mowerman napisał(a):
.jedyne do czego mo?na si? tam przyczepi? to ten dark vane....no ale skoro kto? sprzedaje go to czemu bym np ja mia? go nie kupi?.... beramus ju? poszed? w ......
mowerman napisał(a):
2.Nigdzie nie napisa?em ?e popieram duperstwo...
.... czyli klan dupuje a ty w nim jestes i nic nie robisz zalozmy powiem tak bezczynnosc to pewien rodzaj popierania bo przez to wlasnie jest tylu duperow
mowerman napisał(a):
Troche szacunku przynajmniej dlatego, ?e jeste?my lud?mi a je?eli ty kogo? nie szanujesz przez to, ?e w "WIRTUALNEJ GRZE" oszukuje.... to mo?e lepiej ju? nic nie pisz....i przesta? gra? bo to ju? jest zboczenie....
czyli jak musimy tolerowac cheaterow wedlug ciebie bo moze zle przeczytalem czyli na boisku w lidze kosykowki jak ktos mi zaladuje z lokcia i sedzia tego nie zobaczy to mam to olac nie bylo tego
mowerman napisał(a):
Duper here duper there dupers evrywhere
czyli skoro duperzy sa wszedzie to mamy nie poruszac tego tematu bo co tym zmienimy
wedlug ciebie a ja uwazam ze przynajmniej wypowiem swoje zdanie a ty zachowujesz sie jak czlowiek ktory zobaczyl ze wszyscy dupuja to olac to ja tez zaczne a jak na duperow naskocza to bede chcial sie wytlumaczyc ty ze reszta to robila to czemu ja nie moge tak to odbieram
mowerman napisał(a):
Ura?ony ??
ja odbieram to ze jednak poczules sie urazony i chciales dopiec do zywego zrownac z ziemia Lobo za jego poglady
mowerman napisał(a):
Lepiej ch?opcze ni? g?upku...
o jaki ty dorosly i madry obrazac ludzi za poglady
Lobo napisał(a):
kali
przypomnial mi sie kawal "kali krasc kroy dobrze kaliemu ukradli krowe zle"
mowerman napisał(a):
1.Nie bronie nikogo z cyphera bo gram na beramusie..
a jednak po wszystkich twoich postach wnioskuje ze kogos bronisz no dobar caly berek nie jest zly ale on i cypher to servy ktorym najbardziej i najszybciej przydal by sie dobry gm co do innych serwerow to nie mowie ze problemu nie ma ale nie na taka skale
mowerman napisał(a):
3.Swoje pogl?dy moge zachowa? ale nie musze a ju? tymbardziej jak ty b?dziesz mi m??wi? co mam robi? i co m??wi?...
no nie wiem w sumie czytam to po ostrej imprie ale widze ze ty chcesz wmusic wszystkim swoje chore poglady
mowerman napisał(a):
4.Wiekszo?? to duperzy (zabardzo za?zawione masz oczy jak cie w CZ ruchaj? i tego nie widzisz)
czyli co duper jest nie do zjechania kumpel gra magiem na 62lvl i dalej sie smieje ze jedzie asskow w shellach i shardach +8 ...
mowerman napisał(a):
5.Tekst mia? by? ?mieszny ale niczego nowego nie powiedzia?es tylko si? zb?a?ni?e? i pokaza?e? poraz kolejny ?e nie potrafisz czyta? ze zrozumieniem (mo?e to przez tw??j fistaszkowy m??zg?)
....
to by bylo na tyle
BTW: za wszelkie bledy ort itp przepraszam ale leb mnie napierdala

BTW2: =-o ktos zamknol temat