Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-25 19:02:34
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Bydlaki
PostNapisane: 2005-11-19 16:31:07 

chcia?bym sie tylko spytac co sie nagle sta?o z bydlakami ?? Nagle ka?dy zacz?? do nas do??cza? ?? Jakie? przyczyny ??

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-19 16:36:11 

Pochwały: 5
grrr troche wqrwiajacy jest wasz klan w cz przynajmniej kilka osob bo bilismy DM w skladie 2 warkow 2 priestow i assasin i podbiegl debuffer od was i dal all tormenta itp podczas bicia i patrzyl i sie smial jak prawie popadalismy wiesz to troche chamskie z strony waszego klanowicza dobra np strace ch z tym ale xp i to ludzie na 66 lvl to juz trza byc prze no0bem

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-19 16:38:15 

oko za oko .Jak oni b?d? na dmach to ?y? warowi parasite

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-19 16:39:19 

ja z przyjemnoscia bede to robil bo to juz jest tureckie zachowanie btw bydlaki to przynajmniej zajebisty klan i nigdy nic takiego mnie nie spodkalo z ich strony to sie dziwie dlaczego od nich odchodza a nie od was

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-19 17:58:51 

Pochwały: 4
jak to prawda to stfu noobs :/

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-19 18:36:25 
Forumowy bot administracyjny

Pochwały: 9
pisalem juz BYDLAKI mniej wi?cej od miesiaca nie istaniej?, po zchokowaniu lidera klan zaczo? sie sypa?, atmosfera zacze?a sie robi? tak ... ?e nasi najlepsi gracze sko?czyli gre, BYDLAKI byly naprawd? zajebistym klanem z naprawde zajebista atmosfer? a co do 303 to w pierwszym sqadzie jest atmosfera ... a subie s? noby :D wi?c pad? najciekawszy klan hum na D

/Scar tez tak uwarzam :(

Utrzymanie strony- 1300 zł, internet- 100zł, dać komuś bana- bezcenne
Ludzie teŻ się cieszą, kogoś zabiją, kogoś powieszą
Lama, lamer - osobnik, który nie wie, Że nie wie, tym samym mniema, Że coś wie, mimo, Że nie wie

Cat^ napisał(a):
spoko dla mnie nadal masz 16 lat, bo tak mi sie utrwaliło

Cat^ napisał(a):
ze wszystkich co grali na ZłotymWarkoczu z pacanem to najlepiej wypadł jatokor

Pacan napisał(a):
bo pamietam chyba najlepiej grales na zlotym, zwierzaki koty i scary sie chowaja

Obrazek Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-20 00:10:20 

Pochwały: 1
na aresach normalnie sobie zdejmujemu ludzi z dm??w i nikt sie temu nie dziwi :) co server to obyczaj

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-20 09:36:36 

khamill, ach wiec na aresie nooby daja debuffa i czekaja az woja i reszte dm zabije przejmowanie spota w CZ przez wlasnoreczne zabicie to lajt ale jak cale party zostaje zdebuffowane i ludzie traca xp to jest nooberskie bo swiadczy o tym ze sam bys nie zabil a co do przejmowania to nawed o to nie chodzilo tylko o dobra zabawe dla tego gostka i jesli to popierasz to jestes takim samym no0bem

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-20 11:43:20 

khamill nie pierwszy raz wypowiadasz si? w temacie w kt??rym przeczyta?e? po po?owie co drugi post -_-

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-20 14:07:48 

ty jatokor atkurat wiesz jaka jest atmosfera, w 303 by?es pare dni. Uwa?am ?e w 303 jest fajna atmosferka, nikt raczej sie nie k?uci. A co do niubow to patrz na siebie.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-20 14:33:13 

idzie polak widzi polaka bij?cego dma, rzuca mu debufa i sie smieje patrz?c jak go dm zabija - TO nazywasz mi?? atmosfer??? jesli to prawda to jeste?cie gorsze nooby od turas??w na xigu, bo tam ?aden czego? takiego nie odwali?

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-20 14:49:57 

Halo halo ludzie .. powoli bo nie ?ape .. ja swoim rogue by?em w BYDLAKI 1 sqad i nie bede ukrywa? ze wraz z wieloma stanowilismy zajebisty sqad .. zajebi?cie sie nam razem gra?o, bylismy prawie jak rodzina .. kazdy z nas prze?y? okres niemocy Qwacita kiedy to ( moje zdanie ) ktos pr??bowa? sie wbic na jego konto i 3 razy zle wpisa? has?o.. :( lub po prostu wbi? i zmieni? has?o.. klan wtedy straci? lidera.. po czasie ludzie ko?czyli gre, kazdy czu? za?amke totaln?... ukrywali?my ten fakt przed B2 (drugim sqadem Bydlak??w) ale ile tak mo?na .. :( wtedy razem jako BYDLAKI 1 i 2 my?lelismy nad podtrzymaniem klanu .. ale nie by?o to ?atwe i pi?kne .. tym bardziej ze panowa? BUG na robienie klanu :( du?o koncepcji z tego wysz?o. Doszed?em do wniosku ze najlepszym rozwi?zaniem dla mnie i dla innych bedzie kiedy to wszyscy dojd? do 303 i tym samym podbudujemy renome 303 ... bo i nawet ja mia?em moment kiedy bardzo krytycznie mysla?em o tym klanie. Teraz kiedy juz troche sytuacja ostyg?a wygl?da to tak : Osoby 60 lvl id? do 303 sqad 1 a reszta narazie w 303 sqad 2. Wraz z kadr? 303 uzgodnilismy ze ?wietnym pomys?em bedzie zrobienie porz?dku w 303 sqad 2 .. zamiar ? by? nastepuj?cy .. zrobienie porz?dku by zostali ludzie zaufani i zgrani.. Jatokor lubie Ciebie bardzo ale nie zgodze sie z Tob? ze tam jest strasznie... wiadomo od razu nic sie nie buduje .. w 303 1 jest fajna atmosfera . Gdybys by? d?uzej bys zrozumia? poza tym tamtych ludzi nie znasz za dobrze. Ja moge powiedziec ze znam . czemu? JAKO N00BY ZACZYNALISMY GRE od pocz?tk??w gry zawsze razem .. oddzieli? nas od siebie rozpadek Fenix_PL. Kiedy? 2 czo?owe klany LUZAKI i za nimi goni?cy ich szybko Fenix_PL po??czy?y sie tworz?c 303 .. nie wszyscy tam doszli odrazu.
Wracaj?c do tematu Bydlaki mia?y przysz?o?? i by?y na prawde dobrym klanem .. szacunek dla wszystkich b?d?cych w tym klanie .. na pewno bedzie kazdemu brakowa?o chwil razem sp?dzonych... DZIEKUJE ZA WSZYSTKO

>>>>do Scara<<<<
Je?eli tak by?o to wielkie przepraszam ze strony klanu.
Jak ja biega?em po CZ ,a biegam codziennie i widze Elitki expi?ce staram sie omija?.. nie dlatego ze sie boje bo tak nie jest, ale dla tego tylko bo chc? uniqn?c sytuacji podobnych do tej na g??rze. Raz przez przypaek na Was trafi?em ale od razy TOWN da?em. Bo Wy podobnie jak kazdy ma odruch " widze karusa/humana ide go zabi?". Wiec nie zrozumcie mnie ?le.
Powodzenia Pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-20 18:17:06 

Pochwały: 9
sry ale s?ysza?em od paru os??b kt??e odesz?y z 303 ?e jest denna atmosfera a je?li sie myle to sry ?e ?le o was m??wie, a w subie 303 to naprawde s? niubki. ursus napisa? bym co? ale poniewa? te? bardzo Cie lubie i szanuje to nie napisze tego :D

Utrzymanie strony- 1300 zł, internet- 100zł, dać komuś bana- bezcenne
Ludzie teŻ się cieszą, kogoś zabiją, kogoś powieszą
Lama, lamer - osobnik, który nie wie, Że nie wie, tym samym mniema, Że coś wie, mimo, Że nie wie

Cat^ napisał(a):
spoko dla mnie nadal masz 16 lat, bo tak mi sie utrwaliło

Cat^ napisał(a):
ze wszystkich co grali na ZłotymWarkoczu z pacanem to najlepiej wypadł jatokor

Pacan napisał(a):
bo pamietam chyba najlepiej grales na zlotym, zwierzaki koty i scary sie chowaja

Obrazek Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-20 19:39:58 

Ursus_Ace, gadalem z toba w grze na forum i tu i tam wydawales sie spox gosciem i szanuje ciebie co do wyzej wspomnianej sytuacji to byl niejaki Wielebny ktory tak postapil co do tego ze czasami od nas sie zucaja niestety 2 warkow ma taki odroch nieraz tak bylo ze przebiegal hum i all wolali na woja zeby go zostawil i w ostatniej chwili zostawial taki odroch po kilku podobnych akcjach do wielebnego pozdro dla was

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-21 09:09:31 

A JA WAS WSZYSTKICH BARDZO BARDZO LUBIE :)
i nie zaleznie od sytuacji bede nadal Was ubustwia? :D
hehe :)
Jatokor :) co do 303 sub .. tak racja w 100% ale czego sie spodziewac skoro to s? ludzie co graj? kr??tko lub mieli przerwe.... i jak to w BYDLAKACH by?o.. od 60 do B1 sie sz?o tak samo i tam. Pamietam jakie ?miechy by?y z niekt??rych z B2 bo tam na prawde pytania chodzi?y nieziemskie :D Podobnie jest w 303 sub tylko jest taka r??znica ze w Bydlakach by? klimat a tutaj tego nie ma.. :( my?le ze z czasem kazdy z sub clanu nabierze do?wiadczenia i pewnosci w grze :) wko?cu kazdy uczy sie do ko?ca swych chwil ?ycia :)

Jak wiadomo kazdy z nas chce najlepiej dla siebie ale nie zawsze najlepiej dla drugiej osoby. To troche boli bo Polak Polakowi powinien bratem by? a tu ... :( niefajnie sie dzieje. Rozumiem rywalizacje , rozumiem ch?? bycia lepszym od innych.

Mam nadzieje ze jakos to naprawimy :) pogadam jeszcze z ludzmi z 303 i co? sie zrobi :)

Pozdrawiam :)
scar napisał(a):
Ursus_Ace, gadalem z toba w grze na forum i tu i tam wydawales sie spox gosciem

HYHY ja bym tak nadal uwaza? :D nie no zartuje kazdy ma swoje zdanie :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona