Ekhm
Pozwole sobie wtracic:
1) z tego co wiem (mam aska 62+) magic shield dziala kilkadziesiat sekund i ma baardzo dlugi cooldown, wiec zlapanie aska bez rezistow do trudnych nie nalezy (stad wysokie DMG)
2) wiekszosc sinow 95% to takie pro good guny ze jak ci wpakuja combo zawierajace spike, trust i iles tam erek a ty dalej stoisz twardo, wlaczaja LF i ...
3) przecietny mag 70 ma 4k HP z palcem w dupie wiec przy spike za 1000 (to juz calkiem niezly spike) nie ma bata zeby sie nie wypotowal
4) nie wiem czy zdajecie sobie sprawe ale dobrze ubrany i zrepotowany mag uniesie wiecej potow o 20% niz asek wiec chyba wiadomo komu sie skoncza poty szybciej
5) z DD25, IronBeltem i Absolutnessem kolesie z dual shardami (bez malice 700DEF+) kolesie mi R za 100-150 wbijaja co rzy moim 500-600+ z manesa jest lekka roznica
6) naprawde wyjebany mag (lycaon, odpowiednia bizuteria - dual ROL, dual WE, DD) nie dosc ze na 70 bedzie mial kolo 4,5k i 700def+ to mu spike za 600-800 wejdzie no i zapraszam na duel w takim razie
Moze ktos tu pomysli ze zmyslam albo co, ale chetnie wrzuce moje screeny ze statsami (66lvl). Wiem wiem cypher itd, ale askowie tez maja niezle sprzety a solo (nie jakis ... gangbang na malice) to mnie 3 humow (askow) do tej pory tylko pojechalo. Wiekszosc po wystrzelaniu spike i trust jak widzi ze mam ponad 1/2 HP to po prostu ucieka. EOT