Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-25 20:05:30
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-29 20:05:33 

Ura?ony ?? to by?a riposta wiesz co to znaczy czy my?la?e?, ?e twoje zdanie b?dzie ostatnie..? Ja p?acze to ty piszesz jak by? p?aka? nad ca?ym KO ale z?e wie?ci mam nic si? nie zmini wi?? otrzyj oczy i graj lub CYA

No ...ja tej gry nie stworzy?em moradon z tego co wiem s?u?y g?ownie jako targ...noi chyba, ?e ch?opie walisz po allegro nie wnikam...a czy ja napisa?em ?e turek ma legit itemy? umiesz czyta? ze zrozumieniem ? Przecie? wyra?nie napisa?em ...id?c do moradon i kupuj?c legitowanie szlag trafi? teraz kapiszi ?

Kto ci kaza? nas chwali? ch?opcze ja ci? nie znam wi?c si?a rzeczy twoje zdanie mnie w og??le nie interesuje...ale odpowiadam bo nie wiem czy wiesz ale napisze to jeszcze raz forum jest nie tylko do czytanie ale tak?e do wypowiadanie si? na nim...

Peace

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-29 20:07:52 

Pochwały: 3
A temat jest "Cypher - Top 5 polish clan" ;D

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-29 21:56:12 

Cytuj:
Ura?ony ?? to by?a riposta wiesz co to znaczy czy my?la?e?, ?e twoje zdanie b?dzie ostatnie..? Ja p?acze to ty piszesz jak by? p?aka? nad ca?ym KO ale z?e wie?ci mam nic si? nie zmini wi?? otrzyj oczy i graj lub CYA

No ...ja tej gry nie stworzy?em moradon z tego co wiem s?u?y g?ownie jako targ...noi chyba, ?e ch?opie walisz po allegro nie wnikam...a czy ja napisa?em ?e turek ma legit itemy? umiesz czyta? ze zrozumieniem ? Przecie? wyra?nie napisa?em ...id?c do moradon i kupuj?c legitowanie szlag trafi? teraz kapiszi ?

Kto ci kaza? nas chwali? ch?opcze ja ci? nie znam wi?c si?a rzeczy twoje zdanie mnie w og??le nie interesuje...ale odpowiadam bo nie wiem czy wiesz ale napisze to jeszcze raz forum jest nie tylko do czytanie ale tak?e do wypowiadanie si? na nim...

jak nie rozumiesz sarkazmu w poprzednim po?cie to jeste? g?upszy ni? my?la?em idz sobie pop?acz do duper??w z twojego klanu kt??rych znasz i kt??rych zdanie sie dla ciebie liczy.I nie usprawiedliwiaj duper??w przynajmniej przedemn? bo twoje zdanie te? mnie ma?o obchodzi .

jak juz sie podniecisz dostatecznie przy czytaniu tego posta to mo?esz odpisa? ja ju? powiedzia??m wszystko co mia??m.I my?le ?e ludzie z m??zgiem wi?kszym od fistaszka zrozumi? co by?o sarkazmem a co nie.

tak na marginesie nie m??w do kogo? ch?opcze jak sam nim jeste?..

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-29 22:05:04 

Jak pop?acz ? Jak idz do duper??w....? O co ci chodzi cz?owieku...umiesz napisa? zdanie kt??re da si? zrozumie?....? Mo?e ty ju? lepiej nic nie pisz....bo zaczynasz obra?a? i wyzywa? a to ju? o czym? ?wiadczy mianowicie brak argument??w...

PS. My?la?e?...? A od kiedy ty my?lisz....? Sarkazm by? wspania?y no ale...skoro nic innego ju? nie mo?na by?o napisa?...to sarkazm....nom te? by? ju? nie na miejscu...a i nikogo nie usprawiedliwiam...m??wie jak jest ...

PEACE

Lepiej ch?opcze ni? g?upku....zapewne masz wi?kszy m??zg od fistaszka...

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-29 23:16:43 

dobra kali ja ci wyt?umaczy? moja argumrent.Ja pokaza? ?e klan z cyphera by? dupery ty ich wtedy bronic i usprawiedliwia?.Ja pokaza? tw??j klan dupery.Ty powiedzie? i co z tego .Ano tyle ?e jak ty m??wi? ?e dupowanie dobre bo ty dupowa? albo kupowa? od duper??w to ty zachowaj swoje pog??dy dla siebie bo wi?kszo?c nie by? z twojego klanu duper??w i my?le? ?e dupowanie z?e.Ty ju? rozumiec??

Niby mia?em zako?czy? ju? rozmowe na ten temat no ale ... powiedzmy ?e to zako?czenie dla ludzi o m??zgu mniejszym od tego przys?owiowego fistaszka .Mam nadzieje ?e wko?cu zrozumia? co mam na mysli wko?cu to jego dialekt.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-30 00:50:50 

1.Nie bronie nikogo z cyphera bo gram na beramusie..
2.Nigdzie nie napisa?em ?e popieram duperstwo...
3.Swoje pogl?dy moge zachowa? ale nie musze a ju? tymbardziej jak ty b?dziesz mi m??wi? co mam robi? i co m??wi?...
4.Wiekszo?? to duperzy (zabardzo za?zawione masz oczy jak cie w CZ ruchaj? i tego nie widzisz)
5.Tekst mia? by? ?mieszny ale niczego nowego nie powiedzia?es tylko si? zb?a?ni?e? i pokaza?e? poraz kolejny ?e nie potrafisz czyta? ze zrozumieniem (mo?e to przez tw??j fistaszkowy m??zg?)
6.Masz racje to tw??j dialekt bo w ostatnim zdaniu sam siebie popierasz nie czekaj?c na moj? opinie (czyli odpowiadasz za mnie 8| )

Postaraj si? lepiej w nast?pnym po?cie i nie pr??buj na si?e zrobi? z tego ?artu bo kiepsko Ci to wychodzi no chyba ?e sam si? z tego ?miejesz (sado...?)

PS Zrozumia? ? Przecie? niczego nowego nie odkry?e? tylko powtorzy?e? to co pisze tu kolejny z serii "ja jestem legit"

PS CZekam na odpowied? ...ciekawe czy naprawde zako?czy?e? juz sw??j udzia? w tym topiku czy b?dziesz si? powtarza? po raz kolejny po ka?dym moim po?cie ?e to ju? koniec ? :lol2:

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-30 11:35:14 

Pochwały: 5
mowerman napisał(a):
.jedyne do czego mo?na si? tam przyczepi? to ten dark vane....no ale skoro kto? sprzedaje go to czemu bym np ja mia? go nie kupi?.... beramus ju? poszed? w ......

mowerman napisał(a):
2.Nigdzie nie napisa?em ?e popieram duperstwo...

.... czyli klan dupuje a ty w nim jestes i nic nie robisz zalozmy powiem tak bezczynnosc to pewien rodzaj popierania bo przez to wlasnie jest tylu duperow

mowerman napisał(a):
Troche szacunku przynajmniej dlatego, ?e jeste?my lud?mi a je?eli ty kogo? nie szanujesz przez to, ?e w "WIRTUALNEJ GRZE" oszukuje.... to mo?e lepiej ju? nic nie pisz....i przesta? gra? bo to ju? jest zboczenie....

czyli jak musimy tolerowac cheaterow wedlug ciebie bo moze zle przeczytalem czyli na boisku w lidze kosykowki jak ktos mi zaladuje z lokcia i sedzia tego nie zobaczy to mam to olac nie bylo tego :freak:

mowerman napisał(a):
Duper here duper there dupers evrywhere

czyli skoro duperzy sa wszedzie to mamy nie poruszac tego tematu bo co tym zmienimy o_O
wedlug ciebie a ja uwazam ze przynajmniej wypowiem swoje zdanie a ty zachowujesz sie jak czlowiek ktory zobaczyl ze wszyscy dupuja to olac to ja tez zaczne a jak na duperow naskocza to bede chcial sie wytlumaczyc ty ze reszta to robila to czemu ja nie moge tak to odbieram

mowerman napisał(a):
Ura?ony ??

ja odbieram to ze jednak poczules sie urazony i chciales dopiec do zywego zrownac z ziemia Lobo za jego poglady

mowerman napisał(a):
Lepiej ch?opcze ni? g?upku...

o jaki ty dorosly i madry obrazac ludzi za poglady -_-

Lobo napisał(a):
kali

przypomnial mi sie kawal "kali krasc kroy dobrze kaliemu ukradli krowe zle"

mowerman napisał(a):
1.Nie bronie nikogo z cyphera bo gram na beramusie..

a jednak po wszystkich twoich postach wnioskuje ze kogos bronisz no dobar caly berek nie jest zly ale on i cypher to servy ktorym najbardziej i najszybciej przydal by sie dobry gm co do innych serwerow to nie mowie ze problemu nie ma ale nie na taka skale :freak:

mowerman napisał(a):
3.Swoje pogl?dy moge zachowa? ale nie musze a ju? tymbardziej jak ty b?dziesz mi m??wi? co mam robi? i co m??wi?...

no nie wiem w sumie czytam to po ostrej imprie ale widze ze ty chcesz wmusic wszystkim swoje chore poglady

mowerman napisał(a):
4.Wiekszo?? to duperzy (zabardzo za?zawione masz oczy jak cie w CZ ruchaj? i tego nie widzisz)

czyli co duper jest nie do zjechania kumpel gra magiem na 62lvl i dalej sie smieje ze jedzie asskow w shellach i shardach +8 ...

mowerman napisał(a):
5.Tekst mia? by? ?mieszny ale niczego nowego nie powiedzia?es tylko si? zb?a?ni?e? i pokaza?e? poraz kolejny ?e nie potrafisz czyta? ze zrozumieniem (mo?e to przez tw??j fistaszkowy m??zg?)

....

to by bylo na tyle

BTW: za wszelkie bledy ort itp przepraszam ale leb mnie napierdala :P

BTW2: =-o ktos zamknol temat

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5