Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-26 13:57:23
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
 Tytuł: cd....
PostNapisane: 2005-11-16 00:09:49 

Uniqe, my?la?em ?e ja wy?u?ci?em temat jak nale?y.., niestety nieliczni zrozumieli moje wypowiedzi... :<
Ale Tw??j post jest kurde tak logiczny, ?e najwieksze cepy powinni zrozumie?!!!!!!!!!!!!
Szacunek kolego :!: :!: :!:

Cauis, w ko?cu wyra?nie si? wypowiedzia?e?, co i kiedy..., zaatakowa?em Twoja osob? z racji, ?e sugerowa?e? w swoich pierwszych postach jakie? aluzje do naszych wsp??lnych znajomych...
Jednak powtarzam..., nie potrafi?e? si? zaaklimatyzowa? w?r??d ludzi z Pradawnych, co nie jest niczym negatywnym, ale przynajmniej nie obsmradzaj nas, bo my nic do Ciebie nie mamy.. Odszed?e?, Twoja wola, mimo to potrafili?my biega? raZem w party i by?o ok. Chyba ?e my?lisz inaczej..
Szacunek :!:

Powtarzam poraz ostatni
Zamiast sobie ubli?a? i obsmradzac, to zacznijcie gra? kurde na tych samych falach...m, mam na my?li humans??w, bo dobry oras to martwy oras

G??wno ma do znaczenia, czy jeste?my z P, z A czy z N - jak zaczniecie rozmawia? ze sob? jak cywilizowane "ma?py" ;D to FT jest nasze bez ?adnych czit??w, itemy wypasione bez dup??w, exp i fajna zabawa

Wiec skoncze ublizanie a zacznijcie my?le? jak tu si? dogadac :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

keef_pl

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-16 00:25:37 

mowerman napisał(a):
zreszta jak to Ciusam napisa? spali a? 20 iron bo???w +6 a przypomnijmy ?e +8 mia? w po?owie dup ery a nie przed....wi?c reszte sami dodajcie.... to by?o by tyle na temat domniemanego oftopa. 8)

Tu zostalem oskarzony dupowanie.
+8 mialem jak byly takie 4 na serwie wg statystyk (wtedy u was meredith zrobila takiego i dobrze wie ze skupowalem wszystkie IB+6 na rynku).
Odnosnie dupowania.
zdupowalem raz ironxa +7
PJak juz mialem Ibowa +8 oddalem bratu ixbowa i po dc byl u mnie spowrotem.
Oba zginely na pierwszym czyszczeniu.

Nigdy (na zadnym czyszczeniu) nie stracilem zadnego itemu (poza Iron beltem i rolem kupionym w mora tuz przed ostatnim czyszczeniem po to by sprawdzic sie z Trol Kingiem). Wszystkie pozostale itemy byly z mojego dropu i ludzie ktorzy odemnie kupowali sprzet tez niemieli prawa go stracic.
Teraz sie pojawi zarzut ze dupowalem kase.
Kase mialem z sheli ktore spadaly z expa. Powyzej 61 lvl expilem na CW, Falkonach i Fallen Angelach. Drop jest mniej wiecej 2 sztuki na 8 godzin gry z premium. Bijac to w 2 osoby i wliczajac inne smieci(chityny abysblesingi i takie tam) jest to bardzo dobra kasa. Jak ktos sie zna na grze to niech sobie policzy ile godzin zajmie exp z 61 do 63 i przeliczy to na ilosc scheli ktore wypadly.
Caly swoj sprzet stracilem dopiero w sobote jak moja postac zostala wyczyszczona do 0 i klan NietYkalni zostal rozwiazany przez hackera.
Oczywiscie mimo posiadania premium CS w tej sprawie nawet nie kiwnol palcem.

Pozdrawiam wszystkich
ciuSma

PS. zgodnie z moim zasobem informacji w NietYkalnych nie bylo osoby ktora dupowala sprzet. Byly takie dwie osoby i wypadly z klanu. Nie istotne gdzie teraz graja. Co do reselu w mora to nie mialem prawa zabronic ludziom obracac swoja gotowka i jako lider klanu nie wnikalem w te tematy.
PS1. I jeszcze jedno. To ze ze spalilem 20 ib +6 to nie oznacza ze mi sie udalo wypalic ten item. Przed ostatnim czyszczeniem bylem go pewny gdyz nie bylo to pierwsze czyszczenie sprzetu ktore te luk przezyl.

Tytuł: cd..
PostNapisane: 2005-11-16 08:53:15 

PostWys?any: 3 dni temu o 8:42 Odpowiedz z cytatem Pisownia
Zabijaka napisa?/a:
55 miliard??w nice job baba ......... -_-

Ciusma na 3 stronie tego w?tka napisa?:

Z tego textu wynika ze 55 miliardow to dali do dupowania. Niewiadomo ile razy zdupowali ale sadzac po calej lekturze tego watka (skopiowalem dla potomnych) to duzoo razy :)

.......

i tym sposobem dochodzimy do mojego cytatu, aby nie bawi? si? w s?dziego, bo je?li przeczytamy ostatni tekst naszego kolegi Ciusmy na stronie Nomber 8, to si? okazuje ?e te? dupowa? jaki? tam ironx +7..., czy to znaczy ?e mamy skopiowa? dla potomnych tego posta?????????

Dlatego kamienie niech rzucaj? ci, co s? bez winy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

keef_pl

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-16 09:21:14 

mowerman napisał(a):
?eby nie by?o, ?e to jest oftop to zaczne od umieszczenia na czarnej li?cie pewnego delikwenta najwi?kszego hipokryte jakiego w zyciu widzia?em ....a zwie si? Pan Grossman. Oczernia wyzywa innych od duper??w chocia? sam je skupowa? i sprzedawa? dro?ej. Uwa?ajcie na niego bo ch?opak wpad? na pomys? nie do przebicia nie dupowa? ale na nich zarabia? i robic leglne itemy razem z ca?ym kalnem Nietykalnych

Resell by? i bedzie legalna forma zarobku, istnieje w kazdym mmorpgu gdzie jest mozliwosc handlu. To ze na serwerze jest duza ilosc duplikatow nie oznacza ze nalezy zrezygnowac z takiej dzia?alo?ci. Duplikatami pownini zajac sie GMi a gracze graniem.

mowerman napisał(a):
Cz?owiecze o czy ty piszesz, ?e nieby co ten co dupuje nie umie gra?.....jako przyk?ad mo?e podam nasz klan...

nowarman no wielkie brawa, oczywiscie umiesz grac, oczywiscie jestes jednym z duperow z A w przeciwnym razie niewiem jaki cel ma wystawianie swiadectwa twojej dojrza?osci w odniesieniu do mojej wypowiedzi.
Zabi?es niepoliczalna dla ciebie ilosc dmow, orc championa na legit sprzecie, zdobyliscie jako pierwsi z polskich klanow cape ale na koniec naby?es jeszcze jedna umiejetno?? ktorej potrzebujesz do pe?nej satysfakcji z gry czyli dorabianie sie na dupowaniu itemow.
Jak bedziesz pisa? nastepnego posta z lista twoich osiagniec dopisz na koncu "umiem dupowac, zdupowa?em tyle a tyle gb/itemow, bez tego nie potrafi?bym sie dobrze bawi?" lub napisz inny pow??d samo przyznanie sie do dupowania m??wi za siebie.
Nie napisalem nigdzie ze zas?uguj? na przejscie FT lub wygranie CSW bo wiem ze na dzie? dzisiejszy nie zas?uguj?, chodzi?o o to ze duper nie zas?uguje, czytanie ze zrozumieniem to bardzo trudna czynno?? dla niekt??rych.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-16 09:32:20 

NO i w tym momencie dosta?by? kamieniem w ??b. Jest du?o ludzi niewinnych kt??rzy nigdy nie dupowali i brzydz? si? tym.
Dupowanie psuje ca?om gre ca?om zabawe z t? gr? jak przez 1h mo?esz straci? maj?tek kt??ry robi??? przez 1 miesi?? przez jakiego? dupera.Ka?dy mo?e kiedy? co? zdupowa? nieumy?lnie lub nie.JA na ten przyk?ad zdupowa?em ciuszek przy anvilu i nawet niewniem jak 8) to si? sta?o .M??wi?c szcze?e jakbym wiedzia? jak si? dupuje pewnie bym zaczo? dupowac . Bo cz?owieka bie?e kurwica jak widzi tychy wszystkich go?ci w cz z sharadami +8 i iron neckelach +3 , ale nie dupuje .Mo?e to przez to ?? niewiem jak a mo?e ?e niechce psu? zabawy innym i si? tym brzydze.

p.s g?upot? by?o keff_pl pisanie o dupach na forum dost?pnym dla ka?dego -_- a o ciu?mie powiem tyle jesto to jeden z po?adniejszychy graczy kt??rych znam i wiem jak on sie m?czy? ?eby zarobi? na swuj sprz?t .
(chyba si? spuzni?em z postem o jakie? 3 min :P )

Tytuł: cd..
PostNapisane: 2005-11-16 10:24:18 

Bibaus - handel dupami jest czym? pozytywnym?????? a GMy nie ch si? zajm? usuwaniem dup??w....
hehehehehehehehehehehehe
czyli wg ciebie w realu handel narkotykami te? jest legalny a policja niech si? zajmie ich wy?apywaniem i us??waniem
hehehehehehehehehehehehe

bez komentarza ch?opie :lol2:

-----------------------------------------------------

Vojak przeczytaj jeszcze raz sw??j post..., jakbym wiedzia? to bym zacza? dupowa?....
we? nie tylko kamie? ale i ceg???wk? i r?bnij sie w g???wk?...

powiem tak - jestem cz?owiekiem religijnym ale i s?abym w postanowieniach... jednak je?eli chcesz rzucac kamieniami...
...... samo granie w gry typu KO jest czym? obrzydliwym dla Boga - mordujesz zwierzaki (nazywaj?c to ?adnie expieniem) i po?niej latasz na mordowanie do CZ lub wojny lub ....

widzisz kole? - ja wiem ?e robie ?le i walcz? z tym
pragn? przesta? gra?, odinstalowa?em gr?, zobaczymy co z tego wyjdzie....

wi?c bawi?cy si? w krytyk? - odpu?cie sobie
====== kto jest bez winy, ........=========

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-16 13:26:57 

Pochwały: 1
dobra jak wszyscy oftopuj? to tez sie w?aczam kurde no :P

keef ? czyli wg ciebie w realu handel narkotykami te? jest legalny a policja niech si? zajmie ich wy?apywaniem i us??waniem
hehehehehehehehehehehehe

co ma do tego realne zycie ... wogole nie wiecie co robie i czym sie zajmuje na prawde wiec gowno macie do gadania ... a w grze jest sie soba i sie robi to co powinno byc fair dla innych .. i co mam zrobic qpic dupa za 700 m i go usunac ?! chyba oczywiste ze sprzedam go za 999 999 999 albo i wiecej kurde wes pomysl czlowieku co piszesz =.= i przestancie offtopowac bo robi sie wqrzajace to

keef to debil =.=

Ostatnio edytowano 2005-11-16 16:39:06 przez grosman, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-16 15:10:10 

Grosman, przeczytaj jeszcze raz wypowiedz ostatni? bibausa i moj?...
ale czytaj bćaardzo pooooooooowoli, literuj kurde wyrazy lub sylabuj, ?eby zrozumie? i wtedy si? odzywaj...
a post nie by? do ciebie ch?opie, tylko do bibausa
keef_pl

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-16 15:15:16 

omfg
1. keef przesta? pierdoli? g?upoty xD
2. lol zacznijcie oddziela? gre od real life, bo jak tak dalej p??jdzie to jedyn? wasz? argumentacj? b?dzie rzucanie mi?sem (co pare os??b robi)
jak nie macie nic ciekawego do powiedzenia, co nic nie wnosi to stfu i tyle :/

duperstwo jest z?e i nie ma co si? usprawiedliwia?, ka?dy go cokolwiek zdupowa? powinien mie? przynajmniej poczucie winy

EOT

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-16 15:17:21 

Pochwały: 4
Do??

Przesadzacie ch?opaki, ka?dy kolejny post w tym klimacie zostanie usuni?ty oraz nagrodzony ostrze?eniem, za nied?ugo posty z tego tematu zostan? wydzielone i wtedy sobie b?dziecie skaka?. A st?d w?!!!

specjalnie napisa?em won przez ?, zawsze tak pisze wi?c prosze nie poprawiac ;) - Elaviart

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-20 13:44:48 

Wydzieli?em ?mieci...teraz w "Czarnej Li?cie" jest porz?dek...temat zamykam.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6