Powiem krótko... Super ZAJEBIOZA

... kocham tego ripa

pomimo kilku wad
- nie ma Windows movei meaker ( ale mi to nie potrzebne)
- nie ma podglądu do obrazów JPG .. klikajac na jpg to otwiera PAINTEM / ale mozna zainstalowac sobie program do podgladu obrazow.. (zajmuje 1 mb)
- nie ma stylow .. paski i cała reszta menu jest szara ( mozna z internetu wlasna kompozycje sciagnac i zainstalowac.. ale to pozera ram ;p )
no i chyba to wszystko.. a reszta to cud i miód
przy mojim pc :
512 ram , 1600 mHz procka , nVidia GeForce 5200 Fx 126 mb
po instalacji systemu / zainstalowalem stery od muzy i grafiki / aa i jeszcze +sp2 i Direct 9.0c wbydowany do instalki

wiec superowo , KO szybciej mi chodzi
to co zauwazylem to : bardzo szybko pc wchodzi w stan gotowosci i uzytku x] . mało pozera ramu .. ( u mnie bylo zuzycie pliku stron 50/ )
duzo procesow wylaczonych..i ja osobicie tez wylaczylem pare niepotrzebnych ( takich jak Dzennik Alert i wydarzen , telefonia itp ) i pare innych...
chodzi super szybko... instalacja trwała okolo max 10-15 minut.... screny by Rip
tak to wygladalo

..
powiem ze wszystko działa co powinno.. KO wchodzi bez przeszkod .. Metin2 tak samo

winamp gg .. wszystko chodzi bez szwanku... + zalety to to ze ma wbudowany odrazu macromedia flash pleter 10 i nie trzeba instalowac

+ Direct 9.0c

mniej wiecej tak wyglada system ..
po instalacji systemu .. tak wygladal dysk C:
kompozycje mozna samemu dodac , duzo rzeczy usunieta .. pomoc techniczna.. i inne takie perdołki

.. ogolnie polecam taki system dla pc słabszych ( czyli takich jak ja mam

)