Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-24 23:25:56
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Peper czy normalny mag ( 160int ) flame ?
PostNapisane: 2005-10-09 16:32:13 

wiec tak slyszalem ze mp ( dodatek w szmatach nie dziala w cz ) wiec mam watpliwosci czy peper czy normalny jest lepszy:P

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-09 18:38:47 

fire to wg. mnie powinien byc tylko paper
fire jako intowiec to niedocenienie si?y ognia

And She hates too

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-09 19:05:33 

Pochwały: 2
Ja uwazam ze salt jest lepszy :P, tak wogole to gdzies tu juz jest obszerny topic na ten temat.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-10 19:56:45 

paper jest dobry w cz wymiata pod wzgledem dmg ale zeby przezyc troche dluzej bo wiadomo aski woje rzucaja sie na magow jak tylko ich zobacza to trzebia miec w miare przyzwoity sprzet (rekomendowany Lycaon Staff :]) chesz troche przezyc dluzej nawet bez dobrego sprzetu polecam int bylem paper i zrobilem sie na int i nie zaluje moze nie zadaje swietnego dmg 350-550 + zalezy od resista ale za to moglem brac na klate aski (i nawet czasami udalo mi sie przezyc ;D ) ... ale ze wzgledu na aktualne ceny na serwach polecam paper sprzet mozna zrobic latwo i tanio 8) ale jak ceny opadna to moim skromnym zdaniem zrob sie na int ...

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-17 08:09:50 

Flame mage - tylko papier! W zbroje mozna sie bawic jak jestes ice albo lightning, ale flame tylko papier. A czemu? A temu, ze sila gnia takiego papiera jest ogromna i lapie naprawde znakomita czesc fragow. Zrobienie szmat z hp na +7 a nawet +8 to nie jest duzy problem, skompletowanie bizuteri +7/+8 to tez nie jest problem, a w takim sprzecie nasz papierek duzo wiecej zycia niz np. rog i przstaje byc latwym celem.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-17 08:50:33 

Pochwały: 1
LOL! Przeczytaj to co napisa?e? to jest totalna bzdura. Opr??cz pierdolni?cia w grze liczy sie te? pare innych rzeczy. Dmg nic Ci nie da jak nawet nie zd?rzysz rzuci? czaru i ju? le?ysz martwy. Dla papiera malice=pewna ?mier?, pet mag mo?e na malice jeszcze powalczy?. Ju? nawet nie wspominam o walce 1vs1 paperiem magiem, pewnie z ka?d? klas? dostanie po dupie, natomiast int fire mo?e du?????????????????o (naprawde du?o) wzi??c na klate.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-17 14:19:56 

ostatnio na xigu panuje moga wsrod humow zmieniania sie na papierka - tak zrobili ostatnio Kannon i 4Taoist; ale nie wiem czy to takie dobre rozwi?zanie; paierek ma fajnie jak biegnie w kupie i wali z innymi, natomiast w takim "solo" huntingu to juz ciezko - jeden asek i smierc; u mnie w klanie jest tylko 1 int flame maga - domanq_pl - w?a?nie z domkien spokojnie mozemy sobie solo po?azi? i zawsze kogo? ubijemy, a zgony zda?aj? sie niezwykle ?adko - papierek dostaje kombo i lezy - nawet nie zd??? go podleczyc, a int maga spokojnie sie zespamuje i nie ma zogna;

ps i nie mowcie tutaj, ?e papierek jest tani i tp; bo bez po??dnej laski (lycaona) i klasowej bi?uterii nie jest wcale straszny

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-18 15:37:56 

Paper bez dobrego sprzetu nie nadaje sie do cz. Sprzet dla papera na pk to czapka 25dd zeby mozna bylo odpotowac dmg od aska bo asek ma to do siebie ze widzisz go jak juz cie leje a od warka i bp wystarczy trzymac sie z daleka.
Pozatym paper powinien miec unikatowa bizuteria z def i talie skin najlepiej spear i wtedy od warka juz nie musisz trzymac sie z daleka.
Jak niemasz tekiego sprzetu to lepiej juz byc int w crimsonach+6.
Na wojny paper moze miec swyk?e ?achy bo biegnie od wiezienia z cala parafia chociaz tez bywa ze lacisz lecisz, dwa strzaly i press ok.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-26 11:50:53 

Moim skromnym, nic nie znaczacym zdaniem, nie ma znaczenia czy grasz papierem, czy zwyklym magiem.
Wieksze wyniki osiagniesz na tym magu, ktorym bedziesz potrafil grac, niezaleznie czy bedzie to papier, pol-papier czy zwykly mag.
Po stracie konta dostalem od kumpla jego konto, zebym mogl grac i w ten sposob z maga lodowego ( 61lvl ) zostalem papierem ( 61lvl ). Nie potrafilem nim grac i przerobilem sie spowrotem na ajsa 160 intowego. Jako ze zostal mi w ten sposob wizard +8 i ciuchy papierowe, wiec przerobilismy naszego 160 flejmowego maga na papiera, ale po paru dniach stwierdzil, ze tez nie lubi grac papierem, wiec sie przerobil spowrotem.
Wieksza satysfakcje sprawia mi, gdy z askiem 1vs1 jestem gora, niz jakbym mial w tlum humow rzucic papierowa nova i w ten sposob powalic polowe ludzi z tlumu. Wczesniej nie mialem beretu z DD, ale niechcaco zajrzalem jakiemus gosciowi w merchanta i na koncu mial beret dla maga ( plejta ) z DD25 za 4ml, wiec kupilem z mysla, ze jak sie nie przyda to sie go opchnie za minimum 40ml :D
Wczesniej dla aska bylem na jedno kombo, teraz askowie uciekaja, jak sie okazuje ze po kombo asek nie ma polowy zycia, a ja jestem zeski i sprawny. Nie wiem jak papier by wygladal w takiej sytuacji, ale watpie, zeby asek zrezygnowal z papiera.
Z drugiej strony obserwuje coraz czesciej magow papeirowych na makro w CZ. To jest tragedia, Kopsnie sie takich 5-6 magow w party z hilerem na plecach i jak tylko wejdziesz w ich zasieg to w ciagu sek dostajesz 5-6 fire tornow w nery i nie ma szans na przezycie, no chyba ze uciekajac zdarzysz wziasc butelke, a potem jeszcze kilka , zeby zniwelowac zarcie.

Jesli masz dobry, zgrany klan z duza iloscia graczy to mozesz robic papiera, bo bedziesz mial w nich oparcie, jesli jednak Twoj klan to mala zgrana paczka i czesto grasz solo to na 100% rob intowego maga. W obu sytuacjach pisze o zgranym klanie, bo innego sobie nie wyobrazam. Chocbys byl najwiekszym pakerem na serverze, to w pojednyke nic nie zdzialasz.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-01 15:55:49 

Paroos... Hm a o mnie zapomniales heh.... Fakt ze bylem wczesniej ice ale teraz jestem flame i sie nie zamierzam narazie przerabiac, a co do papierow to imho normalny mag mam przewage bo jak ktos juzz wczesniej wspomnial to nie tylko dmg sie liczy..

Tytuł: Moje trzy grosze...
PostNapisane: 2005-11-29 16:06:02 

Paperem na pewno trzeba umie? gra?. Niestety nie wolno nim ryzykowa? - tak naprawd? 1 vs 1 kazdy ci? zabije (sprz?t zw?aszcza DD mo?e troch? u??twi? przezycie ale...) generalnie paper jest dobry do expienia moim zdaniem. Uda?o mi si? swego czasu skompletowa? sprz?t + 154 mp i w subie sam robi?em na 62 lvl aoe dts na dwa spoty. Oczywi?cie u?ywa?em blizarda nie AP. Do pk ... jak ju? kto? napisa? w w pojedynkie nie ma po co i??. W dobrym sk?adzie powiedzmy 3 mag??w, 3 healer??w, asek i worek mo?na du?o zdzia?a?. Paper zadaje z nowy 700-900 dmg (noobom oczywi?cie wi?cej) wi?c sam nie zabije ale ja si? zgra 3 mag??w z nowami i thornem to wymiataj?...

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-08 11:26:39 

Cytuj:
Oczywi?cie u?ywa?em blizarda nie AP.

CO to AP o_O

To jest krÃÂłliczek. Skopiuj go do swojego panelu podpisu i pomoz mu zawladnac swiatem!!!
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-08 13:12:06 

dawid_piwo napisał(a):
CO to AP

Masz 61 lvl i nie wiesz ?

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-08 13:27:15 

wiesz ze nie?? :P

To jest krÃÂłliczek. Skopiuj go do swojego panelu podpisu i pomoz mu zawladnac swiatem!!!
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-10 17:20:38 

attack power ?: O

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona