Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-25 21:04:38
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 120 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 20:13:01 

Rodzieli? temat? I can u do it baba...

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 20:14:23 

Pochwały: 5
tez moge ale ni to to biega o to by zostawic i jak ludzie chca sie klucic a nie pasuje to do tamtego tematu w ktorym zaczeli to nie tu to zrobia a jak nie to my przniesiemy ich posty i tyle by byl porzadek baba oke ? ;D

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 20:27:20 

nie, idz spac i zostaw ten temat w spokoju

[ Dodano: Sro Lis 23, 2005 8:27 pm ]
jak juz to niech caius to zorbi bo on jest chociaz na bera anie ktos kto jest totalnie nie w temacie

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 20:46:01 

hehe Caius niestety masz pecha, bo ?e? trafi? na kolesi, kt??rzy zawsze lataj? po spotach :) i chocia?bym nie wiem jakie dawa? argumenty to mo?esz je sobie wsadzi? w buty, bo oni maj? racj?, po to jest cz, bij?c dmy masz takie ryzyko, ale uwierz mi, znaj?c ich klan i strategi? nie dosta?e? para ?eby ci? dm zabi?, poprostu sin nie zd??y? dobiec :) sam to z nimi robi?em p??? roku to wiem xD

co do tego, ?e Polak expi to powinni?my zostawi?...yyy...halo a co to Polak to inny gracz? jego npki s? z?e? parz?? s? zatrute? gracz jak gracz i nie t?umaczenie w stylu " ma?o rodak??w, nie bijmy si?" jest z deczka z dupy :)

no i dochodzi osobisty konflikt mi?dzy tymi klanami...no ale to ju? inna historia

btw. roz?mieszaj? mnie zawsze takie tematy, jak jaki? kole? zginie na dmach, bo go jaki? Polak bi?/parasitowa? czy co?, potem wielkie dochodzenie i nagonka :) polewka i tyle :)
TAK BIJE LUDZI NA DMACH/EXPIE W CZ :) CALL ME A NOOB :) zuhaha :)

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 21:14:42 

Po pierwsze chyba lekko przesadzacie(Ci co mysla ze DMy to jakies neutralne pole wszystkich Polakow) bo jak sie biega po spotach to sie po 1 patrzy czy jest tam oras/bialas jesli jest to nikt nie patrzy czy jest on polakiem czy nie tylko krzyczy sie na tsie bija DMy i od razu ida wszystkie syfy na tych ktorych obejma - jesli to worek to jednak jego strata ale to on sie porwal na dmy tam gdzie ma wieksza szanse na strate expa. CZ to jest jednak PVP arena wiec sluzy do nabijania np.

A Caius takie jedno pytanko czemu mowisz ze metalnosc 12 latka jest zla? Moze uwazasz ze Twoja mantalnosci 13 latka ktory zdradzi klan tylko po to by dostac lepsze itemy jest leszta ? NIE jestes dla mnie najsmieszniejszym graczem jakiego spotkalem w pradawnych ... i prosze nie osmieszaj sie mowiac ze ktos moze nie dawal Ci party lub cos w tym rodzaju ... jesli chodz jedna osoba padla na deruskach - klanowa Ty nie czekales na rezzera dla niego tylko juz biegles do turasow na apo do trzeba miec expa zeby popierdalac gdzies po itemy ... jestes strasznie smiesznym mlodym czlowieczkiem ale nie mam nic do Ciebie ... kazdy u nas w klanie mowi ze jego dzieci grajace w KE maja podobne priorytety w tej grze (nie mowia o Tobie ja tylko wyciagam wnioski)

Pozdrawiam wszystkich

Przepraszam ale dzisiaj nie odpowiem juz na zadnego posta na forum niestety musze wyjsc z domu

Ostatnio edytowano 2005-11-23 21:20:49 przez yerzu, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 21:14:50 

Pochwały: 5
hehe ja to zartowalem a co do modkow mozes zpodac bo ja tu jestem od poczatku czytaj od kad zalozylem forum klanowe B_CH i troche czyscilem forum z bzdetow itp wiec tak zostalo mozesz napisac konkrety ??

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 21:17:55 

jak flame to flame ;)
scar napisał(a):
a co do modkow mozes zpodac

we? mi to rozcyfruj, bo nie kminie...i o co ci chodzi :) sami wiecie najlepiej jak jest ^^

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 21:24:18 

Cytuj:
A Caius takie jedno pytanko czemu mowisz ze metalnosc 12 latka jest zla? Moze uwazasz ze Twoja mantalnosci 13 latka ktory zdradzi klan tylko po to by dostac lepsze itemy jest leszta ? NIE jestes dla mnie najsmieszniejszym graczem jakiego spotkalem w pradawnych ... i prosze nie osmieszaj sie mowiac ze ktos moze nie dawal Ci party lub cos w tym rodzaju ... jesli chodz jedna osoba padla na deruskach - klanowa Ty nie czekales na rezzera dla niego tylko juz biegles do turasow na apo do trzeba miec expa zeby popierdalac gdzies po itemy ... jestes strasznie smiesznym mlodym czlowieczkiem ale nie mam nic do Ciebie ... kazdy u nas w klanie mowi ze jego dzieci grajace w KE maja podobne priorytety w tej grze (nie mowia o Tobie ja tylko wyciagam wnioski)

LoL jak ja lubie takie "buraki" -_-...powiem tak 0% z tego co napisa?e? nie jest prawd? lol...jak by? wykorzysta? tak? fajn? rzecz jak szukaj to by? dowiedzia? sie czemu odszed?em z klanu... trudne ? Nie sadze... Za takie pierdolenie to bym z checia na stryczku powiesil ale niestety nie moge... krotko mowiac - odszedlem bo : klan zlewal... byl przyzwyczajony do starych graczy (odnioslem takie wrazenie), nie posiadajac sprawnej karty dzwiekowej mialem przejebany :S.. w A mnie nic takiego nie spotka?o. Sa jasne i klarowne zasady w P tego nie odczulem w zadnym stopniu - chyba zostalo mi tak kilku kumpli. Dla mnie byles osoba neutralna mozna by powiedziec takim tekstem przejebales se u mnie...zreszta co cie to obchodzi prawda? Wyssa?e? z palucha i zadowolony - rob tak dalej a daleko zajdziesz.

Cytuj:
Przepraszam ale dzisiaj nie odpowiem juz na zadnego posta na forum niestety musze wyjsc z domu

O LoL... m??? chociarz na riposte poczeka?.....

Ostatnio edytowano 2005-11-23 21:25:50 przez Caius, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 21:26:57 

ZApomnia?em doda?...posty mod??w przeniesione , chyba 2 posty Znudzonego skasowalem bo juz nie mialy sensu :P i Matek -a (?) chyba 1.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 21:29:05 

jak nie wiesz po co to nie kasuj wszytsko bylo z sensem

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 21:37:05 

Spokojnie - po przeniesieniu naszych postow wasze nie mialy sensu...zazucaliscie nam okropny offtop.

aha mowicie , ?e jeste?my ?le wykonujemy nasz? funkcje...wiecie co ja kasuje? OFFTOP! wi?c bez zazalen prosze :P. Taka nasza funkcja..?mietnika nietoleruje. A do Znudzonego pisa?em bzdury bo mi sie nudzilo ;D.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 22:28:39 

ola?

PS.
Mirag stfu noob, ?mierdzisz czitem, jeste? jedyn? osob? na Bera, dla kt??rej chcia?bym gra? humem nie orkiem ...zzzz

to tak apropo flame

a zapomnia?bym
i nie pr??buj inteligentnie odpowiada?, bo ci to niepodrodze z wrodzon? t?pot?
bb

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 22:55:53 

Pochwały: 1
czy rozmow o ptoku mo?emy uzna? za zamkni?te?

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-24 00:49:15 

Pochwały: 1
omg, zmeczylem te wszystkie tematy o niczym i mi tylko jedno przychodzi na mysl: zajebiscie sie ciesze, ze gram na xigu, gdzie z Magnatami mamy zajebiste uklady i nie ma chamstwa pokroju debufowania na DM itp. To prawda, ze CZ jest arena PvP i idac tam trzeba sie liczyc z ryzykiem, ale specjalne debufowanie ludzi na DM zawsze w moich oczach bedzie czystym kurestwem, nie zaleznie czy robi sie to turasowi czy tym bardziej polakowi. zzzz

Pieklo i niebo nie istnieja.
Nosimy je wszedzie ze soba.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-24 14:55:44 

zamknijcie ten temat o juz o niczym on nie mowi, a poglady coraz to nowych ludzi nikogo nie obchodza i sa niepotrzebne

Obrazek

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 120 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8