Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-26 09:36:14
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 144 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-29 17:03:07 

Pochwały: 2
albo za niskie, albo za wysokie ... bo to co pisze passkosz jest w 90% przezemnie niezrozumiałe :( i albo on jest za głupi i nie potrafi złożyc poprawnie zdania, albo ja jestem za głupi ze nie umiem odebrać tego, co paskosz probouje mi przekazać. O,o

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-29 17:07:42 

Pochwały: 7
ja bym wybral ta pierwsza wersje, a co do topicu ze log to scamer...... trudno uwierzyc.... ale ludzie sie zmieniaja, tak samo jak pyscophat, jego okradli to doszedl do wniosku ze moze okrasc mnie, ale nvmd, bylo minelo. Next to ty grales pod nickiem zadymiarz?? bo kolo jak wbil 60 to zajebal teenowi dola i komus jeszcze kilka itemkow :D

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-29 17:09:13 

Co do takich scamow

raz jeden jedyny dalem passy i sq na potwierdzenie przelewu
los chcial ze potwierdzenie bylo lewe, w ruch poszlo payment info postac mialem spowrotem w 2 tygodnie do tego z rolami i paroma innymi fajnymi itemkami

jak sprzedaje premki na allegro to co 3 to jest wiadomosc od szalonego 12-to latka z iloscia komentarzy 0, oraz pytanie; 'za potwierdzeniem dostane?'

nie masz kasy na koncie nie przekazuj itemow/postaci proste, ale widocznie kazdy musi sie naciac zeby na drugi raz zachowac sie racjonalnie

u mnie byl taki fart ze scammer na tym wyszedl duzo gorzej niz ja ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-29 17:20:42 

Buffer hmm opcja jeden - jestem za głupi ? pyscophat to moj sęsiad .. Byłem u niego, ja z tobę gadałem, i w sumie to ja odwaliłem kawał czarnej roboty zeby cie okraść i sie udało .. i kto tu jest głupi ? btw sprzedałem twojego byłega chara jakiemuś turkowi ... jak on to miał ? kantaknight ^^ ? nawet sq do niego mam haha ;P

po za tym zanim ty kupiłes pyscophata, to ja go ukradłem od jakiegos typa, i okradłem takze jego konto. potem pysco poszedł na sell : d ( kumpel go wymienił chyba za twojego buffera..)

zaraz zobaczymy kto jest głupszy ja czy paskosz ...

przemuś ja to ja, ty to ty, kto jest głupi ja czy ty ? :?: :rotfl:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-29 17:22:04 

Pochwały: 60
prosta odpowiedĽ :)

Wy :D

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-29 17:23:10 

Pochwały: 11
NeexT napisał(a):
\\
zaraz zobaczymy kto jest głupszy ja czy paskosz ...

przemuś ja to ja, ty to ty, kto jest głupi ja czy ty ? :?: :rotfl:

TY :P :)

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-29 17:24:52 

specjalnie odpowiedziałeś ?:D Bo ty to ty czyli przemus głupi wychodzi ;p

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-29 17:33:31 

hehe mozliwe ze jestem głupi wkoncu nikt nie kazdy moze byc geniuszem pedału jak next

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-29 17:38:14 

paskosz nie zalapal xD

neext ze tak sie ciebie zapytam; co w scammowaniu jest takiego elo elo fajnego ze sie chwalisz jakbys conajmniej zmadrzal?

z kazdym postem robisz z siebie wiekszego kretyna niz ten za ktorego wszyscy cie maja

jestes smieciem zerujacym na ludzkim zaufaniu, zaden dobry klan nie powstanie na scammach klamstwach i cheatach

to ze jestes zbyt glupi zeby zarobic cos samemu to nie jest powod do chwalenia sie

wiec oszczedz mi i reszcie ludzi ktora zbladzila i przeczytala ten topic; zamilcz

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-29 17:39:46 

Cytuj:
hehe mozliwe ze jestem głupi wkoncu nikt nie kazdy moze byc geniuszem pedału jak next

nie no... jedni mogę być geniuszami, inni w sumie też =) a to ze ty jestes ... leniwy, i siedzisz przed Knightem ktory zżera ci mozg to nie nasza winna .. sam wybierasz takę droge.

geniusz pedału ? oznacza to, ze jestem geniuszem w robieniu combo z moim "minor pedal" który kupiłem za 74 ýtl, czy jestem geniuszem w byciu gejem (ale nim nie jestem, nie licz na nic wiecej niż rozmowa) :> :?:

ooo łysy .. mały edit ..

A więc tak .. jak ja jestem za głupi zeby zrobic coś samemu, to posłuchaj tego.

Zeby wbic lvl 77, trzeba sie troche natrudzić ... żeby mieć co miech premke na tego chara, trzeba troche zapłacić . to tak Trud expienia + kasa + trud na zarobienie tej kasy.
a ja ? ja wchodze na gotowe. Uzywam mozgu i mam coś za darmo. Wolisz wykopać doł i dostac za to kase, czy wolisz zeby ktos wykopał ten dół, ale to ty zgarniesz kase ?
robie z siebie kretyna ? i co z tego, jak tak bardzo cie to boli to nie czytaj tego co pisze ...
robie z siebie kretyna ? to dlaczego ty sie męczysz, a ja nie .. ty cieżko pracujesz, a ktoś to robi za mnie =)
wiesz .. mozna by powiedzieć ze jak bym cie okradł, to pracowałes od poczętku dla mnie .. wbiłes lvl wydałes kupe kase, natrudziłes sie , nie przespałes kilku nocy zeby wbic chara, którego ja sobie biore od tak. wychodzi na to ze jestem twoim alfonsem, moja dziwko.
(ALE OCZYWISCIE ZE CIE NIE OKRADŁEM WIEC NIE MOGE TEGO POWIEDZIEC. )

jak tak bardzo mnie nie lubisz, to ty sobie oszczędĽ i trzymaj sie odemnie z daleka .. im ty bdziesz podchodził blizej mnie, tym ja bd bliżej ciebie .. rozumiesz to ?

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-29 17:48:24 

Next to i to

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-29 17:55:51 

który to juz komplement na dziś ? daruj juz sobie, nie bd twój O,o nie lubei chłopców !

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-29 17:58:54 

Nie potrafię zrozumieć co się tutaj dzieje...

Next chwiali się że jest pr0 z pedałem i pr0 z ojebywaniem ludzi, lepiej idz do mięsnego i kabanosa zajęb.

Przemus ma swój świat, a reszta to nie wiem co tutaj robi.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-29 18:05:49 

tak 77 lvl wbiles, co z tego ze masz na nim staty gorsze od asskow 70 na C-west, ktorzy ciezko pracuja na itemy ktore dostali od klanu/wypracowali sobie sami
byle 70 z pojeciem o grze zjedzie cie tam jak szmate, ale co tam

nie pochlebiaj sobie, z tym byciem blisko. od takich zlodziejaszkow trzymamy sie z daleka

uwazaj z tym kopaniem dolkow, bo kiedys sie doigrasz ktos wykopie dolek ty mu go podwedzisz, a on cie w nim zakopie.
kazdy zlodziej konczy tak samo, kwestia czasu

zreszta co ja bede ci udowadnial, gram uczciwie, ciezka praca zdobylem przedmioty i zaufanie godnych ludzi. wyobraz sobie ze nawet zostalo mi przekazane kierowanie klanem INFERNO na c-w, przez moje rece przewija sie masa nie moich przedmiotow, pieniedzy, postaci, ludzie mi ufaja i mam to na uwadze podejmujac jakakolwiek decyzje

ty bedziesz sie cieszyl ze oscamowales kogos z dual cleaverow 8, ja bede sie cieszyl ze zarobilem rownowartosc tych cleaverow, bo MM znioslo podatek w delos na pare minut, a ja w tym czasie nakupilem BUSow na nocny merchant

z tym ze ty juz zawsze bedziesz zmuszony grac ze skonczonymi kretynami i zlodziejami, a ja w gronie znajomych, zaufanych osob, ktorym od reki moglbym dac passy do postaci i spac spokojnie

jest to moja ostatnia litania, wiem wiem ty jestes fajniejszy bo masz wszystko bez wysilku itd

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-29 18:08:49 

poprawka on to 77 ukradł ;p zastanawiam sie czy miał choć jednę postać 60+ swoję własnę(chociaż to nie problem wbić 60+) na USKO

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 144 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Następna strona