Cat^ napisał(a):
Najgorsze jak się trafi nie uczciwy lider tak jak Insanity na Gira i cały klan bank dla siebie weĂ
Âşmie....
albo jak te plotki(?) o Furiacie że all dropy szły do niego by się ubrał, takie coś może wydawać się śmieszne(o ile prawdziwe)
Przypuśćmy, że klan w końcu się rozpada, pośród 15-20 osób które grały i zdobywały itemy, zostało 5+ i co ? lider rozdziela między nimi ? bo byli najtwardsi ? albo lider sam dla siebie bierze i sprzedaje ?? Jak mówiłem ten plan ma luki i nie mówcie że nie rozpadniecie się bo na każdy klan przychodzi pora(no prócz DeusManus ;p)
Być może Ă
Âşle robię, szukając błędów w tej ich "zasadzie", ale ja po prostu nie ufam bliĂ
Âşniemu. Jak Cat mówisz przypadki takie się zdarzają, że lider nie jest uczciwy, a to zależy tylko od jego sumienia z którego i tak nikt go nie rozliczy poza nim samym.
Kiedyś DMy były polskim klanem, a teraz z tego co słyszałem dodawali turków, więc może gdyby nie te turki klanu by już dawno nie było... Oni też mieli klan bank, ale żeby coś dostać trzeba było mieć nie krótki staż, udzielać się w klanie, starać się.
Przypomniało mi się coś takiego. Gość chciał dołączyć do naszego klanu. Lider przeprowadził z nim rozmowę na vt, wszystko ładnie, pięknie. Dodał go, a ten po chwili wyskoczył z pytaniem, czy dostanie jakieś itemy i czy w ogóle dajemy itemy. Nicku nie podam, ale pamiętam