Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-07-14 20:32:29
Łączny czas online:

Autor Wiadomość
 Tytuł: PlayStation 2
PostNapisane: 2008-03-24 00:49:00 

Pochwały: 1
dajcie mi plusy i minusy bo sie zastanawiam nad kupnem...

http://www.allegro.pl/item332581776_pla ... gwar_.html

Tytuł:
PostNapisane: 2008-03-24 01:04:29 

Pochwały: 60
Big + PES 8 i FF10 :D

a ogólnie fajna rzecz, ale jak na piratach jedziesz to po roku się laser psuje, myśle że teraz pozbierać pare groszy więcej i PS3 albo XBOX-360 wciagnęć, mojego PS2 sprzedalem już ponad 5 lat temu ;p ale jak tylko dla zabicia czasu to PS2, chyba że chcesz w sieci pograć to łatwiejszy dostęp ma XB

Co do oferty hmm 3 lata gwary po przeróbce...moze i teraz to możliwe nie wiem, ale cena wmiare :)

Tytuł:
PostNapisane: 2008-03-24 08:42:43 

Pochwały: 127
minusy?

"Sprzedajęcy www_prosolid_pl (0) "

:)

Tytuł:
PostNapisane: 2008-03-24 09:44:20 

Gram od 4 lat na przerobionej PS2 i laser nie siada :) Ogolnie konsolka jest fajna i jeszcze fajne tematy na nia wychodza wiec mozna kupic :P

Tytuł:
PostNapisane: 2008-03-24 13:35:56 

właśnie kurna dopiero 4 rzeczy sprzedał, niby ma te (4), ale uj go wie >_>

kurna a tu jest inna aukcja tego kolesia..
http://allegro.pl/item331686609_playsta ... zent_.html

Tytuł:
PostNapisane: 2008-03-25 16:40:51 

Pochwały: 5
Ja czasami pogrywam i jest sporo zabawy ale jak sie gra z kims bo samemu to sie nie oplaca na ps2. ALe chyba troche za puzno zeby kupowac ps2 narazie poczekaj troche az ps3 będa tanisze i kup ps3

Tytuł:
PostNapisane: 2008-03-25 19:06:42 

Cat^ napisał(a):
Big + PES 8 i FF10 :D

a ogólnie fajna rzecz, ale jak na piratach jedziesz to po roku się laser psuje, myśle że teraz pozbierać pare groszy więcej i PS3 albo XBOX-360 wciagnęć, mojego PS2 sprzedalem już ponad 5 lat temu ;p ale jak tylko dla zabicia czasu to PS2, chyba że chcesz w sieci pograć to łatwiejszy dostęp ma XB

Co do oferty hmm 3 lata gwary po przeróbce...moze i teraz to możliwe nie wiem, ale cena wmiare :)

zalezy czym przerobisz ja jade 3 lata mam 5 kolegow co tez mniej wiecej tyle samo czasu ps2 maja i tez na piratach jada zalezy jaki mode konsoli i jaki egzeplarz trafisz :D polecam swap magic 3 wszystko smiga jak nalerzy tylko plytke botujaca trzeba wczesniej odpalic.

pierdo. riper3 kup konsole ze swapem bardziej pewne rozwiazanie rpier zjezdza laser co sie wiarze z uszkodzeniem konsoli moze ci chodzic 2-3 lata i bedzie git a moze ci pasc po 6 miechac i lipa.
a 15 sek wlozyc plyte wczytac wyjadz plyte i wcisnac X na padzie nie robilo mi roznicy.
Nie zgodze sie co do kupna ps3 owsze konsola nabiera swojego pendu dzieki nowym kozackim gra co podczas premiery ps3 brakowalo ale cena nadal robi swoje 1500zl ale nie oszukujmy sie ps3=dvd= czytnik blu rar bacz plyty hd nie pamietam bo nie siedze juz w tym kiedys sie interesowalem ale to byly dawne dzieje.

zaczne od -

-coraz mniej wydawanych gier
-ps3
-jesli jestes stary to granie samemu sie nudzi jesli nie masz samo zaparcia :)
- jebany analog... graj tym w strzelaniny ( rozwiazanie kupna myszki i klawy do ps2 co wiaze sie z kosztami)
-niby mial byc rozwiniety system szarpania po siecie a doczekalismy sie wielkiego gowna :)
ale zawsze cos pro evolution po sieci smiga zajefajnie :D)

a teraz +

- to wciaz ps2 konsola ktora jest dlugi czas na rynku a co z tym idzie masa gier.
- jesli przerobisz sobie ps2 typu swap co polecam to google i zassysasz 1000 gier w kotre szarpiesz
- kompa nie odpalisz i nie bedziesz gral rownoczesnie z kumple/kumplaimi
- grasz na tv jesli posiadasz w miare duzy tv tak jak ja to uczta dla oczu :)
- kolejny argument dla zasranych pecetowco ;) hmmm zawiesila ci sie kiedys gra na psx????
musiales sciagac pathe???? musiales dokupic ram bo ci mulilo??? tu nie masz takiego problemu wkladasz plyte siadasz w fotelu i grasz....
-pro evolution + multi tap 4 starych chlopow siedzacych z browarem przed tv 1 godzina 2 godzina 3 godzina hmmm to juz tyle czasu minelo?
- tekken5 bajka sama w sobie tu nic nie trzeba pisac...
- gran turismo? wtf?
- cena / za ta cene nie znajdziesz dobrej konsoli w ktora mozesz szarpac dobre kilka lat

moge wymieniac wiecej ale po co sam juz zdecydujesz

B>re+2 pp+3 wp+2 Phatos

Tytuł:
PostNapisane: 2008-03-25 22:59:26 

zdecydowałem zamówiłem ta od kolesia z Bydzi, daje 3 lata gwary to jest dość troszke, kumpli do browaru i do pogrania znajde zawsze:D a czy za stary na samemu granie? chyba jeszcze nie, chciałem kupic bo nie mam dvd w pokoju, a nie zawsze mi sie chce siedziec przy kompie i film ogladac a tak se zapuszcze na tv, też przekonało mnie to że nie bedzie cięc, a kompa juz mi sie nie chce modernizować bo to sie zmienia za szybko, a ps2 bedzie jeszcze ileś tam czasu na rynku, a co do gier, po co nowe jak stare sa fajne ^^

co do strzelanin to konsola sie napewno nie nadaje, dlatego nawet nie bede sie za tym rozgladał,