WIELKIE Dzi?ki za Gratki dla nas

daxio_pl napisał(a):
szczerze powiedziwaszy to Wy chyba npoki bijecie w nocy 3-4 albo 5-6
Nio zda?a sie ze kto? siedzi w CZ o tez poze ale to razcej ?adko

tak naprawde to od godzin popo?udniowych do 2-3 to praktycznie zawsze ktos jest od na w CZ.

A ja ciebie czesto widuje w CZ

Gulok napisał(a):
gratz G2, dla nas tez G2 ciagnelo sie wieki, ale G1 jakos szybko zrobilismy Za czesto was w CZ na inwazjach nie widze, ale ostatnio mialem duelka z BP od was chyba Sonic2pl
Nawet nic mi nie mow o tym jak si? cagne?o G2

bo u nas to naprawde mozna sie bylo pochlasta? zwa?ywszy na to ?e Megowie jak by? bug(du?o wi?ksza cz??? naszego sk?adu) robila nowe chary od pocz?tku. Mam nadzieje ?e G1 wpadnie du?o szybciej

. Na inwazjach i wojnach (tych nocnych bo tylko wtedy moge grac

) zawsze jast sklad mniejszy czy wiekszy ale zawsze kto? jest (taki sta?y to Qik, Nigga, Ja, Numen) Nawet ze 2-3 tygodnie temu prubowalem ubi? waszego maga na inwazji (bo chyba zlapal laga i sie nie rusza?

) juz prawie prawie go mialem ale podlecial mi jakis assek u zabral NP, tak to by przynjamniej w "rodzinie" zostaly

KWESTIA LIONA:
Zgadza sie po tym ja do nas przyszedl dostalismy G2 ale z moich wylicze? (jak wiecie nie dzialaja statystyki) ze kwestia G2 nawet bez przyjscia Liona to nie wiecej jak tydzie? moze 2, ale fakt faktem przyspieszy? Gradeup

Co do tego ze kogos okrad?, tak naprawde nie moge sie nic na te temat wypowiedziec bo nic nie wiem

ale dzi?ki za ostrzezenie, napweno bedziemy uwa?ali.
Jeszcze raz POZDROOFKA dla wszytskich

D_S_P