jako ze Rob Lov wciaz usuwa moj post postanowilem napisac tutaj
dla zaciekawionych (choc mam nadzieje ze niema ich za wiele) w tym linku jest caly temat
http://www.knightonlineworld.pl/viewtopic.php?t=316637nie bardzo wiem dlaczego Rob tak bardzo stara sie oczernic nasz klan
ok a oto moj post:dlaczego calutenki usuwasz moje posty ?
Cytuj:
Btw byles tam? Nie? To dlaczego sie wypowadasz. Podobno nietolerujesz wypowiedzi osob ktore nie byly ktoras ze stron w sprawie
![:]](./images/smilies/yeah.gif)
i dlaczego przeinaczasz moje wypowiedzi... choc moze to nie jest przeinaczanie... moze to jest totalne niezrozumienie kontekstu ?
napisalem ze nie powinny zabierac glosu osoby nie w mieszane w ten ambaras, a ja czuje sie wmieszany bo to moj klan... nie jestem jakims bloodym ktory gra orkiem, a mimo to miesza sie miedzy nasze klany

btw. jesli chcesz zeby ludzie czytali ze zrozumieniem to pisz zrozumiale:
1.
Cytuj:
2.
Cytuj:
Pisalem przeciez ze towneli sie po ts-y.
a ja zachodze w glowe gdzie tu jest napisane ze sie towneli i wzieli tsy ?
nie widzisz ze tylko pokazane jest jak ance sie smieja i biegaja jako mastodonty ?
chyba ze to oznaka noobostwa

ale porabane
Uczepilem sie tego ksa i ssow, bo chyba bardziej noobowskim zachowaniem jest ow ksowanie a nie bieganie dla smiechu w TSie. Ty na tych swoich ssach nie zamiesciles najmniejszej oznaki ksa... mimo to nazywasz nas noobami.
Czegos naprawde niemoge tu rozkminic mimo ze bardzo chce.
Cytuj:
Wy ktorzy uwazacie sie za nienobow moze wreszcie to pokazecie?
chcacy to zauwazyc napewno to zauwazy a ten ktory ma klapki na oczach nadal bedzie trwal przy swoim
at Sajp (godrose jesli dobrze kminie)
znajac moich klanowiczy to napewno bylo robione pod smiech...
mozliwe ze nie wyszlo i jedna strona zostala pokrzywdzona (ale chore)
niech Ci co to rozpoczeli to zakoncza
piszesz o rzetelnosci i sprawiedliwosci
a czy prawdziwi kserzy i traderzy na spocie zostali zbanowani ?
(mowa Radic i BattlePriest)
baj de lej gratuluje 666 posta
oczywiscie cala publika ktora sie temu calemu zdarzeniu przyglada (badz nie) wyrobi sobie wlasne zdanie
edit:
Elaviarcie
jednych smieszy Jim Carrey i pasztet zajeczy, a drugich klanowa przemiana w mastodonty
Oni napewno nie przybiegli akurat na spot IK i sie przemienili, napewno biegali tak po calym E.
Wiem, bo czesto tak robilismy w piana i smieszylo nas jak kolejni ludzie sie przemieniali i biegali razem z nami.
Dodatkowo wiem ze napewno biegali po calym E. Biegal z nimi jeszcze turek i kolesie z SoHu.
Mam dosc nedznych machlojek Rob Lova. Zadajmy sobie pytanie dlaczego zrobil ssy tylko przemiany za pomoca TSa a nie samego KS. Kazdy z was/nas najpierw zrobilby screena ksowania no nie ? No coz, moze to tylko przyklad zwyklej pomylki

Nie mam pojecia po co on wciaz toczy ta wojne...
tu mam jeszcze ssy usuwania moich postow