Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-24 17:53:15
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1089 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 73  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-18 18:09:01 

Pochwały: 1
Obrazek

hyhy :/ dziwne, ze na arenie dostawal ode mnie po dupie mimo to, ze jestem wg niektorych noobem i mam szit a nie sprzet. no to na DMach sie za to przypieprzyl bohater od siedmiu bolesci... ja tam nie jestem z EK, nie mam ochoty na zadne pakty, ale jak juz mnie zabil zeby woj padl, to mogl chociaz dac mi go wskrzesic a nie kilkaset np mi zabral jak probowalem kilkanascie razy dobiec do trupa i mial z tego great fun pmuj?c przy okazji do mnie. you're good gun baba, you've killed bp without scrolls/buffs. <respekt_w_osiedlu> niech se idzie na arene na czikenach kompleksy leczyc ?wok.

ps: don't flame pls, tak tylko marudze, bo tak mi nawet turasy nie zrobily. :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-18 18:50:15 

Pochwały: 2
tylko 1 nooba takiego mamy :freak:

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-18 19:46:38 

hmm cos ty tak urkywasz tego nicka warka dla mnie to moze byc nawet Master_Turek, jedno licho w sumie. No ale kazdy tam lubi miec swoje slodkie tajemnice.
Echh widze ze maver tak zarabia ostatnio NP :/

Cytuj:
jestem wg niektorych noobem

Sry ale po fotce i tym co napisales widze dlaczego niektore osoby moga tak myslec :| .
62 lvl bp i bawi sie w healera na DMach w stroju hp ? (1409 hp 8| ) Mam tylko nadzieje ze tarcze dd miales w lapie, ...... miales ( :> )?

Cytuj:
you've killed bp without scrolls/buffs. <respekt_w_osiedlu>

A kto ci kaze latac po CZ bez scroli ?? Warek bije DMy na scrolach, a co healer nie moze odpalic sobie tez dla wiekszego bezpieczenstwa warka ? Moze uwazasz ze by ci to nic nie dalo (1 ,2 sec dluzej bys pozyl a nie od razu gleba) no ale kto ci bronil odpalic scrole jak biegles reznac woja szczgolnie jak wiedziales ze upierdliwy asek tam czeka (jak nie za pierwszym to moze za drugim razem nalezalo odpalic jak juz relogowac sie komus nie chcialo) a na solo dostawal jak to mowiles w dupe. Ostatecznie o bufa mogles kogos poprosic a nie ladowac sie pod kozik jak ......

Cytuj:
probowalem kilkanascie razy dobiec do trupa

echh ..... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-18 20:37:13 

Ciemniak napisał(a):
62 lvl bp i bawi sie w healera na DMach w stroju hp ? (1409 hp 8| ) Mam tylko nadzieje ze tarcze dd miales w lapie, ...... miales ( :> )?

a co mialem ubrac? int? skoro i tak wchodzi mi caly soul = bez roznicy for me.

co do scrolli - ja jestem biedak, nie mam scrolli. co by mi dalo, ze przezylbym 1,2 sec wiecej jak juz by wylaczyl mu sie stealth, zdazylbym wrzucic pota hp a warek i tak by padl, bo na soula nie byloby czasu = what's the difference? hp bylo po to, zeby warek ew. widzac ze mi hp spada mogl ztownowac.

tak w ogole, to nie o to mi chodzilo. ja rozumiem, jako bardziej doswiadczony bp mozesz mi wytykac bledy w nieskonczonosc (po co na pasku mam carpet skoro w cz jest useless itp <= to tez ma swoje wytlumaczenie, ale nvm), ale tu nie chodzi o pseudointelektualne docieranie do zrodla moich bledow, tylko o to jak sie Maverick zachowal, jak tego nie rozumiesz, to jest sorry kanka, ale nie bron go bo to, co zrobil bylo po prostu do obsmiania ku uciesze gawiedzi i tyle. nawet gdybym przezyl 1min to co z tego? przerwal by mi spam i woj tak czy siak by padl, tu nie chodzi o moje np bo ja na to cieplym moczem leje, niech sie chlopak popodnieca.

i nie pisz "to jak nie masz kasy/scrolli to nie wchodz do cz, to nie bedzie na co marudzic", bo po prostu koles dal dupy i tyle.

Ciemniak napisał(a):
hmm cos ty tak urkywasz tego nicka warka dla mnie to moze byc nawet Master_Turek, jedno licho w sumie. No ale kazdy tam lubi miec swoje slodkie tajemnice.

nick wara a_co_cie_to_TR.

wiecej nie odpisuje, bo to bez sensu. chodzi o postawe waszego qmpla a nie ilosc mojego hp. nie zginalem z powodu doboru bizuterii i kiecki tylko z powodu czyjegos braku mozgu.

sorry za offtop ale wkurza mnie ludzka ignorancja.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-18 20:42:06 

ladnie napisales.. ;]

nie ktorzy tylko tak umieja np nabic.. :P

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-18 20:45:26 

Fly ma racje, a nas tez takie noobki atakuja i z tym czeba byc pogodzonym i gotowym na to, to cz a nie dom spokojnej starosci :)

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-18 20:55:08 

Pochwały: 2
Prawda jest taka ze bronicie n00ba zwalajac wine na brak/scroli/ujowy sprzet/pogode/pelnie ksiezyca/ze zupa byla za slona etc. Po prostu powiedzcie pare razy na czacie ze na Dmach omijamy sie nawzajem i bedzie git. PiS

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-18 22:24:33 

Epic napisał(a):
Prawda jest taka ze bronicie n00ba zwalajac wine na brak/scroli/

LOL, gdzie jest cokolwiek w moim poscie co broni Maverick'a ? Sry, ale widocznie niektorzy musza miec wszytko czarno na bialym bo inaczej nie zrozumieja :/ Jak ktos uwaza ze scrole i odpowiednie ubranko na healerze nie zwiekszaja choc minimalnie szansy warka na przezycie to nie mamy o czym rozmawiac.

Jakby ktos zauwazyl cos, co wedlulg niego robie zle, np. dziwne ustawienie skili na pasku, zle wdzianko, itd. nawet w lekko brutalny sposob, to bym to przynajmniej przemyslal zanim bym mu cokolwiek odpowiedzial. No ale coz .... echhhh.

Tengel napisał(a):
co mialem ubrac? int? skoro i tak wchodzi mi caly soul = bez roznicy for me.

hmmm ... wiesz ze jest cos takiego jak wdzianko z HP ?

Tengel napisał(a):
co do scrolli - ja jestem biedak

Warek by chetnie pozyczyl paczke hp przynajmniej, no albo nawet ac abys odpalil i mu oddal. Kase za scrole odliczylby od zarobionych pieniedzy (ja bym na takie cos sie chetnie zgodzil jakby mi healer takie cos zaproponowal bo wiem ze daje mi to choc troche szansy aby uratowac moja pupcie, a postepujac tak nic nie trace tylko zyskuje). 1 m jeden scrol hp .... jakby taka sume na raty podzielic , hmmm ... ewentualnie jak juz tyle sie nie ma to na dlugoterminowa pozyczke, raczej z DM'ow itemy leca i ze splata problemow nie bedzie.

Tengel napisał(a):
wkurza mnie ludzka ignorancja.

uwierz albo nie, ale mnie tez strrrrrrrrrrrrrćsznie wkurza dlatego ....

Tengel napisał(a):
wiecej nie odpisuje

mam nadzieje, ze sie przynajmniej do tego zastosujesz co napisales :devil:

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-19 08:07:49 

:rotfl: znow sie z Fly zgadzam

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-19 09:57:04 

Fly napisał(a):
62 lvl bp i bawi sie w healera na DMach w stroju hp ? (1409 hp )
sry tu sie walnalem :D (fly noob :P ) bo pisalem tego posta 2 razy (windows zzzZZZzz) no i za 2 razem jakos tylko pobieznie przeczytalem, w str mialo byc :oops:

Ale zeby nie bylo ze tylko sie czepiam ;) Dzieki wielkie Tengel za fotke, dobrze wiedziec co inni klanowicze wyprawiaja zdroznego poza zasiegiem czujnych oczat szefostwa i pozostalych, wtedy mozna temu jakos zaradzic. Mam tylko nadzieje ze Maver nie zarobil tych swoich 22k+ NP w taki sposob ( to by wyjasnialo te non stop najazdy na nasze DMy (zarcik ;) ) ), ale faktem jest ze trzeba sie lepiej zabezpieczac teraz na DMach bo taki tlok orkow przyciaga ludzi na latwe NP i na odwrot.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-19 10:10:45 

Tengel rozumiem Cie patrz na to:
Obrazek
Obrazek

No scrolls, only little damage AND only a big NooB

Wsp???czuje Ci jeszcze raz...

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-19 11:30:09 

omg , somebody please stop him :/ zaraz skrobne do szefostwa na gg, niech wiedza co maver wyprawia

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-19 12:00:50 

mnie tez ze dwa razy probowal przeswiecic na golcach, ale mu nie wyszlo :P czyli podjazdy na expie/dmach to musi by? jego ulubiona metdoa:P ; ale po jego weso?ej tw??rczo?ci na oficjalnym forum nie zdziwi?o mnie to wog??le ;-)

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-19 12:01:15 

moze ma jakis uraz psychiczny... :P

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-19 12:41:55 

Moze z jego punktu widzenia to jest normalka i to nic zlego heh Czy mozna karac go za to??? :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1089 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 73  Następna strona