NeexT napisał(a):
1. juz wiem czemu jestes takim debilem.
2. jak narazie ty robisz z siebie kretyna ... z turcji nie jestem .. Polska ma ojczyzna i nic tego nie zmieni, a to ze ty bys sie sprzedal za new dupe method i jestes gotowy byc nawet turkiem byle by moc dupowac, nie zmienia faktu ze ty masz mozg wyjebany privami ...
aaa... i zanim zaczniesz probowac wlamywac sie na server zeby usunac mi konto, najpierw na poczatek sproboj hacknac komus gadu gadu

dobra powodzenia cymbale .. btw soad jako clan smierdzi

masz 19 lat a jestes zjeb jakich malo

Dzieki takim osobom jak ty z wieksza checia rozpierdalam private servery. Nie mam czasu na gre, ale zrobienie tbl edited skilla czy obejscie prostych zabezpieczen by dupowac nie zajmuje wiecej niz 30 minut. Nie lubie ludzi co potrafia tylko zebrac o itemy tak jak ty, naucz sie ... grac lub chociaz cheatowac to w czyms bedziesz dobry, bo jak narazie to zachowujesz sie jak turek w mora co prosi o 10k na teleport. Owned ?
PS: Znow mnie zbluzgasz czy moze jakas konkretna odpowiedz ? Ale chyba na wiecej cie nie stac.
O cos mi sie przypomnialo. To ty byles Next czy jakos tak w SoaD jako archer ktoremu nie chcielismy dac itemow bo zachowywal sie jak kretyn ? To juz wiemy czemu taki zly na mnie
![:]](./images/smilies/yeah.gif)
Prosze wyzywaj mnie, teraz bedziemy sie z ciebie tylko smiac

Prosze o zamkniecie tego topica

Zaloze nowy, tylko nie robcie tam takie burdelu i odrazu dawajcie warny takiemu jak next.