Cytuj:
jakos vs-ow na ich filmach nie widac
chyba inne filmy oględaliśmy

Cytuj:
i nigdy przed wami nie uciekalsimy...
nie napisałem że uciekaliście, tylko po prostu dostawaliście w pałę
Cytuj:
czy to jest powod do dumy ? sam przyznaj.
no cóż, będę noobem jak połowa rankingu i połowa ko4life i powiem - tak, ich filmy daję powody do dumy
Cytuj:
Ja osobiscie do nich nic nie mam, ale dziwi mnie kult jakim ich otaczacie.
kult?

po prostu mam do nich szacunek (damn, ile razy już się pytałem czemu zdygaliście przed vsem z nimi?

) w przeciwieństwie do was, owszem jesteście jednym z lepszych klanów ale nie macie za grosz pokory i szacunku do innych, powstaliście, co tu owijać w bawełnę - z gówna, wasze stare filmiki ssaję do samych jęder, w ogóle nie wiem jakim trzeba być kozakiem żeby wypisywać takie rzeczy na forum gdzie jest pełno ludzi którzy pamiętaję wasze combo town, w takich momentach ludzie zapominaję o tym jacy jesteście i pamiętaję tylko wasze prze akcje na poczętku oly. Jesteście jedynym klanem który odwala takę szopę, nigdy nie widziałem tutaj tematów tego typu od dawnego EK, Magnaterii, Ordalicium, choćby teraz GraveYardu, ktoś im wypomina dawne błędy? ktoś się z nich nabija? Cięgle tylko wy tworzycie tematy gdzie chwalicie się znaczkami, tematy typu najnowszy temat wsiurego (w ogóle porażka na całej linii), może znaczki przy nicku sę powodami do dumy, ale nie jesteśmy w przedszkolu, a u was średnia wieku jest całkiem w miarę?
Więc moja rada - bierzcie przykład z lepszych klanów, nawet z tych 3 klanów które sę z wami w czołówce i albo róbcie wyjazd z tego forum, albo przestańcie robić tutaj syf i się nawzajem nakręcać. Jak dalej będzie tak samo, no cóż, bzyk już załapał bana, a chyba każdy spoza oblivionu czuje powoli zmęczenie waszym gówniarstwem.