Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-25 15:32:07
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-05 19:09:20 

Pochwały: 2
Boze a wy zyskaliscie 2gie albo 1 sze grade jak _lion do was doszedl. Teraz to madrzy tacy jak sobie podbliscie troche tych npkow zeby wam grade nie zlecial.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-05 19:17:53 

Epic napisał(a):
Boze a wy zyskaliscie 2gie albo 1 sze grade jak _lion do was doszedl. Teraz to madrzy tacy jak sobie podbliscie troche tych npkow zeby wam grade nie zlecial.

sra?y muchy bedzie wiosna my?my nic nei zyskali awreczsracili?my cos gorszego niz NP
NASZ? KASE
ja wiem ?e ty widzisz tylko jedno ale wtedy jak by? przyjmowany nie by? jeszcze nikczemnym
z?odziejaszkiem strat ponad 300GB

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-05 19:18:48 

lion nie wyglada na kogo kto by mial 300gb

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-05 19:26:20 

Co mnie wasza kasa? Tu sie dyskusja o grade 2 avallonu tyczy, devilsh was okradl i nadal gracie z chlopakami z Jasla? A zaraz znow bedzie ze was ktos okradl ;( ....biedaczki. Macie bajzel (organizacyjny) w klanie to niemacie tych 300gb. Stracil ten co zaufal kupnemu charowi. K thx bb

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-05 19:40:47 

pewnie itemy opyli? za real kase razem z kontem azzazel maga na 63lvl

[ Dodano: 05-11-05, 19:31 ]
Epic ty tu si? nie odzywaj jush ci powiedzi?em(po raz n) jak nie masz o czym? pojecia oki

[ Dodano: 05-11-05, 19:40 ]
achai to nie jest ten samlionw sensie osby co pomga?awam ubi? centka to zupe?nie jakis inny lud?

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-05 21:51:43 

Ja wiem ze to nie on bo na tk forum _lion jakis czas temu byl na sell..... BTW 300gb? co wyscie mu dali? shelle + IN, IB i roci? LOL GG
Zrestza z toba to zadna dyskusja... tylko jakis belkot BB

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-06 12:24:24 

po pierwsze jak niewiesz kto to jest z?odziej to sobie sprawd? w s?owniku ...
z?odziej sobie chyba sam bie?e co nie to sie nazywa kradzie? ojeba? nam Azzazel wraz z jej ca?ym kontem reszte hack tradem ...
a z toba epic da si? dyskutowac, wchodzisz miedzy m?otek a kowad?o chod? sprawa ciebie nie dotyczy(zawsze zreszta si? pchasz gdzie cie nikt nies?ucha i tam gdzie cie nie chc?) i chu.. wiesz o tym wszystkim

Czytelniku sry za spacje ale mi sie cos zepsu?o

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-06 20:54:37 

Epic napisał(a):

zzz epic, ile ty jeszce b?dziesz pr??bowa? udowodni?, ?e my nasz? pozycj? zawdzi?czamy innym, a sami jestesmy lamami itp??? ok nikt cie nie chcial w naszym klanie, rozjebales naszego suba, to sobie ?yj i niemieszaj sie w nasze sprawy; zzzzz troch? jestes nawiedzony, bo my tu gratulujemy Avalone grade'a i Sajapa ich ostrzega przed cziterem, a ty wyskakujesz z takim g??wniarskim tekstem; zzzzz nie m?cz ju? cz?owieku

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-06 21:34:27 

Heh, Avallone, gratz G2, dla nas tez G2 ciagnelo sie wieki, ale G1 jakos szybko zrobilismy :D Za czesto was w CZ na inwazjach nie widze, ale ostatnio mialem duelka z BP od was :D chyba Sonic2pl, ale nie jestem pewien nicka (mial mirage :D). Ale ja ostatnio biegam ze sword talia i BP maja duze zdziwko jak po 400-500 mnie wala :D I oczywiscie padaja hihihi.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-06 22:03:52 

Tak Krzyzak powiedz "niewzielismy do kalnu Ciebie to sie teraz mscisz"- problem w tym ze ja do was do klanu niechialem. Ja team niewiem czy ty zauwazyles ale ja tu dyskutuje o np zyskanych przez Avallone. Sajper napisal ze dzieki _lionowi no to ja wam dopisuje ze wy w podobny sposb grade wylapaliscie jak wam _lion i _punish3r_ do klanu doszedli (jakies 70-100k np na +). Teraz to raptem o tym zapomnieliscie. Tak wiem klamie jak zwykle.
Nieiwem co rozumiesz przez pojecie lamy gdyz ja mowie ze macie bajzel w organizacji klanem, w skrocie sami jestescie sobie winni. Azzazel owalony? On(a?) z Jasla tak? Spoko lol

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-06 22:08:08 

ehhh, co ty mo?esz wiedzie? o naszym klanie, jak niegdy w nim nieby?e??? a w cz zawsze bili?my npki i chyba przeceniasz role np liona - no ale przeciez twierdziles tez kiedys, ?e nasz klan ma NP zleechowane pod krysztalem :P to mnie niezadziwi juz nic, co napiszesz ;-)

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-06 22:41:28 

Boze ale ty glupi jestes. TAK MACIE GRADE 3 ZLECHOWANE POD KRYSZTALEM!!! 2 wam wskoczylo jak lion z punisherem se pojawil. Tearz tak jestescie w cz bijecie np, jestecie w tym dobrzy. Histori to juz jednak niezmieni. Jak sajper napiasl tak o Avallone to ja o was, zacytuje Cie tu jeszce "badzcie neutralni" z topcu jak wam forum kazali usunac. Powiem tak jak cos jest na wasz kaln/ally to pojawiasz sie ty "swiecisz oczami" za wszysktich a jakiekolwiek odmienne zdanie od twojego kwitujesz w sposb "wez nieklam, ludzie spokojnie badzcie neutralni" i najlepsze "a ty idz nabij lepiej lvl" hahahaah- ty masz 15 lat i jestes zazdrosny tak? Czekaj uprzedze twoj kolejny post to bedzie cos w stylu" och epic ty szujo jak mozesz tak mowic o nas? Wez idz lepiej kup sobie itemki/nabij lvl a nie sie tu udzielasz. Dziekuje wszystkim za wsparcie bo ten epic to taki owaki klan nam chce rozwalic" a i jeszce wklej jakas grafike z panem Kaczynskim (pewnie caly pokoj juz sobie wytapetowales). K thx bb

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-06 23:24:55 

hehehe, oj przepraszam cie epic - no przeciez ty ne xigenonie jestes wyrocznia dla wszystkich :P; 3 grade zleechowany??? kto leechowa???? hehe - koles my zawsze klanem robilismy rajdy kolo bramy - gandzo, domek, wot, muad, raistl i ca?? reszta magow to pamieta jak tydzien w tydzien tam walili?my, to nieobrazaj ich :P

ej mam pomysl - idz ze swoimi cieniami tak leeczowac, jak my to robili?my :P to moze bedziecie mieli tez grade jakis lepszy :P co ? oke baba?

ps: mnie wkurwiaj? te twoje tureckie pierdoly i sie nieczepiam, to sie tez mnie nieczepiaj 15-sto latku, ok?

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-07 00:14:13 

Gosu ne oldum, me 5 years old oke?
rajdy w stylu XXX elmo na XX orkow pod brama? I jak juz po niesamowicie ciezkich bojach wpadacie do Breth i ......spac. Aaaa to spoko. (Niechce mi sie szukac ale gdzie tu byl stary SS jak siedzicie se na polu przed breth i .... no nic siedzicie_.
Ja nietwierdze ze jestem niewiadomo co jakis gosu z wypas sprzetem bo tak niejest. W kazdym badz razie moja kasa/sprzet niepochodzi z jakis bugow na serverze czy cus.
Do lutherfson (czy jakos) my cienisy tam niedobiegniemy :( ja niemam swifta wiec mzoe nas tam tepniecie co?
Dobra to wszystko co tu powiedzialem. Jak masz cos jeszcze to wez zaloz topic o tym.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-07 02:57:20 

wow epic - rozpracowa?e? nas - gratuluje; jeszce zdrad? sekret jak leehcujemy xp po tureckich party i bedzie juz wszystko wiadomo o nas :P

zzzzzzz bawisz mnie :rotfl:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona