Widz?, ?e modowie s? od dawania ostrze?e? i nic wi?cej a tylko dzi?ki takim postom te forum "naprawde" ?yje....bo tak to 3 wpisy na dzie? lub dwa wi?c co wy robicie...? Nie potraficie zrobi? nowego topiku i prze?uci? posty...? ju? nie musicie...temat zak?adam ja.
/Scar
teraz to dopiero przeczytalem
a wiec tak potrafimy nawed taki sie bawilem tylko wiesz ludzie jak robia zle i nie maja kary to robia to dalej i tak w nieskonczonosc i nie mial bym co robic tylko non stop przenosic posty scalac tematy itp... a do goscia dalej by nie dotarloCD...
To odnosi si? do przedostatniego postu...
Masz racje umiej?tno?? czytania ze zrozumieniem te? jest dla ciebie obca. Napisa?em wra?nie ?e moje itemy zosta?y zakupione w moradon a nie przezemnie zdupowane b?d? zrobione

Ca?y czas to powtarzam i za ka?dym razem jaki? delikwent pisze ?e dupowa?em

Dlatego te? odpowiem na twoje stwierdzenia:
Nie nigdy nie dupowa?em ani item??w ani golbar??w mia?em kase zarobion? na dmach a ?e mia?em przerwe w grze jak to napisa?em wcze?niej to kasa zachowa?a si? geniuszu.A po powrocie mog?em ju? naby? wszystko ...dosz?o ?
Tak bradzo dobrze si? bawi?em przed dup er? jak i po niej bo wiesz ja ju? prze?y?em te czasy jak narzeka?em na all duper??w tyle ?e by?a to gra MuOnline a teraz mnie to ju? nie obchodzi.
A dlaczego nie zas?uguje ? Bo dupuje ?Ja na strnie nie wyczyta?e nigdzie ?e:
Dla dupera nie nale?y si? FT lub CSW. No chyba ?e ty masz jakis regulamin lub znalaz?e? na forum to podziel si? linkiem to ch?tnie poczytam.
?wiadectwo dojrza?o?ci czego ? Grania ? opisa?em w skr??cie historie mojego klanu i swoj? nic wi?cej...
Je?eli kupowanie i noszenie dupni?tych item??w to to samo co dupowanie wed?ug ciebie to tw??j kolega Matek kt??ry posiada mirage +8 z moradon i kt??ry sam stwierdzi? ?e nie jest i pewny no co? witaj w naszym duperskim ?wiecie bo ju? tw??j klan jest dlamnie te? dotkni?ty t? plag?(duperstwa)
Ma?e sprostowanie pisz?c w poprzednim po?cie ?e my jako pierwsi to i tamto nie odnosi si? ?adnym wypadku ?e uwa?am/y si? za lepszych...ale je?eli jaki? osobnik pisze mi tu ?e wszystko co zdobyli?my zdobyli?my tylko i wy??cznie przez dupowanie czy tam makro bo i takie zdania by?y to oczywiste ?e musia?em odpowiedzie?,ale nie dlatego ?eby si? wybroni? tylko po to by napisa? prawde jak to u nas by?o..
Do Grossmana.
Panie Grosman powt??rze to jeszcze raz wi?kszego hipokryty w ?yciu niewidzia??m wszystkiego (tych lepszych item??w)dorobi?es sie skupuj?c i sprzedaj?c dupni?te itemy wi?c ju? si? nie t?umacz.Jak kto? gra? w MUonline i zna? gildie Najebka w kt??rej osobi?cier by?em i zna? Gamela to wie ?e ten cz?owiek nidgy w ?yciu nie poszed? by na M1 ?eby zarabia? na dupach.
Wcze?niej nie mia?em czasu...wi?c dopiero teraz odpowiem tobie Ciusma...ano przyznanie si?, ?e kupi?e? co? tam ?eby zobaczy? czy dasz rade komu? tam (TK)....?art ? I ty masz siebie za legit ? To jak to jest jak kto? kupuje ?eby zobaczy? czy da rade jest "COOL" a ten co zrobi to samo ale zostawi to na sobie jest z?y...? My?la?em, ?e twoje s?owa s? bardziej wiarygodne ale si? myli?em niczym si? nie r???nisz od innych tak zwanych duper??w...ale chce ci podzi?kowa?, ?e si? przyzna?e? i nie pr??bowa?e? robi? z siebie wzorowego gracza jak nasz kochany Grossman i jego " legit itemy i on sam z nimi".
Peace