@Argantes - nie w?tpie w obecno?? cziter??w, w?tpi? w jakikolwiek zwiazek arestidesa z nimi.
Cytuj:
zdaje mi sie ze on jest KOLA, wiec ma ogromne wp?ywy na wszystkich serwerach
Zajd?my dalej, G.W. Bush jest prezydentem stan??w i czerpie czyste zyski z przelewu kapita?u osma?skiego na ameryka?ski... Arestidesa g??wno obchodz? inne serwery, KOLA nie by? od zawsze. Na pocz?tku by? wybrany jako zwyk?y gm, mia? drobne przekr?tny dla swoich znajomych (drobne, nie raptory +8, nie ib+8), ale og??lnie spisywa? si? ?wietnie. I to by?o na d?ugo zanim powsta? koranking. T?pi? cziter??w i sz?o mu ca?kiem nie?le, gdyby nie to, ?e programi?ci (a raczej ich brak, albo tacy zacni jak nasz polski developer

), opierdalali si? i nie robili nic w celu zwi?kszenia bezpiecze?stwa. On te? cz?owiek, nie raz widzia?em jak si? denerwuje, zaczyna przeklina? - nie dziwie si?, skoro ludzie bluzgaj? na niego, ?e maj? lagi podczas eventu, na organizacj? kt??rego po?wi?ci? troche czasu. W mi?dzyczasie zosta? kola i wzi?? si?za organizacje ca?o?ci, a z tym to ju? ?rednio mu sz?o. Nie ma najmniejszego interesu w tym, aby za?atwia? co? z graczami, szczeg??lnie na innych serwerach ni? jego rodzimy ares.
Cytuj:
arestides mia? wiecej przekr?t??w ni? rywin, o tym sie czyta na codzie?, tyle ze do czasu jak znalazlem ten topic jakos nie wierzy?em
Ten topic? Ten topic jest taki jak wszystkie inne - efekt plotki puszczonej przez jakiego? os?a, kt??ry albo zazdro?ci?, albo zosta? zbanowany przez niego za cziterstwo. Nigdy nie spotka?em wiarygodnych dowod??w, same pom??wienia i mity.
Cytuj:
Je?li masz mnie na my?li to likewise...
Nie do Ciebie, do kogo? kto rozpuszcza tego typu plotki. Ty masz w tym tylko niewielki g?upiutki udzia?.