Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-25 23:44:09
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-14 20:30:21 

buga zglosilem bardzo dawno temu, podobnie jak buga na CSW. Przeczytalem ze zrozumieniem...

Dodatkowy wyslalem solucje na temat rozwiazania skill buga, CSW buga i dupe buga.
odpowiedzi byly mniej wiecej
Skill bug - brak odpowiedzi
CSW bug - dzieki za wskazowke juz nad tym pracujemy ( pol roku pracuja )
dupe bug - niestety jest to niewykonalne, a nawet jesli to przeciazy system

Odpowiedzialem tylko dlatego, iz stwierdziles ze dla innych jest idiota ( moze nie dla Ciebie )

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-14 21:06:47 

LukCwieku_PL napisał(a):
Keef wg mnie napisa?e? dwa zgo?a r???ne posty najpierw piszesz ?e cheatuj? i przez to wygrywaj? CSW a zaraz w odpowiedzi na m??j post piszesz ?e sa the best.... wi?c kto tu do kogo nie dorasta ?

ch?opie, cheatowanie to jedno.......
cheatuj? prawie w ka?dym klanie, a niekt??rzy nawet ca?ymi klanami
mowie prawie.., bo np nie znam nikogo kto by uzywa? czeat??w w Pradawnych

Freedom s? the best w kontekscie wypowiedzi Dzika: s? zgrani itd..., a ich wyniki nie wynikaj? tylko z z cheat??w, m??wi? o nich og??lnie, obiektywnie, nie zazdroszcz?c item??w... prawie 5 mln NP nie przychodzi od tak sobie cz?owieku...

a odno?nie Crusiders, to wasz klan zaliczyc mo?na, do dinozaur??w, w sensie gatunku wymieraj?cego, bo w CZ zobaczy? was to ju? ?adko?c
ale i tak was kocham :o)))))))

keef_pl

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-14 21:17:33 

dziku napisał(a):
buga zglosilem bardzo dawno temu, podobnie jak buga na CSW. Przeczytalem ze zrozumieniem...

Dodatkowy wyslalem solucje na temat rozwiazania skill buga, CSW buga i dupe buga.
odpowiedzi byly mniej wiecej
Skill bug - brak odpowiedzi
CSW bug - dzieki za wskazowke juz nad tym pracujemy ( pol roku pracuja )
dupe bug - niestety jest to niewykonalne, a nawet jesli to przeciazy system

Odpowiedzialem tylko dlatego, iz stwierdziles ze dla innych jest idiota ( moze nie dla Ciebie )

Ale ty czy keef nie przestali?cie z tych bug??w(dupe bug, bo o reszcie nic nie wiem, nie gram u was) korzysta?.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-14 21:27:41 

ze skill buga nie korzystam
z CSW buga dwa razy skorzystalem (raz przez przypadek, drugi raz w celu sprawdzenia buga, stare czasy niestety juz ss nie mam )
dupe przez trade ( tylko przez trade ) sam wyszedl przez przypadek dwa razy ( nadupowaly sie full platy i jakies poty )
dupowanie o ktore wam chodzi ( real dupe tak jak to robia "profesjonalisci" )- Tak przyznaje sie - dolozylem swoje 5 groszy do kserowania, wsadzilem swoje GB bezinteresownie
Spalcie mnie na stosie :)

PS
Fajny awatar, prawie tak fajny jak pani na kucyku

Ostatnio edytowano 2005-11-14 21:30:04 przez dziku, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-14 21:29:52 

Panie i Panowie...
- to co mia?em powiedziec, powiedzia?em....
- mam odwage przyzna? sie do b??du publicznie i sie przyzna?em
- je?li si? uwa?nie wczytacie w moje wypowiedzi, mo?e wyniesiecie z tego korzy?ci, je?li nie, trudno....
- od tej chwili nie wypowiadam si? ju? na tym forum, s?dzi?em ?e jest na wy?szym poziomie, jednak jak m??wi?em wcze?niej - wykorzystywanie cudzej korespondencji jest nie na miejscu i tyle
- licz? w g??bi, ?e na K2 beramus serwer Polish People Humans si? dogadaj? i stworz? pot??n? konfe ( N pogodz? si? z A itd...) i ?e FT stanie si? w?asno?ci? Polak??w Humans??w, a CSW b?dzie nasz co tydzie? na przemian...

szacunek dla wszystkich

keef_pl

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-15 07:36:08 

ok ok to jest bez sensu gadka. Przeciez wszyscy wiedza skad sie biora duperzy i dlaczego dupuja. Przychodzi noob do cz swiezo wykokszony i chcialby juz co nieco powymiata? ale sie okazuje ze nie jest zadowolony z gry bo za mocno/za czesto dostaje w dupe, ma tylko jedno wyt?umaczenie na ta sytuacje - wszyscy dooko?a czituja i maja zdupowane itemy. Uczy sie dupowac i myslii ze jest pro bo wie jak sie dupuje a to jest proste jak konstrukcja cepa... P???niej wraca z wypasionym sprz?tem lub czitami i juz nie dostaje tak mocno w dupe i moze podja? walke. S?owem gra jest dla niego za trudna dlatego czituje.
O Freedomach mi nawet nie wspominaj bo to jedna wielka konfa duperow i cziterow wystarczy spojrzec na liczbe klanowiczow (53) i nicki shower hack??w na wojnie. W normalnych itemach i normalna liczba klanowiczow nooby padaly by na csw jak liscie z drzew w listopadzie. Kto uwaza ze sa de best niech jedzie do Turcji i z?o?y im gratulacje.
A na FT i zamek w Delos to sobie trzeba zas?u?yc noobie.

Bez urazy
Sorry za oftop

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-15 09:24:27 

bibaus napisał(a):
ok ok to jest bez sensu gadka. Przeciez wszyscy wiedza skad sie biora duperzy i dlaczego dupuja.......

Bez urazy
Sorry za oftop

Znizam si? do twojego poziomu:o)
w moim ostatnim po?cie jest wyra?nie napisane, ?e koniec tematu m?otku
i przede wszystkim post i wszelkie moje poprzednie s? skierowane do ludzi a nie do zwierzak??w - oras??w brudas??w

bez odbioru

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-15 10:44:00 

keef_pl napisał(a):
przede wszystkim post i wszelkie moje poprzednie s? skierowane do ludzi a nie do zwierzak??w - oras??w brudas??w

to sie z humami lej w cz, ja zapowiadam ze gra? z tob? nie mam ochoty.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-15 15:12:50 

Pochwały: 1
dobra i fajnie wszystko wiadomo i koniec... umieszczajcie tu info o innych brudasach co dupuj? sraj? itp ... bo to juz jest nudne >.<

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-15 15:22:58 

kolejny offtop w tym temacie = ostrze?enie

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-15 16:12:08 

Cytuj:

Caius, Ty najmniej powiniene? si? wypowiada?, bo najmniej si? przyk?ada?e? do ?ycia w klanie, nigdy nie chodzi?e? na bosy, nie expi?e? z nami, nie pomaga?e?...., kiedy? si? przyzna?e?, ?e masz 14 lat i nie otwierasz g?by nas tsie, ?eby ludzie nie s?yszeli twojego g?osu kastrata.. Przeszed?e? do klanu, w kt??rym nadal si? nie odzywasz na tsie z tego samego powodu a zawsze t?umaczysz, ?e mik ci si? zepsu?. Kiedy? (6 mcy temu) m??wi?em ci, ?e wydam te 14 z? i kupie ci mika

Ja poprostu nie rozumiem jak mo?natrzyma? m??zg w skarpetkach...jak czytam to to zaczynam rozumie?....trzeba mie? co? z ?bem nie tak ?eby nie zrozumie?, ?e nie gadam na TSie bo do kurwy n?dzy mam zjebane wej?cie! Nie kupie te? teraz karty bo zbieram na grafe -_-...bo chyba mi nie powiesz, ?e w ka?dej chwili od nie chcenia jeste? wstanie kupi? sobie karte za 800 st??w, a do tego kupi? "muze " :S...no chyba , ?e masz mennice w domu.

Cytuj:
nigdy nie chodzi?e? na bosy

Tym mnie cz?owieku totalnie rozjeba?e?. Ile razy ja pisa?em na clan chacie, prosi?em na PM ?eby ci healerzy ruszyli dupsko z klan party i ?askawie poszli zabi? BOSSa (czyt. healowa?), a "n???" wypadnie shell. Z takim podej?ciem do sprawy to dzi?kuje...

Cytuj:
nie expi?e? z nami

LoL? ?arcik? No tak nie powiesz mi, ?e nie EXPI?EM bo do K***Y N?DZY ZROBI?EM Z WAMI KILKA LVLI :S..staro?c nie rado?? widze... Inna sprawa, ?e jeden z klanowicz??w wywali? mnie pewnogo dnia z clan party i wzio? innego klanowicza...wtedy po cichu powiedzia?em "pierdalajcie os?y..." i ju? na klan party z TYMI osobi nie zawita?em -_-...dziwne nie? Ludzie maj? cie w dupie, a ty masz si? otrz?sn?? i wszystko jak nigdy nic? Powodzenia...

Cytuj:
6 mcy temu

6 "mcy" temu nie mia?em internetu...gratulacje -_-

Cytuj:
a zawsze t?umaczysz, ?e mik ci si? zepsu?

Kiedy? tak powiedzia?em? LOL? Czytaj wy?ej...

Dla jasno?ci odszed??m z klanu przez takich ludzi jak ty keef -_-...zrobi?bym to szybciej gdyby nie Dziku, kt??rego pozdrawiam jak wi?kszo?? pradawnych!

Musia?em to napisa? ale za kolejny offtop b?d? lecie? ostrze?enia!

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-15 19:32:21 

bibaus napisał(a):
ok ok to jest bez sensu gadka. Przeciez wszyscy wiedza skad sie biora duperzy i dlaczego dupuja. Przychodzi noob do cz swiezo wykokszony i chcialby juz co nieco powymiata? ale sie okazuje ze nie jest zadowolony z gry bo za mocno/za czesto dostaje w dupe, ma tylko jedno wyt?umaczenie na ta sytuacje - wszyscy dooko?a czituja i maja zdupowane itemy. Uczy sie dupowac i myslii ze jest pro bo wie jak sie dupuje a to jest proste jak konstrukcja cepa... P???niej wraca z wypasionym sprz?tem lub czitami i juz nie dostaje tak mocno w dupe i moze podja? walke. S?owem gra jest dla niego za trudna dlatego czituje.
O Freedomach mi nawet nie wspominaj bo to jedna wielka konfa duperow i cziterow wystarczy spojrzec na liczbe klanowiczow (53) i nicki shower hack??w na wojnie. W normalnych itemach i normalna liczba klanowiczow nooby padaly by na csw jak liscie z drzew w listopadzie. Kto uwaza ze sa de best niech jedzie do Turcji i z?o?y im gratulacje.
A na FT i zamek w Delos to sobie trzeba zas?u?yc noobie.

Bez urazy
Sorry za oftop

?eby nie by?o, ?e to jest oftop to zaczne od umieszczenia na czarnej li?cie pewnego delikwenta najwi?kszego hipokryte jakiego w zyciu widzia?em ....a zwie si? Pan Grossman. Oczernia wyzywa innych od duper??w chocia? sam je skupowa? i sprzedawa? dro?ej. Uwa?ajcie na niego bo ch?opak wpad? na pomys? nie do przebicia nie dupowa? ale na nich zarabia? i robic leglne itemy razem z ca?ym kalnem Nietykalnych bo innego wyj?cia tu nie widze....zreszta jak to Ciusam napisa? spali a? 20 iron bo???w +6 a przypomnijmy ?e +8 mia? w po?owie dup ery a nie przed....wi?c reszte sami dodajcie.... to by?o by tyle na temat domniemanego oftopa. 8)

Cz?owiecze o czy ty piszesz, ?e nieby co ten co dupuje nie umie gra?.....jako przyk?ad mo?e podam nasz klan...

Prawdopodobnie a raczej na pewno jako pierwszy klan na beramusie zaczeli?my bi? DM`y mieli?my kase jak to wy zwiecie legaln? mog?em mie? co chce i kiedy chce....scrolle to nawet na expa czasami u?ywa?em....jak nie by?o bufera...o 61lvl na beramusie nie wspomne kt??re mieli?my jako prawie pierwsi....bo turk??w nie licze ;) Ale pewnie granie to wed?ug ciebie umiej?tno?c zabijania itp w CZ no i tu musze przyzna?, ?e na pocz?tku nie by?o mi?o :P ale ja i m??j odwieczny kompan (Nenneke) troszke po?wiczyli?my i ?upali?my takich za prtzeproszeniem noob??w jak ty jak dzieci to ja z nim zabi?em Orc Championa....wi?c nie pisz mi tu co? o umiej?tno?ci grania bo moj nick widzia?a kazda osboa na tym serwie....i w czym by?em a no w chitinach +6 i chyba raptor +6 bez elemnta...by?em wyjebanym legitem....zabi?em tyle DM`ow z Nennek co ty masz w?os??w na g?owie razy 10.

Zrobi?em sobie przerwe na oko?o dwa miesi?ce (zreszt? razem z Nenneke)...i co wracam po tych 2 miechach i co widz?....no co wpadam do CZ a tam taka sieczka oczywi?cie chodzi mi tu o itemy i o bicie innych wark??w (bo tylko warior by? dla mnie jakimkolwiek wyzwaniem...reszta to leszcze) o moradon i o itemach jakie tam mo?na by?o kupic nie wspominaj?c (ca?y czas pisze o KO nie KE)

To niestety przysta?em jak ju? to pisa?em wielokrotnie na warunki jakie dyktuje ten serwer i prosz? przeczytajcie te zdanie ze zrozumieniem nie poszed?em dupowa? ....dupy same do mnie przysz?y jak poszed?em do moradon....glave +8 nie znik? mi przez hohoho albo i wi?cej czasu dopiero teraz po tym niby dupwipe po kt??rym nawet legity znikne?y wi?c sk?d ja mam wiedzie? czy m??j glave by? dup czy nie skoro m??j amulet of strenght kt??ry zdoby?em zabijaj?c sneak queen miesi?c lub p???tora po powstaniu serwera .....od teamtego czasu mia?em ten amulet i mimo to mi znik?...

Pro...? Co ma dupowanie do okre?lenia Pro ? Czy kto? na tym forum napisa? albo w grze powiedzia? jestem pro bo umiem dupowa? ?

Capy...hahaha przecie? tak naprawde gra si? dla nich..i c??? mog? napisa?...hmm... a to, ?e zdobyli?my go na legalu....czyli bez dupowanych rzeczy....i jako pierwszy polski klan mieli?my capy... czyli umieli?my gra? ...pokupowali?my dupersy itp kto?tam co? zdupowa? i uwaga...jeste?my lamami nie umiemy gra? bilj? nas w CZ (a mamy cape dziwne nie) acha to zaraz b?dzie, ?e na macro zabijali?my....lito?ci chyba takie p??lg???wki na tym forum si? wypowiadaj?.

Tak jakby ko?cz?c powiem, ?e keef ma racje....przesta?cie by? s?dziami bo nikt was do tego nie upowa?ni?...i nie upowa?ni.

Zas?u?y? czym ? (na ft i delos) mam rozumie?, ?e uwa?asz siebie za godnego kandydata czy tam sw??j klan...bo? Jeste? uczciwy w grze..? Przecie? nikt ci nie blokuje portala zawsze mo?esz tam p??j?c i zadzia?a?...i tylko nie pisz nic o hakach bo m??j klan tam by? i jest do zdobycia...ale niestety ja pracuje kto? tam pracuje posz?o pi?ciu i mog?o tyle co nic....ale da? si? da....bo duper jest do zabicia....by? i bedzie ...i nawet je?eli wymienisz tu najlepszego rogue kt??r jedzie na macro to i tak da si? go zabi? nie solo nie we 2 ale we 3 i wi?cej polegnie ;)

Pozdro dla ludzi kt??rzy maj? dystans do tej gry i potrafi? odr???ni? gr? od rzeczywisto?ci bo jak czytam komentarze "dupujesz to znaczy, ?e kradniesz w ?yciu to....n??? si? otwiera w kieszeni" bo to oznacza, ?e go?? ju? ?yje tylko i wy??cznie t? gr? a to ju? jest choroba.

PEACE

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-15 21:33:54 

Pochwały: 1
wypowiem sie bo to w/w bylo chyba do mnie

komentarz tego: ??

dziekuje

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-15 21:36:06 

proponuje aby moderator przeni??s? cz??? post??w do innego tematu, bo ciekawe posty, jak np. ten ghostofunique czy inne, gin? we flamie i spamie
wiem, ?e to offtop ale prosz? moderatora ?eby zrobi? nowy temat (np. czity-dyskusja) i tam to wrzuci?

Ghost, bardzo dobry post, przyznaj?, cho? wiesz, m??wienie, ?e jako pierwsi to tamto itd to niczego nie dowodzi, pozatym nie zapominaj, ?e akurat do twojej postaci sporo przylgn??o okre?le? kiedy j? komu? odda?e?, cho? zawsze uznawa?em Ci? za jednego z niewielu w twoim klanie, kt??rzy umieli gra? (taka prawda). G3 wbili?cie i by?o fajnie, generalnie legal (no nie licze tam tych kolesi z HH i tych innych historyjek), ale potem...potem ju? nie by?o tak kolorowo.

?eby nie by?o, ka?dy klan na bera pokolei si? stacza?, zaczynaj?c od pojawienia si? w jednym tygodniu 2 identycznych chitin shield??w w nietykalnych (zaraz b?d? krzyki, ?e to b??d rankingu, bo ju? mi si? tam ganja tak usprawiedliwia? ^^ dobre dobre hehe), przechodz?c przez wysyp IB+8 dla ?ucznik??w po human side, po er? gdzie dupni?te itemy ju? m??g? kupi? ka?dy, ci??ko wi?c kogokolwiek ocenia? w tym momencie, bo itemy m??g? niedawno kupi?.

Co do Freedom??w to mi si? nawet nie chce strz?pi? j?zyka...macro combo Salwatore i to jaki dostawali ludzie sprz?t za do??czenie do nich kiedy nie mieli jeszcze G1 m??wi samo za siebie...

//Caius
A ja dodam, ?e mi te? jakie? bajeczne historyjki wmawiali :^... sry o b?achostke ale nie chcia?em topicu brudzi? :)...Aaa...co do "ot" tutaj to jak mo?na przeczyta? wcze?niej (d?u?sza lekturka:P) to jest "zabawa" na d?uuugo :)...
Pozdro ;D!

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-15 22:39:56 

lol wko?cu kto? z A nie pisze "aa ja dupuje ?eby Ci? zabi? w CZ i si? ?mia? z Ciebie" no dobra kto? dupuje ale po co sie tak tym chwali jak wasz dzieciak z klanu tego nie uwa?asz za chore. A tak jeszcze dodam to ile tych DM??w by?o na bugu :devil: ??

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona