Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-25 18:13:30
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 120 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 17:42:03 

wiele razy stracilem expa... i nie mow mi ze cos takiego jest chamstwem moze niedlugo zostanie zabronione bicie ludzi na expach bo to chamstwo

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 17:46:29 

Cytuj:
nie ma nic bardziej chamskiego jak duffniecie rodaka ktory wlasnie bije dma

pomysl sobie ze on moze miec wiecej ni? 62 lvl i pomysl ile zajmuje czasu wyexpienie kilku % na np. 65?? A jak kto? bez premium to dopiero

ciekawe jak wy by?cie sie czuli jakbyscie stracili 5% na powiedzmy 68 i to bez premiuma ^_^

Wiesz jak kto? dupuje to mi wisi czy to polak czy nie oni mnie bili na spotach to czemu ja mam tego nie robi?. I co to mnie obchodzi ?e ma 62 lvl jak dla mnie to mo?e mie? 70 nawet.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 17:49:59 

Cytuj:
Ty no ja tylko mam parasite w clanie i tormenta wi?c poczekaj nie polecam bic DM??w od pi?tku bo grozi strat? expa a robimy to bo was nie lubimy bo np w nietykalnymi ju? na spotach si? nie t?uczemy a jak co? nie pasuje to siooo do Esland

Chodz, wyj*bie ci z bani - tak po kole?e?sku -_-...z wzajemno?ci? - to, ?e kijem bym cie nie dotkno? nie oznacza tego, ?e mo?ecie takie rzeczy robi? :S...a zreszta wszystko mo?ecie z tym, ?e gdybym ja by? debufferem najgorszemu brudasowi ekhme...koledze od ork??w bym tak nie zrobi?...je?li by?by POLAKIEM!

Cytuj:
wiele razy stracilem expa... i nie mow mi ze cos takiego jest chamstwem moze niedlugo zostanie zabronione bicie ludzi na expach bo to chamstwo

Napewno skaka?e? z rado?ci...jak chcesz zrobie ci przyjemno??, wejde moim orkiem i b?de cie trejdowa? na np. DMach, super zabawa , prawda? Tak jak w reslingu - podoba si? bij?cemu i widzom, nie koniecznie bitemu - prawdA?

Ostatnio edytowano 2005-11-23 17:54:11 przez Caius, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 17:51:30 

idz poskarz sie mamie ty si? jeszcze ciesz ?e nie dosta?e? a ju? mi narzekasz

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 17:56:30 

Cytuj:
Wiesz jak kto? dupuje to mi wisi czy to polak czy nie oni mnie bili na spotach to czemu ja mam tego nie robi?. I co to mnie obchodzi ?e ma 62 lvl jak dla mnie to mo?e mie? 70 nawet.

Ahahahahahahha .... looooool.............sorry my siedzimy na dmach bo chcemy zdupowa? .. . ? LoL? Masz m??zg? Chyba nie... W?a?nie qrwa takie zachowanie to zacheta to dupowania ahaha...

Cytuj:
idz poskarz sie mamie ty si? jeszcze ciesz ?e nie dosta?e? a ju? mi narzekasz

LoL? Narzekam tobie? Zastan??w si? nad t? ca?? sprawa...jak ju? si? zastanowisz to jeszcze raz i jeszcze raz - a? do wyci?gniecia sensownych wniosk??w.....narazie na takie nie licze z twojej strony wi?c raczej poczekam...

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 18:00:32 

tradowanie to lamerstwo bo wykorzystujesz to ze typ nie moze sie ruszyc, a parasite to chyba normalny skill! jakby sie turki wzajemnie nie bily to by cz nie bylo PVP area, a z tego co pamietam zadnej koalicji pokojowej z wami nie mamy

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 18:03:28 

No ja przeciwko PvP nic nie mam akurat...jak napisa?em pierwsze 2 razy...ok, rozumiem...ale reszta to bylo czyste kurestwo moim zdaniem..

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 18:06:13 

ok jestem niedobry ble i wog??le idz do Esland i nie pierdol i tak dostaniesz parasita radze szybko dawa? TOWN Zzzzz i naucz si? czyta? nie pisze ?e bijecie Dmy ?eby dupowa? tylko bijecie bo ju? sie nie da

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 18:09:05 

z mowermanem to jest chociaz jakas konwersacja na poziomie a z Toba...

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 18:15:53 

Cytuj:
ok jestem niedobry ble i wog??le idz do Esland i nie pierdol i tak dostaniesz parasita radze szybko dawa? TOWN Zzzzz i naucz si? czyta? nie pisze ?e bijecie Dmy ?eby dupowa? tylko bijecie bo ju? sie nie da

LoL no to mi powiedzia?e?...czyli musimy dosta? para bo :

a)chcemy zarobi?
b) chcecie si? wykaza? odrobin? chamstwa...?
c) "eee, mam z?y humor...powkurwiam innych..."?
d) "?ooooo , Caius mia? zdupowany set chityn +5...?ooooo - zajeba?! "?

Wiesz mo?e co to poprawa? Podwarzasz to, ?e chcia?em legalnie zarobi??

Cytuj:
idz do Esland i nie pierdol i tak dostaniesz parasita

A potem zadzwoni? budzik? DMy rzucaj? para.....jasne -_-...

Widze, ?e spieranie si? z tob? nie ma sensu...napisa?em wyci?gnij wnioski :lol2: .

Cytuj:
z mowermanem to jest chociaz jakas konwersacja na poziomie a z Toba...

Powtorzyc , ze jestem poirytowany jak diabli?

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 18:19:19 

zabijalismy was po:
npki
kilka razy bo:
zazwyczaj krazymy kilkanascie razy po spotach przykro mi
a parasite dostawales bo widocznie jakis sin prosil bo chcial zabic ale dm zrobil to pierwszy

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 18:25:46 

ja wam mowie - wyciagnijcie wniosku...jezeli to beda wnioski na poziomie 12sto latka to moze mi byc was tylko i wylacznie szkoda, pogodze sie z tym ale jestem pewiem - wypersfadowanie wam tego jest niemozliwe...moze to kiedys zrozumiecie...pewnie wtedy kiedy ktos wam tak zrobi ;).

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 18:28:27 

czlowieku kto sie bardziej tu zachowuje na 12sto latka ty czy ja? to nie jest hamstwo, to jest gra... parasite to skill mozna go dawa? komu i kiedy sie chce...a , ze akurat straciles expa... przypadek...
pomysl nad tym co piszesz jesli wymagasz litosci w ko, albo pokoju lub braku zlosciwosci w cz to przenies sie na jakies PEACE KO

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 18:40:38 

MaTeK napisał(a):
czlowieku kto sie bardziej tu zachowuje na 12sto latka ty czy ja? to nie jest hamstwo, to jest gra... parasite to skill mozna go dawa? komu i kiedy sie chce...a , ze akurat straciles expa... przypadek...
pomysl nad tym co piszesz jesli wymagasz litosci w ko, albo pokoju lub braku zlosciwosci w cz to przenies sie na jakies PEACE KO

Szczerze? :P Z tymi skillami to fajne uzasadnienie :lol2: . Z?o?liwo?c to chyba cecha negatywna - ja takie cechy probuje t?umi?...temat zamkniety, nie chce mi si? przepisywa? poprzedniego posta. Ka?dy mo?e odbiera? t? gre...mnie poprostu boli chamstwo. Powiesz, ?e to gra - dobrze, dl ciebie to gra, kt??ra rzadzi sie twrdymi zasadami, dla mnie tez ale w pewnych sprawach trzeba miec umiar.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 18:50:34 

upierasz sie strasznie wytlumacze ci to na inny sposob
moze mirag umyslnie chcial abys stracl expa wtedy zostajesz poprostu oslabiony a o to chodzi w tej grze zeby sie wzajemnie napierac...
wszytskie chwyty dozwolone (legalne chwyty :D)

Obrazek

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 120 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona