Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-26 15:49:59
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 14:36:02 

dziku napisał(a):
ciuSma - jw - aga nic do Ciebie nie mam ale sam wiesz w NIetykalnych tez kserowali

Ten watek wlasnie po to jest by tu ich wskazac czy mozesz to zrobic ?
Bo ja takowych nieznam.
Tzn wiem ze kilku kolegow z A twierdzi ze ja dupuje buty i rekawiczki shelowe ale jakos nikomu kto kupil nie zginely a sprzedaje bo expie tam gdzie one dropia.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 14:49:50 

Cytuj:
Caius - to moze powiedz kto siedzial na merchu kto kupowal sprzet i czy bylo tak strasznie zle, oraz kiedy odszedles ( respekt i pewnie miales racje ), jaki jest sprzet teraz w klanie i jaki byl gdy odchodziles oraz czyn nikt w Twoim klanie nie kserowal ?

Tu akurat przyznam, ?e Dzikowi bym da? raczej medal za cierpliwo?? :] ... zdziwi?em si? strasznie jak to przeczyta?em =)...ale nvm. W tym klanie narazi?o mi si? tylko kilka os??b ale reszte nadal uwa?am za kumpli :P ... Pozdro.

Nietykalni 100%ntowe good guny ;). C0 C0mm3nT ;D.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 14:51:58 

ciuSma
bez screen shotow CI nie udowodnie. Natomiast jesli chodzi o Twoje buty i rekawice to prawda expisz tak gdzie to dropi

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 15:22:26 

Pochwały: 1
kurde drop i z npc .. normalnie a z czego ma dropic ?! zreszta taki klan jak pradawni .. to dobrze ze dostalem kika bo byl bym teraz posadzany o dupowanie huhhh ominelo mnie .. i juz wiem dlaczego troche pradawnych pojawia sie w CZ .. dupy rlz !! i co wam to dalo ? narobiliscie sobie opinii o klanie !! gratz wam za to .. zreszta .. zarobic na mastera przez pol roku w abbys?! lol ja chodze do abbys z 1 lucznikiem i po wyjsciu 100m do przodu - 2 godziny maks .. gdybyscie nie byli leniwi to dupowanie nawet wam przez mysl by nie przeszlo .. bo mozna isc do abbys na wyzsze pietra i sobie lac moby a ludzi wam nie brakuje , a dupowaliscie.. itemy zostaly usuniete i tylko wasz bol kurde jakos mi nic nie zniknelo bo sam sie uzbrajalem choc mialo to swoja zla strone ze nie qpowalem pot??w zycia tylko sam? mane zeby przetrzymac biede :P i jakos ostatnio w hmm okolo 30 minut wzbogacilem sie 400 m z 1 osoba z klanu .. .i to w estlant nie bijac bos??w , crimson??w , falcon??w, dm??w etc poprostu trzeba troche zastanowic sie na co mozna isc klanowo

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 15:34:18 

Cytuj:
Natomiast ghostofsen ktory zamiesc NFO na temat dupowania zasluguje na szacunek, poniewaz przedrostek ghost dziwnie przypomina mi osoby z jednego klanu moze podasz nick ktory uzywasz w grze hmm...

Jestem prawie pewien, ?e to nikt od nas tylko z innego FAJNIUTKIEGO klanu -_-.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 15:51:49 

a co to kogo obchodzi jaki ma nick !!!!!!!!!!! =.=

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 16:00:40 

Gros, jaki byles glupi taki nadal jestes, prosze komentuj dalej tylko nie zapomnij spakowac kredek na poniedzialek
Pradawni chodzili przed dupowaniem to po pierwsze a po dupowaniu zostalo mniej niz bylo dla Twojej wiadomosci, bana nikt nie dostanie i nie dostal, czlowieku zastanow sie na jakim swiecie zyjesz, takimi tekstami to wrazenie mozesz wywrzec na koledze na zajeciach muzyki albo plastyki.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 16:05:33 

sorry ale cie nie wyzywalem h*ju =.=

[ Dodano: 13 Listopad 05, 16:05 ]
buahaha poprostu grac nie umiecie

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 16:07:35 

LOL, dowody sa niezbite, a skala tego tez jest pokazana w pelnej okazalosci... dla mnie to przegiecie.A jecha?em po turasach po dupe wipe...Dobrze ze nie gram na tym serwerze...

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 16:08:01 

dziku napisał(a):
Sajper - nie tylko ty straciles, i nie przez takich jak my tylko przez takich jak ty, co nie wysylaja raportu o cheatach i kupuja "okazjonalnie" sprzet, a ze nie upujesz to tylko swiadczy o Tobie, fajnie sie siedzi na merchu i wciska dupy noobkom prawdA ?

hmmm sk?d ja mam wiedzie? co jest dupowane a co nie (niestety Gm ni jestem ) resell jest legal 100% i wymaga niestety wiecej wysi?ku (umiej?tno?ci targowania si?) wiel godzin siedzenia i wstawanie w nocy 3x, wiec si? nie dowalaj ?ycze szybkiego bana duperom :devil:

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 16:12:41 

dziku, po co ciagniesz tego typu dyskusje? chyba dobrze wiesz ze dupowania nieda sie niczym usprawiedliwic albo zmienic w rzecz pozytywna, a obrazanie przy tym innych jest poprostu nienamiejscu

zastanawia mnie tylko po co dupowaliscie, przeciez w zgranym skladzie mozna naprawde wiele osiagnac i wyrobic sobie odpowiednia opinie, jesli chodzilo wam o to drugie to w tym momencie wyrobiliscie sobie bardzo negatywna

szkoda ze polski klan zszedl do rangi tureckich duperow ;/, bo polacy do dobzi gracze i moim zdaniem niepotrzebuja zdupowanych uber itemow (jak te tureckie gnojki) zeby cos znaczyc

"sĂ„â₏Åťdy o ludziach mÃÂłwiĂ„â₏Åť wiÄ™cej o sĂ„â₏ÅťdzĂ„â₏Åťcych niĂ…ÂĽ o sĂ„â₏Åťdzonych..."

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 16:13:09 

Oj ludzie jak chcecie sobie pogadac to wezcie na PM albo cu?... nie mam nic przeciw gdyby nie to ze konkretne offtopy robicie :)

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 16:16:26 

Oj dzieci dzieci, nikomu nic nie udowodnicie nikt nie dostanie bana i po co ten caly krzyk, gdyby bany lecialy to 90% serwera mialby bana z KS. To tylko gra i bede bronil do konca klanowiczow bo teraz wszyscy legit w oczach takich noobkow jak wy tez sa duperami i nawet ciuSma to w niektorych oczach jest duperem bo ma ib8 i pare innych zabawek. Tak resell jest 100% legit. Ty zrobiles resell komus a ktos Tobie wiec chyba przyznasz ze uczciwie straciles przedmioty.
Nikt w klanie nie mial i nie ma uberprzedmiotow, a cala sytuacja jak widac wyszla tylko na zle, poniewaz przedmioty ktorymi handlowal jeden klanowicz poszly do kasacji, zapewnie i tak by poszly ale dzieki zaistanialej sytuacji byl powod zeby sie powyzywac. Ekipe mamy zgrana i czy wam sie chce wiezyc czy nie na legal przedmiotach, i czy wam sie chce wiezyc czy nie tez poszlo w las troche "legit" przedmiotow kupowanych od ludzi ochodzacych na nie duperow, i poszly do kasacji takze dropy z czego 3 zostaly odzyskane dzieki screen shotom
, a co do nagiej suki odpuszcze bo szkoda mi czasu.

Ostatnio edytowano 2005-11-13 16:22:33 przez dziku, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 16:20:19 

dziku napisał(a):
Tak resell jest 100% legit. Ty zrobiles resell komus a ktos Tobie wiec chyba przyznasz ze uczciwie straciles przedmioty

hmm jakby? handlowa? zanim jeszcze berek powsta? to by? wiedzi? co to resell

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 16:31:27 

dziku napisał(a):
Oj dzieci dzieci, nikomu nic nie udowodnicie nikt nie dostanie bana i po co ten caly krzyk, gdyby bany lecialy to 90% serwera mialby bana z KS. To tylko gra i bede bronil do konca klanowiczow bo teraz wszyscy legit w oczach takich noobkow jak wy tez sa duperami i nawet ciuSma to w niektorych oczach jest duperem bo ma ib8 i pare innych zabawek. Tak resell jest 100% legit. Ty zrobiles resell komus a ktos Tobie wiec chyba przyznasz ze uczciwie straciles przedmioty.
Nikt w klanie nie mial i nie ma uberprzedmiotow, a cala sytuacja jak widac wyszla tylko na zle, poniewaz przedmioty ktorymi handlowal jeden klanowicz poszly do kasacji, zapewnie i tak by poszly ale dzieki zaistanialej sytuacji byl powod zeby sie powyzywac. Ekipe mamy zgrana i czy wam sie chce wiezyc czy nie na legal przedmiotach, i czy wam sie chce wiezyc czy nie tez poszlo w las troche "legit" przedmiotow kupowanych od ludzi ochodzacych na nie duperow, i poszly do kasacji takze dropy z czego 3 zostaly odzyskane dzieki screen shotom
, a co do nagiej suki odpuszcze bo szkoda mi czasu.
grosman napisał(a):
sorry ale cie nie wyzywalem h*ju =.=

[ Dodano: 13 Listopad 05, 16:05 ]
buahaha poprostu grac nie umiecie

swiadczy samo za siebie i nic sie przez pol roku chlopak nie zmienil

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona