Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-23 01:04:20
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 206 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2010-06-08 21:54:39 

Pochwały: 28
Ch3zm4n napisał(a):
Na siłę się próbujesz czegoś doczepić teraz ? ; ) weź lepiej z domu wyjdź, z kumplami czy coś.

pracowałem od 8 rano do 18 wiec fail

PussyFcvker aka
MrBoczek

Tytuł:
PostNapisane: 2010-06-08 21:55:36 

Pochwały: 1
Gloria napisał(a):
Ch3zm4n napisał(a):
Na siłę się próbujesz czegoś doczepić teraz ? ; ) weź lepiej z domu wyjdź, z kumplami czy coś.

pracowałem od 8 rano do 18 wiec fail

A więc +5 do respektu.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-06-08 21:58:10 

Pochwały: 74
Naiwniak napisał(a):
... no do uja jego maci... Zwierzak jak nie wiesz do końca o co chodzi to cię proszę nie staraj się pomagać komukolwiek w ten sposób bo nie tak było, nie chciałem ci niczym pojechać tylko mówię jak jest więc sory ale postaram się powiedzieć to jak najprościej potrafię...

Ależ jedź mi ile dusza zapragnie, poza tym nie pomagam tu nikomu tylko nudzi mnie czytanie miliardowego postu o tej samej treści. 11 stron postów "Chezman to scammer". No cholera jasna gratulację, że doszliście do takiego wniosku! Jestem z was wszystkich dumny!

Naiwniak napisał(a):
Ja dlatego to powiedziałem bo z Gwynem tak ustaliłem i miał 100% racji jeślibym mu nie odpowiedział na pytanie " Czy usunę ten temat i powiem że nie jest scamerem " odpowiedziałbym mu że nie to po prostu by mi nie dał tych gb bo tak napisał... To do jasnej kurwy cholery co miałem zrobić ? Po prostu powiedzieć " Nie, nie napiszę tego " a on zapewne na to " to niech zostanie że jestem skamerem"

Czyli jesteś kłamcą, celowo wprowadziłeś go w błąd. Chezman potraktował twoją ofertę jako wymagane przez ciebie zadośćuczynienie i teraz uważa że po jej spełnieniu nie ma więcej zobowiązań wobec ciebie. Masz nauczkę na przyszłość, żeby ważyć słowa i sensowniej je dobierać...

Naiwniak napisał(a):
Teraz mam same problemy z tego powodu: czasu,nerwów nie tylko moich zmarnowało się przez to i jeszcze się zmarnuje...

Proponuję, żebyś się przewietrzył jeśli tak na banię ci siada strata pikseli... Nie masz ważniejszych spraw? Czerwiec jest, końcówka semestru, może jakieś oceny podciągnij żeby na czerwony pasek i stypendium się załapać zamiast płakać nad rozlanym mlekiem. Nie wiem czy zauważyłeś, ale to jest TYLKO gra. Jak ci na gameboy'u nie idzie to sobie przeliczasz ile zł zmarnowałeś na baterie? Chcesz kosić hajs to idź do pracy. żeby nie było, jest mi przykro że cię okradziono, ale nie taktuj tego na równi z kradzieżą portfela czy jakby wyniesiono ci TV z chaty... IMO to jest świetny argument żeby przestać grać w KO i rozejrzeć się za czymś sensowniejszym.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-06-08 22:00:21 

Pochwały: 1
Zwierz@K napisał(a):
Naiwniak napisał(a):
Ja dlatego to powiedziałem bo z Gwynem tak ustaliłem i miał 100% racji jeślibym mu nie odpowiedział na pytanie " Czy usunę ten temat i powiem że nie jest scamerem " odpowiedziałbym mu że nie to po prostu by mi nie dał tych gb bo tak napisał... To do jasnej kurwy cholery co miałem zrobić ? Po prostu powiedzieć " Nie, nie napiszę tego " a on zapewne na to " to niech zostanie że jestem skamerem"

Czyli jesteś kłamcą, celowo wprowadziłeś go w błąd. Chezman potraktował twoją ofertę jako wymagane przez ciebie zadośćuczynienie i teraz uważa że po jej spełnieniu nie ma więcej zobowiązań wobec ciebie. Masz nauczkę na przyszłość, żeby ważyć słowa i sensowniej je dobierać...

Chyba tylko Zwierz@k zrozumiał o co tutaj chodzi. GZ

Tytuł:
PostNapisane: 2010-06-08 22:05:11 

Pochwały: 14
Spoko fajnie, ale po co mi to mówisz kiedy mam rację ? Nie mam czasu teraz siedzieć na komputerze a te teksty typu "wyjdź na dwór" też już są stare i nie fajne. Nie ja ci powiem tylko tyle że nawet bym nic nie robił w związku z tym scamem jeśliby nie to że muszę oddać kumplowi te 17gb... I z tymi pikselami już też skończ bo to też jakoś mnie nie bawi :/ btw. nie mam czasu jak już powiedziałem teraz pisać i się flejmować o to kto jest fajniejszy czy cokolwiek z tych rzeczy, pewnie i masz wiele racji w tym co mówisz często jednakże ja jakimś cudem nie jestem i błędy popełniam dobra już koniec może na dziś bo nie widzę dalszego sensu ciągnięcia tego tematu, chyba? : >

Ten kto pokonał samego siebie, jest niezwyciężony"

Tytuł:
PostNapisane: 2010-06-08 22:10:12 

Cytuj:
jmuszę oddać kumplowi te 17gb...

To co to za kumpel, że nie potrafi zrozumieć twojej sytuacji? Nie możesz się z nim dogadać, że ci anuluje część długu? Albo oddasz mu później?

Tytuł:
PostNapisane: 2010-06-08 22:30:21 

Zwierz@K napisał(a):
To co to za kumpel, że nie potrafi zrozumieć twojej sytuacji? Nie możesz się z nim dogadać, że ci anuluje część długu? Albo oddasz mu później?

nawet jakby anulowal to ja w takiej sytuacji nie mógłbym sie zgodzic.

PussyFcvker aka
MrBoczek

Tytuł:
PostNapisane: 2010-06-08 22:32:35 

Gloria napisał(a):
nawet jakby anulowal to ja w takiej sytuacji nie mógłbym sie zgodzic.

na co nie mógłbyś się zgodzić?

Tytuł:
PostNapisane: 2010-06-08 22:33:30 

Na anulowanie długu lub jego częsci

PussyFcvker aka
MrBoczek

Tytuł:
PostNapisane: 2010-06-08 22:36:07 

No to niech odda w ratach/ z opóźnieniem. Ma dzięki temu kolejną nauczkę, że lepiej nie się nie zadłużać. Po to są porażki żeby z nich wyciągać wnioski.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-06-08 23:15:26 

Chezman, nie pierdol że jesteś nie winny i pokrzywdzony bo to ty upierałeś się, że nic nie masz z tym wspólnego i numer gg nie jest twój. Chciałeś go okraść tylko jesteś na to za mało inteligenty... Podejrzewam że te 12 stron nie wiele wnosi pomocy. Sprawę załatwiam Ja i Naiwniak, temat jest po to aby ostrzec przed złodziejem a nie po to by spamować. Jeżeli odzyskiwanie postaci potrwa dłużej niż do końca tygodnia, pożyczę Naiwniakowi te GB o ile będzie taka potrzeba bo wiem że odda.

Dodam jeszcze że nie pojmuję jak to jest że złodziej siedzi sobie na forum, dalej może wejść w targowisko, napisać do kogoś i okraść kolejną osobę.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-06-08 23:17:50 

Gwyn napisał(a):
Sprawę załatwiam Ja i Naiwniak, temat jest po to aby ostrzec przed złodziejem a nie po to by spamować.

Gwyn napisał(a):
Dodam jeszcze że nie pojmuję jak to jest że złodziej siedzi sobie na forum, dalej może wejść w targowisko, napisać do kogoś i okraść kolejną osobę.

Zawsze możesz założyć swoje własne forum, gdzie będziesz ustalał swoje zasady i pouczał ludzi gdzie i co mogą pisać oraz kto powinien być zbanowany.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-06-08 23:37:22 

Naiwniak nie jest jedyną osobą pokrzywdzoną przez Chezmana. Już dwóch anglojęzycznych graczy pisało do mnie że zostali oskamowani. Mało tego, ten złodziej ukradł thecrystalsheepa s4intowi i mamy na to kilka dowodów, a oto jeden z nich : http://img534.imageshack.us/img534/6054/20106820593.jpg
RedChaos jest bardzo wkurzony i ma zamiar napisać posta na ko4lif, więc reputacja tej postaci zostaje spalona.
Jak napisałem do "wazapa" to chezman podszył się pod naiwniaka i odpowiedział mi, że już jest wszystko ok. i odzyskał postać.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-06-09 00:04:41 

Mnie okradł wczoraj :) dobrze że nie na dużo i dzisiaj jak zobaczyłem posta że sprzedaje jakiegoś chara. to się troszkę zdenerwowałem. Åšwinia jakich mało

Tytuł:
PostNapisane: 2010-06-09 14:35:19 
Forumowy bot administracyjny
Forumowy bot administracyjny

Pochwały: 9
Gwyn napisał(a):
nie winny

Piszę poprawnie po polsku!

Utrzymanie strony- 1300 zł, internet- 100zł, dać komuś bana- bezcenne
Ludzie teŻ się cieszą, kogoś zabiją, kogoś powieszą
Lama, lamer - osobnik, który nie wie, Że nie wie, tym samym mniema, Że coś wie, mimo, Że nie wie

Cat^ napisał(a):
spoko dla mnie nadal masz 16 lat, bo tak mi sie utrwaliło

Cat^ napisał(a):
ze wszystkich co grali na ZłotymWarkoczu z pacanem to najlepiej wypadł jatokor

Pacan napisał(a):
bo pamietam chyba najlepiej grales na zlotym, zwierzaki koty i scary sie chowaja

Obrazek Obrazek

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 206 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona