**NeexT napisał(a):
Shranz napisał(a):
ten co walczyl z boncurem i kosa to nie jest ten gulok to jest ktorys tam jego wlasciciel chodzi tu o pierwszego guloka **** goscia zalozyciela tego chara ktory odszedl do wowa
chodzi o tego z Giga +7 unikami jakies tam shele mial potem zamiast gigi mial rapa...
wkoncu sprzedal wsyztsko kupil se uniki i biegal w chitynach i toto i impact +7 ?
regiss napisał(a):
może coś o sobie powiesz?
Jasne powien .
Set sheli +7 IB +7 pod kowadlo.
set chityn +7 dual md +7 mi ukradli.
Javana +8 pod kowadlo.
MD +8 dv +7 nawet niewiem.. poprostu niebylo jak sie zalogowalem

a teraz mam 1 shell +7 4 chityny +7 dual cleavy +8 set valkiria deff ep kb, i bdzie dzis/jutro druga shell.
combo na 2,2k MP zostaje mi 200-100 mp lepszego combo miec niemoge.
animacja do comba ? filmik zero part 1. (na obu robi takie same) staram sie robic baardzo podobne.
jak gram warrem kopiuje combo od jakiego pro warra . jakiego ? f9devil bardzo mi sie podoba .
priestem combo ? takie jak fluppy w movies 5

moze kiedys napisze cos wiecej

normalnie wof, czyli wszystko co potrafisz to >kopiowac< comba innych bo o wlasna inwecje tworcza to ciezko. A pozatym masz itemy z cześci ciałę gdzie światło nie dochodzi wiec nie wiem po co sie tak wymadrzasz z tęd do wymysl sobie skoro defakto samym soba niewiele reprezentjesz...
[ Dodano: 2007-09-11, 09:31 ]**NeexT napisał(a):
Shranz napisał(a):
ten co walczyl z boncurem i kosa to nie jest ten gulok to jest ktorys tam jego wlasciciel chodzi tu o pierwszego guloka **** goscia zalozyciela tego chara ktory odszedl do wowa
chodzi o tego z Giga +7 unikami jakies tam shele mial potem zamiast gigi mial rapa...
wkoncu sprzedal wsyztsko kupil se uniki i biegal w chitynach i toto i impact +7 ?
Musze Cie jeszcze zmartwic bo jedynę gige +7 wtedy miał zaj3b i NIGY jej nie sprzedał i nigdy nie biegał z dual weopon - zreszta dalej gdzies tam na jego ACC lezy...
Wiec ewentualnie to moglb byc Dragono, tylko ktorys tam z rzedu zwlaszcza ze Polaka zhakowali, potem tego chara mial turek, peruwianczyk a potem znowu jeden polak w jakis magiczny sposob to odzyskal - ale na pewno to nie byl real dragono co wtedy gral na myko...
Gulok - owszem mial chwile gige (zaj3ba) i zaczywaj biegal z rapem+7, ale nigdy zadych swoich itemow nie sprzedawal/tardowal i nigdy nie biegal z dualami...
PS
Zaj3b pisze z "3" bo się włancza durna cezura >.<