Booxi napisał(a):
BP to już trochę przeżytek, na samym poczętku jeszcze przed wejśćiem ROFA BPki robiły naprawdę rzeĂ½ ale teraz nawet z unikami na +3 (Obsene - diez ) mag na 75 ze średnim sprzętem Cie zje.
pwned
dual rof+0 dual we+2 hb+8 szmaty+9 - bije mnie po 800-900, na malicy 1.1- 1.2k , mam glassa splittera ktore maja cos tam na cluby , mam 1.5 defa ... jak widzialem ss to ten BP bije aska na malicy za 2k ... i uwazasz ze mag moze zjechac bpka z unikami +3 ? O_o , to ladny noobek z tego "Bpka"
BP jest charem hmm najlepszym w tej grze ... jesli chodzi o vsy , a jak zalozy dsa to i tak ma nice deff
exp = nudny? dla inta? a z czym np dla warka nie jest nudny ... jak ktos gra 1 charem i nie jest inaczej "normalny" to raczej zawsze exp nie jest ciekawy dla tej osoby lol
ubior - masz troche przesadzony lol , jak na stwierdzenie "daje rade dosc dobrze"
dual rom dual le ep+1 gb ds+7 chityny+7 - w tym bardzo dobrze mi sie gra... jesli chodzi o ew/nt mam light belt of life ss+6 fpki+8 splittera+7
Jak robi inta to niech kupi : 2 le( na koniec, questowki sa dobre) romy( najtansze) , ep+0 (ewentualnie+1) chityn pauldrom i pads+7 shell gauntlet+7 fp buty +8 i spear chityn , fp helmet +8 i dd chityn, tarcza questowa, jak bedzie kasa to ds+6+7 , i zostaje pasek - light belt of life najlepszy, az nie uzbiera na gb
exp - najlepszy heal 60 reszta duff - i siedziec na dsach , poczatki nie sa latwe ale pozniej bedzie mial caly czas party