Zzzajebia napisał(a):
gralem z nim i wiem ze umie grac heh i znam sposoby duwolfa, ktory ofiaruje itemki za dolaczenie heh, nikt mi nie napisal ze chlopak nie jest z nimi wiec sie wkurwilem normalna sprawa
swojego czasu duwolf dawal nieziemskie oferty za dolaczenie do jego klanu wic jak mialem skleic fakty-pare osob moze cos o tym powiedziec heh
druga kwestia ostre napierdalanie heh cieszko by bylo zrobic 69 jakby sie nie gralo i duwolf nawet nie ma takich itemow zeby lvl-e wskakiwaly heh wiec jedyne co mu tam pomoglo to pewnie party, ale to zmienia faktu ze jest z nimi,a nie z polakami wiec opierdol i tak sie nalezal, nie napisalem ze cos dostal ja sklejam fakty i wyprowadzam wniosek
heh dalej nie mge z tego ostrego napierdalania, duwolf to pala, ale nie bierze do swojego klanu pokemonow, wiec to samo swiadczy o sobie
uly= golce samotne albo apo z askiem no i czasami party, Uly poprostu chce co? osi?gna? a nie ... pyka tak o..., mentalno?? polaka: lepszy=to w moich oczach gorszy
Ludzie teŻ się cieszą, kogoś zabiją, kogoś powieszą
Lama, lamer - osobnik, który nie wie, Że nie wie, tym samym mniema, Że coś wie, mimo, Że nie wie
Cat^ napisał(a):
spoko dla mnie nadal masz 16 lat, bo tak mi sie utrwaliło
Cat^ napisał(a):
ze wszystkich co grali na ZłotymWarkoczu z pacanem to najlepiej wypadł jatokor
Pacan napisał(a):
bo pamietam chyba najlepiej grales na zlotym, zwierzaki koty i scary sie chowaja