jestem pewiem, ze wy w przeciwienstwie do nas jestescie znani i szanowani przez czolowych graczy na O.
Na 100% z zawrotna iloscia okolo 50-80k np na glowe jestescie podziwiani przez graczy takich jak Takusic czy CrazyIron.
Zreszta powiem wam zupelnie szczerze ze my rowniez was podziwiamy i juz myslimy o przejsciu na orkowa strone by moc grac z takim ProGraczami jak wy.
Mam nadzieje ze jesli nawet nie wezmiecie nas do swojego tureckiego klanu uczynicie z nas swoj subclan ewentualnie udzielicie kilku lekcji jak zostac prawdziwym ProGraczem.

Rezpect muhahahah

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-10 12:28:54 
HellFury napisał(a):
Oj Cecilie i inne Mictony jak rowniez reszta czolowej ekipy o nas na 100% nie slyszali...
Jakby nie patrzec jestesmy tylko n00boskim klanem ktory ma 1.000.000 np i jednym z kilku jesli nie jedynym ktory istnieje od poczatku O i ma sie bardzo dobrze...
Jednak jestem pewiem, ze wy w przeciwienstwie do nas jestescie znani i szanowani przez czolowych graczy na O.
Na 100% z zawrotna iloscia okolo 50-80k np na glowe jestescie podziwiani przez graczy takich jak Takusic czy CrazyIron.
Zreszta powiem wam zupelnie szczerze ze my rowniez was podziwiamy i juz myslimy o przejsciu na orkowa strone by moc grac z takim ProGraczami jak wy.
Mam nadzieje ze jesli nawet nie wezmiecie nas do swojego tureckiego klanu uczynicie z nas swoj subclan ewentualnie udzielicie kilku lekcji jak zostac prawdziwym ProGraczem.

Rezpect muhahahah

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona