Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-07-08 12:44:26
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 94 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-12-29 13:56:56 

hehe zrobiÂło siĂŞ goraco to i wujek Paroos dorzuci swoje 5 groszy ;-)
chcecie dowodÄ‚łw? - nie bede tu wklejal rozmow z gg bo to zaden dowod i zawsze mozna to spreparowac - powiem w ten sposob:
wiecie jak oya odzyskal itemy? wpadlismy na pomysl, zeby postraszyc psami - oya powiedzial wulfowi ze zglosil to na policje, ze podal juz dane moje i 3dfx i ze musi podac tez jego dane, bo psy przyjda sprawdza rejesrty i takie tam (hihihi); chwilke po tej rozmowie na gg odezwal sie do niego "zlodziej", ktory stwierdzil ze odda jednak te itemy bo ma wyrzuty sumienia ;-) - przypadek straszny? wulf po prostu zlapal ta bajeczke;
wczoraj w magiczny sposob Wulf znalazl SQ do postaci oyi - po tej kradziezy mielismy problem bo niemoglismy zmienic hasla do oyi (oya nie pamietal SQ) ; a tu Wulf pisze ze znalazl SQ - jak sie okazalo bylo banalne i mozna bylo trafic metoda prob i bledow; ten koles najpierw mi powiedzial ze zrobil to jakims programem do lamania kodow (lol) a potem jednak stwierdzil ze poprostu trafil - takze n/c. powiedzial mi tez ze oya mial juz miec zmieniany nik jak znalezli SQ i od jutra biegac w Ancestos;

powiem tak o Wulfgarze - ten koles nie jest jakims debilem czy cus - to straszny cfaniak - on by potrafil wmowic komus ze ziemia jest plaska ;-); naszczescie sa niektore fakty ktorym nie mozna zaprzeczyc

i jeszce jedno - nie robil tego sam - to jest pewne - takze radzilbym uwazac na osoby z jego najblizszego otoczenia

a co do osob ktore bronia wulfgara - zastanowcie sie ile waszych kumpli bylo ojebanych - do kazdej z tych postaci wulf mial dostep, a potem mowil ze keylogery te osoby mialy ; proponuje tez zapytac sie o dropy klanowe ktore po cichu sprzedal ;-)

ps - mi tez probowal wmowic ze on mogl miec keylogera i dlatego oye ojebali - jasne keyloger - bajka dla ubogich - juz widze turka ktory najpier wpuszcza keylogera a potem oddaje itemy :lol2:

pozdro dla wyszstkich bo ostatnio nie zagladam czesto na forum - trzymajcie sie maniacy ;-)

Tytuł:
PostNapisane: 2006-12-29 13:59:01 

Pochwały: 1
Oya z caÂłym szacunkiem ale caÂły ten topic to szopka noworoczna, przeciez tu nie ma ludzi z honorem Âżeby sie mogli przyznac tu jest tylko gdybanie do niczego sie nie dojdzie.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-12-29 14:01:40 

elo napisał(a):
nieojebaÂł Xuiego jak mÄ‚łwie teÂż ma passy ... ma sq teÂż jak mÄ‚łwiÂłem ..

to proste ziomus - nie ojebal uia po pewno razem tÂę akcjĂŞna oyi zrobili ;-)

aha jeszce jedno - dlaczego Wulf to wogole zrobil? proste - oya chcial sprzedac postac i itemy - byly juz topici na rankingu i powazne ofery - wulf sral w gacie ze sraci dostep do takiej postaci (sam mial chyba rzczej low level postac i lipne itemki) - w takiej sytuacji takie pomysly przychodza do glowy

Tytuł:
PostNapisane: 2006-12-29 14:01:53 

a i anyway nie przekrecaĂŚ mojego nicka :D

Tytuł:
PostNapisane: 2006-12-29 14:10:02 

omg... jak to czytam to mi sie nie dobrze robi ...ZzzZ ROB_LOV rzucasz taki zajebistymi przyslowiami/powiedzeniami a znasz to : niewinny dopuki nie udowodni sie mu winy ... ? Ok niie chce teraz trzymac nikogo strony ... ale czy wypowiedzial sie sam OYA ? Bo na poczatku wynika ze ktos mowi za niego ...dobra mniejsza ...ale najgorsze jest to ze wystarczy zucic haslo " ten i ten mnie oje.bal" no i juz wszyscy wszystko wiedza i rozumia i mozna go nazawac zlodziejem itp... ludzie nie dajmy sie zwarjowac ani manipulowac ... POZDRO DLA WSZYSTKICH KTORZY CZYTAJA TO Z DYSTANSEM ...

Tytuł:
PostNapisane: 2006-12-29 14:17:45 

Hmmm... ja nieiwem kto... ale wydaje mi siĂŞ, Âże to byÂła dziewczyna :/ Przynajmniej ta osoba pisaÂła jak dziewczyna :/

Tytuł:
PostNapisane: 2006-12-29 14:33:22 

Pochwały: 2
ILE RAZY MAM PISAC WIDZAIALEM DOWOD , NO ILE RAZY BEDE TO POWTARZAL WIDZIALEM , A CO ZA TYM IDZIE TY NIE WIDZIALES WIEC W CZYM PROBLEM , SORY ALE PIERDO..LES ZE AZ SIE ZYGAC CHCE. FLAME PROSZE NAUCZYC SIE SYLABIZOWAC LITERKE PO LITERCE LACZ TO W SLOWA A POTEM W ZDANIA I BYLO BY DOBRZE BYS GDY JUZ DOBRNIESZ DO KONCA NIE STRACIL SENSU CZYTANYCH LITEREK BO TAK BYWA CZESTO ,CZESCIEJ NIZBYM CHCIAL I KOMUS ZYCZYL , BO ZENADA GDY KTOS SIE WYPOWIADA KRYTYKUJAC CZYJAS WYPOWIEDZ A CALKIEM WYRWAL Z KONTEKSTU TYLKO CZESC TEGO CO NAPISALEM, NO CO MAM ISC Z TOBA I JESZCZE RAZ PRZECZYTAC ? NO NIE ROZ .... MNIE.NAUCZCIE SIE CZYTAC POWOLI ROZUMIEC SENS , TO OSZCZEDZI MASY WYJASNIEN .

Tytuł:
PostNapisane: 2006-12-29 14:49:41 

jak sie nie obrocic dupa z tylu :lol2: :lol2: :lol2:

Pieklo i niebo nie istnieja.
Nosimy je wszedzie ze soba.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-12-29 14:53:46 

naucz sie pisac bez caps locka ... ty widziales dowod , a skad mam wiedziec jaki moze sam se go wymysliles jak go sam zobacze to uwierze Jak powiem ze widzialem latajacego slona to co uwierzysz na slowo ?- zrozum ...

Tytuł:
PostNapisane: 2006-12-29 14:56:10 

Pochwały: 3
dokladnie.. flame dobrze to wyrazil.. ze ty widziales to sie ciesz pogarz mi go czarno na bialym jak dla 3letniego dziecka wtedy Ci uwierze

Tytuł:
PostNapisane: 2006-12-29 15:08:56 

o lol to wszystko jakies chore...
niewiem, Oye znam w ... dlugo, Wulfa tez troche znam.
czekam na opublikowanie dowodow bo sam jestem ciekaw jak to sie wyjasni.
mam nadzieje ze sprawiedliwie.
pozdro

[ Dodano: PiÂę 29 Gru, 2006 15:14 ]
przedewszystkim, zaj.ebi.scie wspolczuje Oyamie :(
juz mial raz taka jazde, wiec jak mozna bylo to zrobic jeszcze raz...

Tytuł:
PostNapisane: 2006-12-29 15:18:35 

i kurde czemu ktoÂś z konta oyamatoma najpierw pisze o nim jakby byÂł kimÂś z rodziny albo coÂś

"Wiec tak mam 100% praw do wypowiedzenia sie za oye jak wiecie nie jest teraz zbyt dostepny kto wie i ma wiedziec to wie ze oya ma problemy zdrowotne swoje jaki i corki
"

a po chwili jakby to sam oya pisaÂł

"tak stracilem jednego dobrego ziomalka gral askiem kupowalem mu jakies (_cenzura_) bralem go na DM zeby chlopak sie ustawil kupis lobie sprzet a on zaufal tobie i ty go tez ojebales "

mowa o Regisie kumplu z real wulfa ... to byÂło duÂżoooo czasu przed tym jak oya zdecydowaÂł siĂŞ sellnÂęĂŚ chara

wulf trafiÂł sq i oddaÂł je oyi to ... o co mu chodzi ... czÂłowieku dziĂŞki niemu moÂżesz sprzedaĂŚ chara ... pierdolnij siĂŞ w Âłeb

huj jak dalej bĂŞdziecie pisaĂŚ takie gÂłupoty to normalnie niewyrobie ...

Tytuł: ...
PostNapisane: 2006-12-29 15:20:15 

hehehhe rob ty widziales dowud ale my go nie widzielismy:P

jestesm tylko ciekawy jak to bylo/jest z tym skelletonem...

Tytuł:
PostNapisane: 2006-12-29 15:21:31 

elo... to jest ktos z rodziny ;) to kuzyn Oyamy

Tytuł:
PostNapisane: 2006-12-29 15:22:33 

Pochwały: 2
To naucz sie czytac zebym wreszcie mogl przestac pisac zamkniijn sie i czytaj jak jestes opozniony bo napisze jeszcze raz : CZEKAC NA WYPOWIEDZ OYI JESTEM ZDANIA ZE POWINNO SIE TO UKAZAC .Niechce cie spotkac w grze bo jestes zbyt opozniony
Poza tym to ty masz problem z kim sie zadajesz ja w kazdym razie nie chce miec z wami juz nic do czynienia. Juz mi pokazaliscie i tam tez swoje widzialem , wiecej nie chce o was slyszec. Niechce mi sie z wami grac i mam nadzieje ze nie bede zmuszony sie z wami stykac

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 94 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona