Bagburga napisał(a):
Tak mete wyszlo na moje mi mówileś ze masz 37 lat.Wasz klan jak dobrze zgadlem to banda nierozgarniętych dzieci,które masturbuję się grajęc w ko.Wy w top 10?Lepsi od 4skme?Tak słyszałem wasze bajki,że 4skme uciekało przed wami w cz,ty niby pokonałeś McTasty,a LordViadro masz na hita warka który przeżył atak Isilona kiedy wszycy zdechli.ObudĂ½cie się wreszcie z głębokiego snu i wródĂ½cie do rzecywistości,bo to zaczyna być żałosne na maksa i w tym omencie polecam klanowi Sacrifice domen
www.zal.pl.
Peace-mimo,iż jestem orkiem i nie nawidze humów pozdrawiam Don4ask i 4skme:D,zawsze to lepsze niż banda 12sto latków
Nie chce tutaj zaczynac zadnych flame warow, ale niestety Twoja glupota mnie niszczy...
Nie wiem kogo nazywasz dzieciakiem, wiekszosc z mojego klanu to ludzie majacy 20+ lat, a Ty z tego co wiem dopiero zaczales nauke w liceum, wiec troche przystopuj ok? Bo klanem nierozgarnietych dzieci to moge nazwac twoje Polishbloothbath ze Skytronikiem na czele (btw szkoda ze juz go niema:))
Co do bajeczek to nie wiem kto to Ci wkrecal, bylo tak jak Mete pozniej napisal, a screena zostawie bez komentarza
http://img266.imageshack.us/my.php?image=bagijegobajeczkife0.jpgPozdro dla Askow, dontaskow i innych 4askow, licze na szybkie klan vs klan w cz-cie ;]]
No i masz dowod Cat nie ma jak to snucie bajek przez dzieci,tak jak poszli na vs ze skytroniciem all klanem podniecajc się tak tu weszli i razem opowiadaję totalne bzdury rozpisujęc się przy tym i marnujęc strony na naszym szanownym forum.Nie rozumiem tylko toku myślenia,gdyż nie muszę czyścić swego monitora z białego potoku gdy zabiję kogoś na pk.No,ale nie jestem dzieckiem,więc pewnie dlatego.Nie ma co takich głupot to ja jeszcze nie słyszałem.Tak to jest jak dzieci z gimnazjum nie powinny brać się za pisanie bo wychodzi kabała.Swoje posty pisali wspólnie w domu i teraz podniecaję się nad nimi i piszę mi pm w grze (coraz wiekszy zal).No tak nie potrafię się przyznać do błędu-oczywiście zawsze bezbłedni jak to dzieci.Jak już tak wyszło,że zostałem oczerniany chyba pozwolę sobie wkleić ss rozmowy z mete:D pozdrawiam all
P.S.Co do screna jeszcze dodam,że dzieci nie rozróżniaja żartów od faktów i tak jest w tym przypadku