Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-25 22:53:13
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 120 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 11:29:53 

scar napisał(a):
co do dupowania dalej sie da i nie jest to trudne -_-

W takim razie kiepski jest patch :lol2: Wychodzi na to, ?e tylko dupe wipe da? co? tam ale je?eli da si? dupowa? i nie jest to trudne to za 2-3 tygodnie znowu b?dzie podobna sytuacja jak przed dupe wipe.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 12:08:01 

Pochwały: 1
ju? jest.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 12:13:35 

Pochwały: 5
nom opisal bym jak rozpoznac ze ktos dupuje ale pewnie ludzie by zaczeli sami dupowac wiec nie bede sie zaglebial co do dupow ostatnio byl dupe wipe na diez(s) znowu i rollback

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 14:46:30 

uu jacy wielce obra?eni tutaj s? judzie.Kto? tam sie pyta? czy mo?e ja wiem co to jest legit.Nie: kupowanie dupowanych item??w o kt??rych wiadomo ?e s? dupowane typu bi?uteri unik +1 ,prze?a?enie fp na bugu,dupowanie item??w ,Uzywanie macro ,koko,speedchacka co? pomino?em?Z tego co tu m??wicie to raczej ?eden z was nie spe?nia wymaga? a ju? jego klan napewno.Ale jak mi tu jeden go?? z beramusa na tym forum przedstawia? pogl?d z tego servera to mo?e legit znaczy co innego dla was czyli:Kupowanie dupowanych item??w od turk??w kt??rzy sprzedaj? np. 4 shardy +8 na jednym merchu jest usprawiedliwione bo inni juz sobe takie dupowane itemy kupili.

Cytuj:
sftu nie nazywaj mnie duperem je?li mnie nie znasz i poka? mi w moim sprz?cie chocia? jeden dupni?ty item to oddam ci moje konto
A co do A dalej my?le ?e dupujecie i tyle my?le ?e topic si? wyczerpa? no i na koniec z tym bugiem to te? nie jeste? czysty bo jak m??wi?em sam latasz ze swordem z FT.

nie m??wi?em ?e akurat ty dupojesz to ten drugi sie chwali? ?e razem z klanem sie tym zajmowa?.Ty tylko prze?azi?e? ft na bugu czyli jak ?za jeste? czysty

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 15:28:42 

Chwali? ? :lol2: To dla ciebie jest taki wyczyn jak kto? dupuje? Przecie? to nie ja za?o?y?em topik "M??j klan dupuje" i nawet napisa?em, ?e nie dupowa?em ale wiedzia?em, ?e jest to w klanie stosowane. Tak?e podkre?li?em, ?e nie jestem legit i si? za niego nie uwa?a?em 8| Podkre?li?em wyra?nie, ?e moje itemy kt??re s? z moradon na bank s? dupni?te.Nast?pny co czyta ale nie wie sam o czym :lol2: . Potem wyskakuje z tekstem i my?li, ?e komu? pojecha? i wie lepiej od tych co tu pisz? :lol2: Jakby? si? w?aczy? w rozmowe jak tu nie kt??rzy si? bronili r?kami i nogami zrozumia?bym tw??j genialny i odkrywczy post...ale teraz jak ju? wysz?o, ?e wi?kszo?? ma co? na sumieniu a m??wi?a, ?? jest czysta..ba przyzna?a si? nawet. Teraz pojawi? si? cz?owiek bez skazy, kt??ry jako jedyny wie co to legit kpina ?

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 15:33:07 

mowerman napisał(a):
.Nast?pny co czyta ale nie wie sam o czym :lol2: . Potem wyskakuje z tekstem i my?li, ?e komu? pojecha? i wie lepiej od tych co tu pisz? :lol2:

czyli dalej myslisz ze jestem analfabeta ktory nie wie o czym tu piszecie :roll: to tylko swiadczy o tym ze do dzis dzien nie skumales o co mi chodzilo -_- n/c Lobo daj sobie siana on i tak nie kuma co do niego ludzie pisza :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 15:41:55 

Mirag napisał(a):
kurde jak da?o si? dupowac i zrobi?o si? to powszechne to mo?e widzia?em was 2 razy na DMach a teraz ca?y czas lol

No w?a?nie widzia?em wasze zajebiste akcje.....:S Klepiemy DMy...ja , kole? worek, priest 53, asek 54 chyba, priest 55.........raz nas zajebali?cie...ok
2 raz...ok....was by?o 2,3 razy tyle wszyscy 60+ (chyba), a do tego turasy...
Ale 3,4,5 i 6 razu nie znios?em............... tam...nie damy im zarobi? przecie?...no chyba, ?e my?leli?cie, ?e dupujemy........nie wnikam.
Wkurwili?cie mnie mnie zdeczko :S...ale lepiej niech nikt mi na to nie odpisuje bo pewno b?dzie odpowiedz w stylu - przecie? to CZ...turasy mog? to czemu nie my....

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 15:47:15 

scar napisał(a):
mowerman napisał(a):
.Nast?pny co czyta ale nie wie sam o czym :lol2: . Potem wyskakuje z tekstem i my?li, ?e komu? pojecha? i wie lepiej od tych co tu pisz? :lol2:

czyli dalej myslisz ze jestem analfabeta ktory nie wie o czym tu piszecie :roll: to tylko swiadczy o tym ze do dzis dzien nie skumales o co mi chodzilo -_- n/c Lobo daj sobie siana on i tak nie kuma co do niego ludzie pisza :roll:

Cytuj:
no wiem o czym jest topic a turas to takie obrazowe od siebie co do ludzi to rozumiem cie ze nie mozna byc legit i zgadzam sie w 100% bo zawsze mozna cos kupic dupnietego ale mi chodzilo od poczatku o to ze zaszufladkowales dzieci 12 jako malo kapujace bydlo i tylko o tyle nie mieszalem sie w to czy oni sa legit czy nie bo nigdy nie mozna byc w 100% legit nawed jak sam nie dupujesz ipt... tylko o to mi chodzilo ze ludzi nie mozna szufladkowac bo ten ma 12 lat to juz jest gorszy itp tylko o to mi chodzilo i to pisalem od poczatku nie jakies posty no ludzie sa legit itp tylko i wylacznie to mam nadzieje ze sie zrozumielismy sie obaj ja ciebie ty mnie w 100% ^^

8|
Czy nie o to Tobie chodzi?o ? o zaszufladkowanie ? Bo je?eli by?o co? wi?cej ch?tnie przeczytam.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 15:53:30 

ty skumales i co wnioskujesz ze nie wiem o czym tu pisaliscie ?? 8| bo napisales kolejny ktory nie wie o czym piszemy moze wy piszecie w jakims kodzie lub szyfrujecie swoje wiadomosci po prawde mowiac 3 razy przeczytalem topic po tym jak zarzuciles ze nie przeczytalem i widzialem ze nic nie umknelo mojej uwadze o_O

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 16:16:37 

A dajcie se juz spokoj, ludzie kochani, ile to mozna...

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 16:40:02 

Caius napisał(a):
Mirag napisał(a):
kurde jak da?o si? dupowac i zrobi?o si? to powszechne to mo?e widzia?em was 2 razy na DMach a teraz ca?y czas lol

No w?a?nie widzia?em wasze zajebiste akcje.....:S Klepiemy DMy...ja , kole? worek, priest 53, asek 54 chyba, priest 55.........raz nas zajebali?cie...ok
2 raz...ok....was by?o 2,3 razy tyle wszyscy 60+ (chyba), a do tego turasy...
Ale 3,4,5 i 6 razu nie znios?em............... tam...nie damy im zarobi? przecie?...no chyba, ?e my?leli?cie, ?e dupujemy........nie wnikam.
Wkurwili?cie mnie mnie zdeczko :S...ale lepiej niech nikt mi na to nie odpisuje bo pewno b?dzie odpowiedz w stylu - przecie? to CZ...turasy mog? to czemu nie my....

LoooL to nie wiedzialem za atakowanie ludzi na dmach w cz jest zakazane...
Jak ci przeszkadzaja orki to idz do eslant bo CZ to jest glownie PVP area

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 16:55:42 

Eeee? No sorry sorry...m??j b??d , przecie? odrazu mogli?cie nam torrmenta i para pu?i?...dziwne

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 17:32:39 

Ty no ja tylko mam parasite w clanie i tormenta wi?c poczekaj nie polecam bic DM??w od pi?tku bo grozi strat? expa a robimy to bo was nie lubimy :freak: bo np w nietykalnymi ju? na spotach si? nie t?uczemy a jak co? nie pasuje to siooo do Esland

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 17:37:08 

nie no bez wala jakbym cie ztwitchowal czy cos to jezcze jestem w stanie zrozumiec, ale ze dostales parasite na dmach?

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-23 17:40:49 

nie ma nic bardziej chamskiego jak duffniecie rodaka ktory wlasnie bije dma

pomysl sobie ze on moze miec wiecej ni? 62 lvl i pomysl ile zajmuje czasu wyexpienie kilku % na np. 65?? A jak kto? bez premium to dopiero

ciekawe jak wy by?cie sie czuli jakbyscie stracili 5% na powiedzmy 68 i to bez premiuma ^_^

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 120 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona