Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-24 14:20:13
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 204 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-09 11:15:31 

Pochwały: 9
Disho napisał(a):
Nie wiem jak ty, ale mnie ciut bawi jesli ktos pisze tekst w stylu " slabe kombo" "przypadkowe cury" a sam nic nie umie, i w odpowiedzi "gralem z najlepszym wojem" badz "taki i taki filmik tutaj wymiatali, tu tam" co w wiekszosci przypadkow mija sie z prawda

Jak widze pijesz do mnie i jak zwykle piszesz jak taki uparty troglodyta "nic nie umie" ,a z kąd ty to możesz wiedzieć Oo no tak bo na usko same lamy graja( litości to się już nudne robi).
Chłopie napinasz się nie wiadomo o co , i to combo na fimiku (szczególnie na vs z sinem..) gliczować potrafi każdy turek, zrób combo z "e" czy zrywaj dobrze animacje z "s" to będzie co oceniać.

Widzę że jesteś za cienki żeby zrobić taki filmik jak Ary i Asty więc lepiej dalej pisać farmazony niż zrobić konkret filmik i wrzucić na forum.

Do tego napisze że grałem wystarczająco długo z nimi żeby powiedzieć ,iż byli najlepszym duo na pathosie ,a co do najlepszego pl warka jakiego spotkałem był nim SQUALL1 z dont4sk i wątpie żebyś miał do niego start z tym twoim pr0 elo combo.

I tak jak zwierzak napisał że jak chciałeś peany na cześć swojego "skilla" to pomyliłeś forum chłopcze.Bo tutaj danie takiego filmiku i twoje napinanie się śmieszy i to bardzo.

Napisz coś jeszcze konstruktywnego bo taki pochmurny dzień jest i przyda mi się dawka dowcipu .

ps. pokaż w którym miejscu pisałem że jestem jakimś tam pr0 wymiataczem? Jedynie oceniałem ten filmik (1szy z wojkiem bo reszty mi sie nie chciało taki zajmujący był) , a że już trochę gram i mam jako takie pojęcie o graniu wojem/prichem to napisałem moje spostrzeżenia.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-09 11:21:54 

Pochwały: 1
+1 ;p

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-09 11:43:10 

Pochwały: 60
Disho napisał(a):
Slowa to tylko puste przechwalki, wiec jesli ktos ma jaja to niech udowodni, a jak nie ma no to chyba tylko pozostaje w ich ograniczonych główkach dalszy flame.

Tak czy siak, j*bac hejtersów:)

Cytuj:
Nie zgadzasz się z krytyką? To ją olej jeśli jest niesłuszna, ale wyzywanie wszystkich na arene, żeby im udowodnić, że gówno wiedzą, bo ty i tak jesteś najlepszy, to dziecinada...

dorośnij... a przechwałki jak jakieś są to jedynie udowodnione bo prawie każdy co tu ci coś napisał i chciał tylko pomóc pokazać co jest nie tak to sie zna na rzeczy i tyle...

Założę się, że jak zapytać na ko4life(chyba wiadomo co to za forum) czy ktoś zna Disho a czy zna Aste&Are to będzie znana odpowiedź. (bo mnie znają tylko z tego że wiem wszystko o USKO - no prawie wszystko ;P)

Po prostu nudny film i tyle... żeby nie było wątpliwości cały czas chodzi o gre warka, bo asek jako tako ogarnia(prawie jak Ara, no ale bez cooldowna to wszystko można zrobić)

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-09 12:20:40 

Pochwały: 74
Disho, większość z nas już nic nie musi nikomu udowadniać, bo swoje już zrobili, w dodatku nie będą zostawiać wszystkiego, czym się zajmują tylko dlatego, że jakiś no-name z urażoną dumą rzuca im wyzwanie. Pardon, ale jesteśmy na innym levelu.
Film jest średni, co do tego nie ma najmniejszych wątpliwości, podobnych filmów jest na pęczki, ale taki jest charakter tej gry, ciężko jest zresztą wykombinować coś nowego. No bo w jaki inny, nowatorski sposób można to zrobić? FPS-mode? Biegać na golasa? Biegać w 8 osób, ale nie zebranych w party, co by klecha miał weselej z leczeniem? Tak więc każdy film PK wygląda podobnie.
Druga sprawa, to gracze na nim przedstawieni. Są tam niedociągnięcia, może kwestia lagów, może refleksu, może słabszego dnia, dunno i to bez znaczenia. Są i już, nie ma sensu dyskutować, że nie i że jesteście mega najlepsi. Jeśli jesteście, to super i gratulacje dla was, jednak w przypadku gdy nie są to odosobnione wpadki, to trzeba zakasać rękawy i popracować nad tym, żeby kolejny wasz filmik był lepszy od obecnego, czego szczerze wam życzę.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-09 12:24:35 

Pochwały: 74
Zwierz@K napisał(a):
Biegać w 8 osób, ale nie zebranych w party, co by klecha miał weselej z leczeniem?

xD

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-09 12:43:36 

Pochwały: 8
Zwierz@K napisał(a):
Disho, większość z nas już nic nie musi nikomu udowadniać, bo swoje już zrobili, w dodatku nie będą zostawiać wszystkiego, czym się zajmują tylko dlatego, że jakiś no-name z urażoną dumą rzuca im wyzwanie. Pardon, ale jesteśmy na innym levelu.
Film jest średni, co do tego nie ma najmniejszych wątpliwości, podobnych filmów jest na pęczki, ale taki jest charakter tej gry, ciężko jest zresztą wykombinować coś nowego. No bo w jaki inny, nowatorski sposób można to zrobić? FPS-mode? Biegać na golasa? Biegać w 8 osób, ale nie zebranych w party, co by klecha miał weselej z leczeniem? Tak więc każdy film PK wygląda podobnie.
Druga sprawa, to gracze na nim przedstawieni. Są tam niedociągnięcia, może kwestia lagów, może refleksu, może słabszego dnia, dunno i to bez znaczenia. Są i już, nie ma sensu dyskutować, że nie i że jesteście mega najlepsi. Jeśli jesteście, to super i gratulacje dla was, jednak w przypadku gdy nie są to odosobnione wpadki, to trzeba zakasać rękawy i popracować nad tym, żeby kolejny wasz filmik był lepszy od obecnego, czego szczerze wam życzę.

zaimponować zawsze można , 8intów w party i jazda all z sh+csem+dd takie cos bym z checia obejrzal .

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-09 13:18:13 

Pochwały: 20
Zwierz@K napisał(a):
Biegać w 8 osób, ale nie zebranych w party, co by klecha miał weselej z leczeniem?

LOL'ED

gigzor napisał(a):
8intów w party i jazda all z sh+csem+dd takie cos bym z checia obejrzal .

:D

Albo party 8 sinów - stealtch, 8x cp, runnnn xD

Prawda jest taka, że na privach jest mnóstwo randomów, z prostego powodu - full stuff do gry w 5 min, potem ewentualnie można to polepszyć, a na USKO zanim zdobędziesz pewne itemy to nauczysz się trochę grać, inaczej na PK nie masz szans.

2 kwestia, skoro te CS chodzą po 20 euro to znaczy, że nie posiadaj je każdy. Jaki wniosek ?

Nie dość, że nie macie równych itemów co te randomy na SexyKO, to jeszcze macie lepsze. Na USKO jak się grało zazwyczaj było wręcz przeciwnie.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-09 13:23:07 

Pochwały: 7
co nie zmienia faktu ze prawie kazdy priest ma csa , tylko turki biegaja bez csow w party magow , a na serwie i tak czesciej nosi sie scorpion shielda bo duzo magow jest

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-09 13:29:01 

Właśnie o to mi chodzi, że po 4 latach gry( 1 sierpnia minęło z małymi przerwami) na USKO(rok przed na MYKO) np. ja doszedłem do takich itemów co nawet na privie ludzie z takimi latają(+3 uniki) a do tego mam wyuczonego skila(bo z 3 postaci którymi grałem - BP/Int/Asek - nauczyłem sie grać na wysokim poziomie - no nie takim jak Asta, ale jednak)

A taki ktoś jak już pisałem idzie na priva i myśli, że jest super bo mu z worma leci rap+8 i już umie wszystko to nie mam pytań.

A jeszcze jak mi tu coś próbuje udowadniać ze znajomością klanów na Aresie typu Deusy(chwalenie mode on - 2 byłych dorosłych graczy tego zacnego klanu - 40+ lat - było założycielami DontAsk - chwalenie mode off), a nie wie kto to Nealia to już mnie wstrząsa.

Disho napisał(a):
...a nie mówiąc już jaką legendą byli deusi i inferno . Tak się tu składa ,że filmiiki są robione przez czołowych graczy tych owych klanów , można nawet pokusić sięspokojnie o opinie najlpeszych graczy w swojej klasie w tamtych klanach ....

...Ponadto niewiem jakim wyznacznikiem skilla są osobe takie jak Nealia , Araque itd ....

Edit/ znalazłem odpowiedź na powyższe http://www.youtube.com/watch?v=ByH6VRwpLP8 Nealia - DM

Jak Zwierz@k napisał, zróbcie/nakręćcie coś nowatorskiego(co będzie trudne) i ponownie ocenimy.

PS. obejrzyj sobie ten filmik z przed 2 lat Serwer Usko-Beramus http://www.youtube.com/watch?v=O75DIuRcTDk (zawsze lubie sie nim chwalić mimo iż jestem tylko w pierwszej akcji i w którejś tam) jak np. we 2 jedziemy 7 osobowe party(fakt pod koniec zlamiłem, ale większość wie(noob sie zawsze tłumaczy :d) że miałem wtedy problemy z kompem/łączem i nie gralem swoim skill barem i padlem pod koniec akcji (ale tylko nooby nie pokazują porażek) :D

Ostatnio edytowano 2010-08-09 14:51:53 przez Cat^, łącznie edytowano 5 razy

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-09 14:02:24 

Pochwały: 127
Cytuj:
Biegać na golasa?
na privie już było xD na KOSS tak robiliśmy, potem biegaliśmy też w Shellach (tam były takie lepsze jeszcze armory +10, a my w shelach +8 biegaliśmy)

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-09 14:06:24 

Pochwały: 7
Ta a pozniej wpadlo dttm i przestaliscie wogole biegac

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-09 14:25:42 

Pochwały: 127
tak tak :)
potem się zaczęło kombinowanie i kłótnie z adminem i przestaliśmy grać

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-09 14:52:32 

Witam. Nie chciałem odpisywać w tym temacie a zarazem tworzyć konta na tym forum ale jednak to zrobiłem. Zacznę od tego , że się przedstawię. grałem na Aresie pod nikiem MROCZNYY w klanie deus oraz na c-west takż askiem OutOfControl , teraz gram z ekipą na private servie SexyKo- jeden z najlpeszych serwerów ponieważ jako jeden z nielicznych potrafi się utrzymać już bardzo długo czas, a co za tym idzie potrafi utrzymać bardzo wysoką liczbę osób grających na tym serwerze czyli około 500. Teraz przejdźmy do rzeczy. Jeden z tych filmików został nakręcony przeze mnie - film assasina o nicku Jeff1337 ( 2 części). I tu chcę podziękować za pochwały oraz także za krytykę , która buduje do tego aby lepiej się sprężyć i grać dalej( chociaż coraz mniej czasu na to jest ). Nie zmienia to jednak faktu , że stoję po stronie disha - który także wg mnei jest bardzo dobry warriorem. Każdy mowi , że on probuje się wywyższać ze swoim skillem a jaka jest prawda ?? A taka ,że to osoby takie jak CAT^^( btw czy mówi tobie coś nick z aresa Magician_pl ? bo chyba powinno) dalej usiłują odowodnić to ,że jego klanowicze są najlpsi ( mowa tu o astra , araqe i tym najlpesyzm warku -wszyscy z klanu DontAsk) - sami ich wywyższacie i mówicie , że lepszych playerów nie ma - tylko z kąd to możecie wiedzieć ?? Tu może się przydać odwrotność pewnego przysłowia , mianowicie- "Cudzego nie znacie , a swoje PRZECHWALACIE" - neiparwadaż? A o chwaleniu tym ,że jakieś osoby były w deus to nie będde wspominał bo dla mnei nie było to jakieś wyjątkowe. Chocaiż dla was to czyste legendy i coś w stylu: kolega kolegi ,który ma kolege w deusach wymiata itd itd .-waidaomo o co chodzie mozna uznać za przechwałki. Do tego Cat^^ nie ma czym sie zabardzo chwalić a robisz to , że 2 starych graczy (ponad 40 lat) było założycielami DontAsk- bo o ile mi wiadomo ( a nie są to słowa wyssane z palca to gracze ponad 40 lat nie byli jakimiś prosami- znam w sumie tylko 3 graczy z deusów w tym wieku ). Apropo filmików andaraste i araqu- obejrzałem niecałą połowę tego filmiku a błędów mógł bym wyliczyć już po tej chwili więcej niż palców u jednej ręki.Apropo ekipy z cwest- szanuje tam tylko 2 osoby co teraz tam grają i grały tam od początków servera - reszta to odrzuty - tak baras te słowa tyczą się między innymi ciebie - a jeżeli nie chce się tobie ściągać sexyko aby nas rzekomo "Rozbić" to tylko i wyłącznie twoja sprawa.Poruszę jeszcze temat sexy ko: Poziom wilu graczy na tym serwie jest o wile wyższy niż na USKO - tam nei ma takiego czegoś jak to się robiło na aresie w 8 osób trzaski i pisk z czterech partówek low playerów i turasów z niewaidomo jakimi itemami. To wszytko w tym temacie , chociaż drugie tyle by sie znalazło do napisania jeszcze. Przepraszam za interpunkcje ale spieszyło mi się.Pozdro.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-09 14:56:10 

Cytuj:
btw czy mówi tobie coś nick z aresa Magician_pl ? bo chyba powinno

Jeśli jesteś tą osobą to nie powinieneś nawet sie tu pokazywać, a jak nie to powinieneś wiedzieć ile osób okradł na ko4life w tym polaków(np. Aste z Pathosa) zwłaszcza że był śmiech z jego gry na asku, bo na BP to przyznam że umiał grać

Nam cały czas chodzi o gre warka, nie aska(bo tu nie ma zastrzeżeń - bynajmniej z mojej strony)

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-09 14:59:42 

To sie niestety tyczy do któregoś z was niestety człeniu :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 204 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Następna strona