Maro napisał(a):
"Anime, które warto zobaczyć" to oksymoron
IScorpyoN napisał(a):
sam jestes oksymoron maro

Krochmal napisał(a):
Maro napisał(a):
"Anime, które warto zobaczyć" to oksymoron
Zluzuj poślady, każdy oględa to co chce
scar napisał(a):
Dobra będzie offtop ale sami tego chcieliście. Widze, że trafiła nam się osoba, której zdanie jest tylko prawdziwe i która ma zawsze racje. Jakbyś jeszcze mógł rozwinęć swoję wypowiedz najlepiej równie mędrymi słowami jak to, które użyłeś mniewam, że przynajmniej wiesz co ono znaczy. Myślałem, że na forum można podzielić się swoim zdaniem i opiniami ale widocznie myliłem się. Jeśli ci się temat nie podoba to w nim nie pisza, najlepiej nie zaględaj a już super by było jakby taka spaniała osoba po prostu nie odwiedzała już tego forum. Zawsze wyznawałem zasade jeśli jest temat, którego nie lubie to nie wypowiadam się. Zwłaszcza, że twoje zdanie jak i twoja skromna osoba przynajmniej mnie a zgaduje, że reszty też nie obchodzi. Więc na przyszłość albo pisz coś z sensem a nie wal zdaniami z "trudnymi" słowami myślęc jaki to jestem fajny bo napisałem oksymoron. Jakoś nie widze, żeby nas odwiedzali ludzie, którzy uważaję gry za zło i pisali jakie to złe jest. Na koniec dodam, że każda istota ma prawo robić co jej się żywnie podoba i to czy chcemy czy nie oględać aniem to już nasz wybór. A na przyszłość nie offtopuj tylko załóż temat stosowny np. jakie aniem jest złe i tam możemy dysutować i pisz posty na wiecej niż jedno zdanie i najlepiej zapodaj jakimiś argumentami. Z wyrazami udawanego szacunku Scar.
Maro napisał(a):
scar napisał(a):
Widze, że trafiła nam się osoba, której zdanie jest tylko prawdziwe i która ma zawsze racje.
Cieszę się, że masz o mnie tak dobre zdanie.
scar napisał(a):
pisz posty na wiecej niż jedno zdanie i najlepiej zapodaj jakimiś argumentami
Mój post był wprost proprcjonalnie długi do stopnia zainteresowania pokemonami.
scar napisał(a):
mniewam, że przynajmniej wiesz co ono znaczy
nie mam pojęcia
scar napisał(a):
najlepiej nie zaględaj a już super by było jakby taka spaniała osoba po prostu nie odwiedzała już tego forum.
myślę, że jedynę opcję dla mnie zostaje emigracja (
http://pl.wikipedia.org/wiki/Emigracja ) do Azji środkowej
scar napisał(a):
nie wal zdaniami z "trudnymi" słowami myślęc jaki to jestem fajny bo napisałem oksymoron
Stosuję słownictwo, które znam, rozumiem. Gdybyś się trochę wysilił to może byś wydedukował (
http://pl.wikipedia.org/wiki/Dedukcja ) znaczenie mojej co prawda krótkiej, ale sensownej wypowiedzi.
scar napisał(a):
Myślałem, że na forum można podzielić się swoim zdaniem i opiniami
a zachowujesz się jakbyś myślał inaczej
http://pl.wikipedia.org/wiki/Hipokryzjascar napisał(a):
Z wyrazami udawanego szacunku
Maro
scar napisał(a):
Ja jednak bym prosił o przeniesienie postów do innego teamtu w flame forum, tam moge z tym osobnikiem podyskutować, tutaj nie będe zaśmiecał tak zacnego topicku. Dodam jeszcze od siebie, że jestem strasznym hipokrytę. Może bym ciebie nie objechał jakbyś nie napisał jednego zdania tylko coś więcej dlaczego tak uważasz a nie inaczej itd. ale widocznie lubisz tylko zaszpanować wypowiedziami w stylu popatrzcie jaki jestem mOndry. Co do znaczenia twojej wypowiedzi tylko powiem tyle jak byś posiadł umiejętność czytania z zrozumieniem co tobie i innym życze to byś wiedział, że o dziwno wiedziałem co to trudne słowo znaczy i w jakim celu zostało użyte. ::l3uffer:: po ang będzies zybciej tylko musiał byś popatrzeć na zagraniczen grupy, która się tym zajmie i kiedy wyda. A i jeszcze jedno czyli jedyne aniem jakie widziałeś to pokemony to tak jak ludzie, którzy czytali tylko księżkę "Nad niemniem" dla przykładu i uznali, że dobra księżka to oksymoro.