Naiwniak napisał(a):
... no do uja jego maci... Zwierzak jak nie wiesz do końca o co chodzi to cię proszę nie staraj się pomagać komukolwiek w ten sposób bo nie tak było, nie chciałem ci niczym pojechać tylko mówię jak jest więc sory ale postaram się powiedzieć to jak najprościej potrafię...
Ależ jedĂ
Âş mi ile dusza zapragnie, poza tym nie pomagam tu nikomu tylko nudzi mnie czytanie miliardowego postu o tej samej treści. 11 stron postów "Chezman to scammer". No cholera jasna gratulację, że doszliście do takiego wniosku! Jestem z was wszystkich dumny!
Naiwniak napisał(a):
Ja dlatego to powiedziałem bo z Gwynem tak ustaliłem i miał 100% racji jeślibym mu nie odpowiedział na pytanie " Czy usunę ten temat i powiem że nie jest scamerem " odpowiedziałbym mu że nie to po prostu by mi nie dał tych gb bo tak napisał... To do jasnej kurwy cholery co miałem zrobić ? Po prostu powiedzieć " Nie, nie napiszę tego " a on zapewne na to " to niech zostanie że jestem skamerem"
Czyli jesteś kłamcą, celowo wprowadziłeś go w błąd. Chezman potraktował twoją ofertę jako wymagane przez ciebie zadośćuczynienie i teraz uważa że po jej spełnieniu nie ma więcej zobowiązań wobec ciebie. Masz nauczkę na przyszłość, żeby ważyć słowa i sensowniej je dobierać...
Naiwniak napisał(a):
Teraz mam same problemy z tego powodu: czasu,nerwów nie tylko moich zmarnowało się przez to i jeszcze się zmarnuje...
Proponuję, żebyś się przewietrzył jeśli tak na banię ci siada strata pikseli... Nie masz ważniejszych spraw? Czerwiec jest, końcówka semestru, może jakieś oceny podciągnij żeby na czerwony pasek i stypendium się załapać zamiast płakać nad rozlanym mlekiem. Nie wiem czy zauważyłeś, ale to jest TYLKO gra. Jak ci na gameboy'u nie idzie to sobie przeliczasz ile zł zmarnowałeś na baterie? Chcesz kosić hajs to idĂ
Âş do pracy. żeby nie było, jest mi przykro że cię okradziono, ale nie taktuj tego na równi z kradzieżą portfela czy jakby wyniesiono ci TV z chaty... IMO to jest świetny argument żeby przestać grać w KO i rozejrzeć się za czymś sensowniejszym.