Witam , zajrzałem na forum poraz pierwszy bo doszły mnie słuchy że cipolong cos tu nabazgrał i postanowiłem sprawdzic co..
Jestem z klanu HAWK i dobrze znam tę sytuacje
po 1. napewno coś by się należało cipolongowi gdyby pp szedły na sprzedaż ( ale raczej nie pojdzie , wiec nic mu się nie należy )
po 2. wyleciał z klanu bo powiedział coś nie przyzwoitego do lidera i duzo klanowiczów miało pretensje za to że wypisuje cos na forum ( pp nic tu nie miał do rzeczy )
a teraz odniose się do wypowiedzi niektórych:
Some1 napisał(a):
hahaha...i +3 dla kogo zrobia liderzy ??? dla siebie? Ale jestes noobem... byl w klanie ,byl przy laniu bossa z klanem, potem zostal wyjebany TO MU SIE COS NALEZY
i co, myslisz ze np. kazda atila wydropi pp ? ile chcesz robic item +3 z klan dropow, podejrzewam ze przynajmniej 3 lata lmao , co za noob
zebyś wiedział noobie to robimy +3
Cat^ napisał(a):
Nie wiem czy mam się śmiać czy płakać...to ja za przeproszeniem pierdolnęłbym taki gówniarski klan...unikaty na +2/3...może odrazu +5....jak macie takie cos robić to wogóle sobie darujcie prowadzenie klanu

był w party, nieważne czy nie klanowym czy klanowym i że nic nie robił(chociaż nie wierze że hila nie rzucał) ale był i to go obliguję do podziału, tak jak ja na poczatku pomagałem Enemy w róznych bosach czy tam Gunixowi itp i zawsze sie dzielilismy....
co do tego ze nie ufacie mu....przecież oddał PP ?! więc o co chodzi w tym momencie do was nie powinno sie mieć zaufania...
kolejny który nie robi +3 ..zzz.. ; może oddał pp ale nie zrobił tego odrazu , trzeba było do niego pisac na PM bo chyba się wahał (?)
MnMs napisał(a):
a może to czysta chciwość i ogromna chęć posiadania lepszych itemów od innych, nie ważne jakim sposobem ?
No ale jakęś kasę powinniście mu dać. W końcu był z wami w pt i co ważniejsze chciał być w porzędku i oddał wam to pp, a wcale nie musiał tego robić.
teraz juz wiem dlaczego nie jesteś z nami w klanie...
negativE napisał(a):
jezeli jest to klan z gornej polki to niech tak nie townuja przedemna i przed OnlyPk

p3@c3 & l0v3
ok my nie będziemy townowac ale wy nie wychodzcie odrazu z cz jak zobaczycie ze zbieramy party .. a pozatym
jak już byście zostali i stawili nam czoło to nie używajcie speedhack tak jak do tej pory ok?