ja mam zintegrowana i takie glosniczki, dla mnie dzwiek jest w pyte a nie jestem malo wymagajacy, te monitory ujda ale ja nie lubie panoramy

i do tego nie wiadomo ile maja kolorkow, co do samej firmy LG przedtem produkowala tani crap, po wykupieniu kilku firm ich sprzet jest porzadny klasuje sie czesto na pierwszych miejscach w rankingach. Jak chcesz naprawde markowy sprzet i taki, ktory bedzie nie do zdarcia polecam iiyama sa znacznie drozsze ale za to pod wzgledem wykonania znacznie lepsze, jest to firma specjalizujaca sie w LCD, a nie jak to ktos okreslil samsung czy LG co robi praktycznie all. Ale i tak bym kupil LG mam nagryware, moitor i jeszcze sporo innych rzeczy z tej firmy i jestem zadowolony od dluzszego czasu, w duzej mierze w samsungach placisz za fajny wyglad obudowy a o to misiu nie chodzi

Co do tunera tez taki chcialem sobie kupic nie jest zly ale rewelka to tez nie jest, przegladnij moj temat gdzie zadalem podobne pytanie z tego co pamietam kilka tamtejszych ofert byla calkiem w pyte jak poczytalem i popytalem sie ludnosci.

No i mowie jesli nie jestes wybitnym koneserem muzyki to zadowlisz sie zintegrowana i glosnikami 5.1, w mojej nawet dzial suround hehe lol dla mnie to wydawanie kasy w bloto, ale jak kto woli ja mam swoje i wiem, ze dzwiekowa mi nie potrzebna, juz bym wolal dolorzyc i jakiegos drozszego iiyama kupic

albo odlorzyc i kupic plyte, procek, ram, grafe