Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-27 21:04:11
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 16:32:03 

Pochwały: 1
ee o czym ty gadasz? O_O widac twoje PRO na temat gry lol ... resell to jest jak qpuje sie np tanio iron neclacke +3 i sprzedaje troche drozej aby na tym zarobic lolku =.= wiec jak cos zreselujesz to sam nic nie tracisz....wiem bo duzo razy resellowalem bo na tym jedynie da sie zbic duza kase

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 16:38:39 

Pochwały: 4
Cytuj:
bo na tym jedynie da sie zbic duza kase

to wy nie chodzicie klanowo na dmy?

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 16:44:28 

na wszystko chodzimy :P dmy crimsony falleny bossy etc ale resell to wieksza kasa :>

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 17:07:52 

grosman napisał(a):
ee o czym ty gadasz? O_O widac twoje PRO na temat gry lol ... resell to jest jak qpuje sie np tanio iron neclacke +3 i sprzedaje troche drozej aby na tym zarobic lolku =.= wiec jak cos zreselujesz to sam nic nie tracisz....wiem bo duzo razy resellowalem bo na tym jedynie da sie zbic duza kase

Mam rozumie? ?e dup??w nie tolerujecie ale je kupujecie i na nich zarabiacie ? :lol2: Tylko nie m??w , ?e iron neckleck +3 jest zrobiony legalnie ? Bo wiesz tutaj nawet nie trzeba by? geniuszem ,a ka?dy wie ?e takie cacko si? nie sprzedaje. To ju? teraz wiem na czym polega wasze podej?cie do bycia (nie)legit....a m??wili?cie ?e po targu nie ?azicie a tu ... skupuj? dupni?te itemy i je sprzedaj? za ( w ich mniemaniu ju?) legaln? kase :lol2: No grosman zetrzyj ju? te TRUE G1 :lol2: i dodaj cho? 0 do swoich NP bo co? kiepsko si? dok?adasz do tego G1 no chyba ?e twoja rola w klanie polega tylko na resellu dupowanych item??w bo tak w?a?nie jest ...N/C LEGIT KLAN omg 8|

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 17:22:43 

grosman napisał(a):

zapyta?em o co? czy wy widzieliscie prawdzi resell LOL sprzed xigenona nawet hmm chyba nie, bardziej podejrzanych item??w si? po pierwsze nie kupuje bo chyba ka?dy ma oczy,niekupuje sie od noobk??w resell jest skuteczny o ile na nim zarabiasz cho? 1M, no jeszcze jak cos kupuje to ss robie taki sknera jestem,niech suporrt w??cz? to mi wszystko oddadz? kiedy zobacza ss-y

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 17:34:40 

Pochwały: 2
Dowody sa niezbite na co bronic duperski klan textami wstylu "to co nikt niedostal bana" - czyli jak CI ktos cos ukradnie w realu to jak go niezlapia i nieudowodnia mu winy to nie zlodziej nawet jak o tym sam mowi?
Resell itemow (dupkow :D) tak jak Sajper napisal. Ja dodam ze jak ty jestes total legit player to pewnie po kazdym kupionym itemku prosisz CS(gm) o sprawdzenie czy jest legalny?
P.S. Ksowanie juz niejest nielegalne...... oblukajcie http://www.knightonlineworld.com/support/policies.asp

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 18:17:56 

omg brak mi slow jak to czytam, pomijajac fakt, ze zostal przedstawiony niezbity dowod na to, ze A dupuja i to na ogromna skale (co wczesniej juz bylo wiadomo) to na dodatek 'dziki' prubuje robic jakas zaslone dymna i mydlic wszystkim oczy, :lol2: malo tego, sam jeszcze obwinia innych, ze to oni sa cziterami i sie czepiaja uczciwych... Dziwie sie, ze nie wstyd ci sie na forum pokazywac, a co dopiero najezdzac na kogos kto ujawnil o tobie prawde ( i o reszcie osob z A, ktore dupowaly). A co do resellu prubujesz przeinaczac rzeczywistosc na swoja modle i niezbyt ci to wychodzi, zreszta Epic dobrze to okreslil. Jesli w real life masz takie samo podejscie to wielkie gratzy, zauwaz tylko, ze glowa muru nie przebijesz.

Pieklo i niebo nie istnieja.
Nosimy je wszedzie ze soba.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 18:29:48 

Muad napisał(a):
omg brak mi slow jak to czytam, pomijajac fakt, ze zostal przedstawiony niezbity dowod na to, ze A dupuja i to na ogromna skale (co wczesniej juz bylo wiadomo) to na dodatek 'dziki' prubuje robic jakas zaslone dymna i mydlic wszystkim oczy, :lol2: malo tego, sam jeszcze obwinia innych, ze to oni sa cziterami i sie czepiaja uczciwych... Dziwie sie, ze nie wstyd ci sie na forum pokazywac, a co dopiero najezdzac na kogos kto ujawnil o tobie prawde ( i o reszcie osob z A, ktore dupowaly). A co do resellu prubujesz przeinaczac rzeczywistosc na swoja modle i niezbyt ci to wychodzi, zreszta Epic dobrze to okreslil. Jesli w real life masz takie samo podejscie to wielkie gratzy, zauwaz tylko, ze glowa muru nie przebijesz.

A czy ja napisa?em , ?e A nie dupuje/dupowa? (chocia? nigdy nie dupowa?em co podkre?lam ca?y kurewski czas ,a ?e mia?em to mia?em ale nie dupowa?em...) a ja pisze tylko o tych co twierdz? ?e s? legi naucz si? cz?owieku czyta? ze zrozumieniem i nie wypowiadaj si? jak nie zrozumia?e? postu...no co za ?wiat a w rilu jaki jestem no w rilu si? nie da dupowa? wi?c O CZYM TY DO MNIE CZ?OWIEKU M??WISZ ? Kra?? te? nie kradne bo mam prace i pracuje zrozumia?e? w ko?cu i do wszystkich geniuszy nie myli? do ... gry z ?yciem !!!!!!

Peace

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 18:37:58 

A i P - dupers =.= i tyle wkoncu koalicja byla :> :faja: moje zdanie i koniec... a kto powiedzial ze ja dupuje? ja qpuje i sprzedaje dupy .. to wszystko..

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 18:43:15 

mowerman napisał(a):
A czy ja napisa?em , ?e A nie dupuje/dupowa? (chocia? nigdy nie dupowa?em co podkre?lam ca?y kurewski czas ,a ?e mia?em to mia?em ale nie dupowa?em...)

Muad napisał(a):
( i o reszcie osob z A, ktore dupowaly)

jak nie dupowales to nie bylo do ciebie, czytanie ze zrozumieniem sie klania :ble:

wsumie posta pisalem jako odpowiedz dla 'dzikiego', ale pod twojego tez da sie podpasowac, powiedz mi GENIUSZU jak mozesz poznac czy zecz na marchu jest lagit czy nie, i nie mowie tutaj o iton neckle +3, tylko np i crimisonach +7, shelach +6 czy pendentach uniklanych +0 (chociarz malo kto akurat sprzedaje jak mu z obssa wyleci bo wiadomo ze legit).

Co do zycia real nie stwierdzam w zaden sposob ze ktos jest taki czy taki, bo na jakiej podstawie?, ale jesli ktos sobie radzi w zyciu bez uciekania sie do machlojek to w durnej gierce, ktora przecierz powinna dostarczac rozrywki nie potrafi bez czitowania wyzyc?

Pieklo i niebo nie istnieja.
Nosimy je wszedzie ze soba.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 18:57:38 

grosman napisał(a):
A i P - dupers =.= i tyle wkoncu koalicja byla :> :faja: moje zdanie i koniec... a kto powiedzial ze ja dupuje? ja qpuje i sprzedaje dupy .. to wszystko..

Gros, moze i nie dupujesz bo nie potrafisz O_o a od kiedy pamietam zal Ci dupe sciskal jak widziales uberitemki na ludziach, ze nie wspomne jakie oczy robila gwardia co odeszla z pradawnych do nietykalnych pol roku temu na widok vipera +7 sztuk 4. Oooo tak juz wtedy dupowaleeeeeeeem na calego.
Ja kupuje i sprzedaje dupy hmm no to mniej wiecej tak... jak kupilem kradzione i sprzedalem to jestem czysty :freak: :rotfl: :freak:
Jak ladnie poprosisz to napisze CI na priva jak robic upgrade i jak dupowac...
A skoro jezdzisz po wszystkich z P i po wszystkich z A to moze powiedz w jaki sposob N zdobyli grade... akurat wtedy jeszcze bug abuse = ban

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 19:02:13 

[quote="dziku"]Ja kupuje i sprzedaje dupy hmm no to mniej wiecej tak... jak kupilem kradzione i sprzedalem to jestem czysty :freak: :rotfl: :freak: ban[/quote]

W sklepie nie sprzedaja kradzionych rzeczy..... np w salonie firmowym mercedesa niekupisz kradzionego......

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 19:19:31 

Epic napisał(a):
dziku napisał(a):
Ja kupuje i sprzedaje dupy hmm no to mniej wiecej tak... jak kupilem kradzione i sprzedalem to jestem czysty :freak: :rotfl: :freak: ban

W sklepie nie sprzedaja kradzionych rzeczy..... np w salonie firmowym mercedesa niekupisz kradzionego......

szkola podstawowa - zajecia z czytania tekstu ze zrozumieniem, prosze o przeczytanie mojego poprzedniego posta i ponowna odpowiedz poniewaz Twoja odpowiedz jest zbyt enigmatyczna

przy okazji pisowania "nie" sie klania

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 19:39:53 

Oj ales ty mondry i wogule inteljgentny i taki swuj hlop. Masz powypominaj i wez sie niedenerwuj bo ci zylka peknie. Bronisz duperow mowiac ze jest inaczej,mowisz ze dupuja a jednak ich niezbanowlai wiec sa ok- masz czytanie ze zrozumieniem, tego nieda sie zrozumiec.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 19:55:11 

Bronie duperow bo sie z dupowaniem nie kryli i chcieli dac cos od siebie, bronie duperow bo K2 skasowalo legit sharda +7 gold premium userowi. Poza tym na dupowaniu tylko duperzy stracili przez to cala afera. Przy okazji zaden dupe nie wyszedl na mercha. Poza tym to jest tylko gra i wewnetrzna sprawa klanu. Wyslij raport niech banuja... zebys sie tylko nie zdziwil ze Twoje i innych biadolenie na nic sie nie zdalo. Ciekawe jestem czy w Twoim klanie nikt nie kserowal, a jezeli tak to nawet o tym nie wiesz. Roznica jest taka ze my trzymamy sie razem czy sie dzieje zle czy dobrze i tylko pozazdroscic... Zal CI dupe sciska i dobrze !!!!!! Bo gdyby bylo inaczej olalbys temat

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona