Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-26 14:47:13
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-22 11:36:30 

Lobo napisał(a):
we? popytaj sid na rankigowej za tymi ss scroli jak cie tak podniecaj? tam wi?cej ludzi jest na forum.

Mnie nie podniecaj?, wy si? podniecacie. Na tamtym forum nie pytam, bo tam jest tylko wi?cej g??wniazerni. Zreszt? jak ju? m??wi?em, ka?dy buc wierzy w to co m??wi kto? inny, ?e kto? g?upi zacz?? gada? to teraz prawie wszyscy wierz? w te pom??wienia :)

Cytuj:
Tylko czasem nie gadaj g?upot takich jak tu bo nie do?? ?e cie wy?mieja to pewnie us?yszysz pare nie mi?ych s???w.

Tego akurat sie nie boje, ka?dy w internecie czuje si? pewny siebie, niekt??rzy nawet s? zbyt pewni. G?upoty to to nie s?, lecz racjonalne podej?cie do tematu, jak ju? m??wi?em g?upi? jest i nie zrozumiesz.

Cytuj:
Albo popytaj na oficjalnym forum kole albo gm??w.

Odpowiedzi i tak bym nie uzyska?, a nawet je?li, by?aby przecz?ca.

Cytuj:
Postaraj sie jak ci tak zale?y bo nie my musimy co? udowadnia? bo ju? raz to by?o zrobione tylko raczej ty poszukaj swoich dowod??w.

Ty jeste? po prostu t?py. Niczego mi nie udowodni?e?, rozumiesz? To wy musicie udowodni? jego win?, a nie powtarza? jak papugi bezmy?lnie. Use the brain, luke.

Cytuj:
ja troche z innej beczki oni nie maja twoim zdaniem dobrych dowodo na jego wine a ty masz lepsze na jego niewinnos bo narazie czytam tylko puste slowa :P

Nie, oni dowodz? swojej g?upoty gadaj?? bzdury bez ?adnych podstaw, a ja pi?tnuj? ich g?upot?.

Cytuj:
SiD chyba uwa?a ?e niewinnym jest si? z za?ozenia.Ale tu wida? czarno na bia?ym ?e arestides pad? ofiar? spisku maj?cego na celu po?o?y? kres jego dobrej(sic!!!) opinii.

Win? trzeba udowodni?, kto? kto tego nie rozumie i jest w stanie wypowiada? si? na takie tematy powinien mocno przemy?le? niekt??re rzeczy.

Cytuj:
mnie plotka to plotka, kto? kto pr??buje j? szerzy? b?dzie przezemnie konsekwentnie gaszony, ale to ju? przeros?o status plotki, a efekty jego korupcyjnej dzia?alno?ci mo?na zobaczy? na ka?dym kroku w KO

Lito?ci! Wed?ug Ciebie, plotka, po zaakceptowaniu przez liczn? grup? (najcz?sciej t? nieinteligentn?) staje si? prawd??! To jest cholre!

Cytuj:
przeczytajcie se topic o arestidesie na rankingowej jak tam z go?cia lali co za?o?y? topic
lol

Kole? nie umie si? wys?owi? po angielsku, a ty nie umiesz czyta? po angielsku. Wyci?gaj?c takie ?miecie sam si? o?mieszasz, bo nie rozumiesz nic z tego co 'ludzie' tam napisali. Gdybym by? ich pokroju, zamiast pr??bowa? nawi?za? z tob? dyskusje wy?mia?bym twoj? g?upot? tylko.

Cytuj:
co? jeszcze SiD ??Tylko nie m??w ?e to by? jeden jedyny go?? heh

Popu?ci?e? w majty ze szcz??cia? No to zmie? pieluch?. Czytaj to co napisa?em wcze?niej, albo najlepiej popro? kogo? (oboj?tnie, czy mamusi?, czy tatusia), ?eby ci przeczyta? i wyt?umaczy? co mam na my?li.

@Muad, bez niepodwa?alnych dowod??w rzeczowych (log??w z pewnego ?r??d?a, zaszyfrowanych screen??w) to mog? go co najwy?ej na herbatk? zaprosi?, a on nie musi nawet fatygowa? si?, aby na ni? i??.

Naprawde super, kto? o nich m??wi?, ty nie widzia?e? i...?
Cytuj:
i nie mam podstaw, zeby w to nie wierzyc.

A czy masz jakie? podstawy wierzy? w to co tam gadali? :-)
Kiedy? kto? ropuszcza? plotki o moim klanie, jacy to ?li jeste?my i w og??le. M??wi?, ?e go wykopali?my jak odda? nam jaki? unikat. Tak na prawde nigdy nie by? w naszym klanie, ale grono kilkunastu polak??w by?o ?wi?cie przekonanych o naszym okrucie?stwie. Nikt nawet nie spyta? lidera, czy w og??le rekrutowali?my kogokolwiek z poza paczki (wi?kszo?? z nas grywa razem wsp???nie jeszcze zanim KO w g?owach programist??w si? narodzi?o). Tutaj jest podobnie, tylko ?e na wi?ksza skal? i wcze?niej ?mieszy?o mnie to wasze podej??ie "?e tak jest, bo by? musi", ale teraz najnoralniej irytuje.

Co do zdejomawnych ban??w, owszem, to jest niespawiedliwo?? i Arestides faktycznie jest beznadziejnym KOLA, ?e tego w ?aden spos??b nie pilnuje. Tak czy siak nie jest cziterem i im nie pomaga/pomaga?.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-22 12:44:59 

SiD kto tu jest tempy

Cytuj:
Nie, oni dowodz? swojej g?upoty gadaj?? bzdury bez ?adnych podstaw, a ja pi?tnuj? ich g?upot?.

twoje pustos?owie jest bez podstaw i nie wiem jak ci to do ?ba wbi? ?e dowody by?y ju? raz pokazane i huj nas obchodzi ?e w nie nie wierzysz jak dla mnie mo?esz wierzy? ?e ziemia jest p?aska.Znamy twoj? opinie ale nie prubuj j? nam nazuca? bo jeste? jedynym m?otkiem kt??ry w ni? wierzy inni maj? twoj? wersje gdzie?(jakby? mia? w?tpliwo?ci to zobacz na te wszystkie strony w topiku i nikt cie nie popar?).Tylko nie pieprz o regule t?umu bo to sie ma nijak do tego wszystkiego.Plotka mo?e byc plotk? ale jak by?y przedstawione dowody to ju? jest fakt.Ciebie onne mo?e nie zadowalaja ale kogo to obchodzi s? wystarczaj?ce.I nie m??wie tu o tych podanych w tym topiku tylko tych na rankingowej.A tam nc nie piszesz na ten temat nie dlatego ?e jest wi?cej g??wna?eri tylko dlatego ?e by nie byli dlaciebie tak wyrozumiali jak tu tylko by powiedzieli prawde w ... bardziej bezpo?redni spos??b.

Cytuj:
Odpowiedzi i tak bym nie uzyska?, a nawet je?li, by?aby przecz?ca

ile bierzesz za godzine wr???ko??

Cytuj:
jak ju? m??wi?em g?upi? jest i nie zrozumiesz

to akurat jest dopiero ?mieszne ?e ty to m??wisz.Ju? lepiej pisz nie zrozumiesz mnie ?wiecie bardziej b?dzie pasowa?o.

Cytuj:
Ty jeste? po prostu t?py. Niczego mi nie udowodni?e?, rozumiesz? To wy musicie udowodni? jego win?, a nie powtarza? jak papugi bezmy?lnie. Use the brain, luke.

jak ja jestem t?py to ciebie pewnie potrafi szympans ogra? w szachy.Tak musilei?my udowodni? jego wine i to zosta?o zrobione i comamy powtarza?? Chyba tylko ?e widziali?my dowody na w?asne oczy .

Cytuj:
Kole? nie umie si? wys?owi? po angielsku, a ty nie umiesz czyta? po angielsku. Wyci?gaj?c takie ?miecie sam si? o?mieszasz, bo nie rozumiesz nic z tego co 'ludzie' tam napisali. Gdybym by? ich pokroju, zamiast pr??bowa? nawi?za? z tob? dyskusje wy?mia?bym twoj? g?upot? tylko.

o prosze a sk?d wiesz w jakim stopniu ja ruzumie anigielski a w jakim nie??Mo?e masz jakie? dowody kt??re ci s? do wszystkiego potrzebne na to ?e nie znam angielskiego??Tak sie sk?ada ?e rozumiem co m??wili o ocene mojego angieskiego daruj sobie jak g??wno wiesz na ten temat oke?

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-22 14:13:30 

Pochwały: 1
No wlasnie chodzi o to, ze to nie jakas pierwsza lepsza osoba mi mowila, tylko czlowiek odemnie z klanu i to zaufany, nie mial by w tym zadnej korzysci, zeby pozostalym ludziom z klanu wkrecac cos takiego. :faja:

Pieklo i niebo nie istnieja.
Nosimy je wszedzie ze soba.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-22 14:51:12 

nie ma sie co wysila? pokaza? by? mu cokolwiek i tak by ci nie uwierzy?.Niech se ?yje w swoim wyimaginowanym ?wiecie ko i tyle.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-22 15:04:26 

SiD, z ?aski swojej ogranicz swoje u?ywanie s???w "g?upi", "nieinteligenty" itd, bo sobie robisz wielu wrog??w, a to, ?e nie masz racji i twoja teoria si? niestety nie pokrywa i bronienie pana A. ci kompletnie nie wychodzi to stfu i tyle,

skoro nie masz ?adnych konkretnych argument??w do tej dyskusji, poza m??wieniem jacy to wszyscy inni, kt??rzy maj? zdanie inne ni? twoje s? g?upi i ograniczeni to mo?e zmie? forum ? mo?e tutaj za niski poziom intelektualny jest dla ciebie, o panie i mistrzu, m??w ja s?ucham ...

?a?osne

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-22 18:32:48 

Cytuj:
Win? trzeba udowodni?, kto? kto tego nie rozumie i jest w stanie wypowiada? si? na takie tematy powinien mocno przemy?le? niekt??re rzeczy.

Cytuj:
Lito?ci! Wed?ug Ciebie, plotka, po zaakceptowaniu przez liczn? grup? (najcz?sciej t? nieinteligentn?) staje si? prawd??! To jest cholre!

umiesz czyta? ze zrozumieniem??To przeczytaj jeszcze raz!!!!Pisze ?e na ka?dym kroku mo?na zobaczyc jego korupcj?.ZZZZZZ

Cytuj:
Co do zdejomawnych ban??w, owszem, to jest niespawiedliwo?? i Arestides faktycznie jest beznadziejnym KOLA, ?e tego w ?aden spos??b nie pilnuje. Tak czy siak nie jest cziterem i im nie pomaga/pomaga?.

Nie pilnuje??Nie pomaga???Te dwa zdania k???c? si? ze sob? i same sobie przecz? :roll:

Cytuj:
I won't go back. For months I've seen reports of REAL corruption of GMs and nothing happened. I busted my bleep! OFF trying to do an outstanding job and I got burned in MINUTES without any chance of defending myself.

Devile, jeden z gm??w o reszcie ekipy...

cytat z http://s11.invisionfree.com/knightonlin ... act=SC&c=1

Cz?owieku, czego ci jeszcze brakuje??Doniesienia o odbanowanych kontach, i to nie zbanowanych wczoraj, tylko p??? roku temu!!Za 100 dolc??w odbanuj? co chcesz!!SS, masa, ale zapewne powiesz ?e podrabianych.I ?e mam ci je pokaza?.A co ja, sekretarka?Sam poszukaj i poka? ?e by?y robione w photoshopie.Ja ju? je widzia?em...Uber itemy po dupe wipe??No tak, pewnie kto? zrobi? legalnego IB+9, albo RoM'a +3.To wszystko jest KUPIONE za prawdziwe PIENI?DZE a to nazywa si? KORUPCJA.Wida? ?e masz trudno?ci z czytaniem ze zrozumieniem i lubisz sypa? epitetami na temat inteligencji ludzi kt??rzy si? z tob? nie zgadzaj?.Dyskusja mo?e i jest na poziomie, ale co z tego, je?li jedyny oponent ma ko?ek zamiast m??zgu i my?lenie sztywne jak i ten ko?ek??

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6