Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-26 10:46:18
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: gm wzi?? si? do roboty - beramus-
PostNapisane: 2005-10-24 07:39:37 

Pochwały: 1
ban... niestety Polaka ... z polskiego klanu z flag? Polski na plecach :| jaki wstyd

Obrazek

Turki xD (sory ale mialem inn otwarte bo musialem repota zrobic >.< )

Obrazek

slyszalem ze na diezie byl taki dzien ze co 5 min byl ban za kospa xD

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 08:17:11 

Wstyd dla klanu ktorym byl... jak pisal gm KOSP=BAN i to mi sie bardzo podoba...
Jesli sie nie potrafi zdobywac np w innny sposob to sie uzywa kospa

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 08:35:51 

Pochwały: 13
szkoda ze padlo na peciaka ale dobrez ze gm zabral sie do jakiejs roboty

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 11:58:52 

lubie tego nowego gma, oby tak dalej. jak tylko sie pojawil, po tym jak si? przywita? odrazu na wej?ciu polecia?y 2 bany :D

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 12:54:40 

hehe oby to tylko slomiany ogien nie byl. Jak gm-owalem na serwku ultimy (polskim nie oficjalnym ofcoz) to nie byl problem bo graczy ze 100 -150 bylo i sie dalo szybko wyplenic badziewie (choc trafialy sie uparciuchy z makro w godzinach 3-6 rano) ale tu gra znacznie wiecej ludzi. Trzymam kciuki za kolesia, zeby mu starczylo zapalu. Niestety turasy jak zaraza, 10 dostanie klapsa to 20 zajmie ich miejsce.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 14:15:40 

Ja tylko zycze temu GM-owi wytrwalosci, zeby mus sie nie znudzilo za jakis tydzien. :faja:

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 14:51:34 

no u nas na c te? jest new gb i osstatnio bany sie sypi?, noi dupowane itemy troche pous??wali...oby tak dalej :D STOP MACROING :D

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 15:52:47 

czyzby na aresie tez byl nowy gm skoro bany lecialy az milo? :D

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 15:59:58 

heh moze nie tylko zdobywanie np .. przez kospa bo ten shit ma duzo mozliwosci :] ale ja tez sie ciesze ze banuj? .. choc podobno jest sprawdzona osoba ktora ma od 3 item??w taki samych.. np. jak mam 3 miraze +6 to juz bede sprawdzany czy nie sa dupowane.. :D mam farta bo to sa klanowe z raven harpy XD

ψψψψψψψψψΦΦΦΦΦΦΦΦ

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 17:00:37 

Gzaor napisał(a):
szkoda ze padlo na peciaka ale dobrez ze gm zabral sie do jakiejs roboty

lol wiesz co m??wisz ? ci szkoda ?e zbanowali czitera oO i to jeszcze z KOSP lolz ..... to wida? przynajmniej w jaki spos??b A zdobywali NP bo naprawd? szybko awansowali na grate 1 :> ciekawe kto tam od nich jeszcze KOSPa u?ywa ....... my?la?em ?? tylko s? dobzi w dupowaniu a tu taka niespodzianka ... ale niewracajmy ju? do tematu tego clanu ....

Bux - 0.01c za click

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 17:25:06 

A wi?c zaczne od tego ?e peciak ju? nie jest zbanowany...To by?a pomy?ka gma i gm przeprosil peciaka. Po drugie zabijaka jestes zerem a udajesz chojraka. Wyszed?es od nas z klanu bo ci nie dali?my item??w na mastera a teraz nam reputacje psujesz. I kto tu jest zjebany ??
Co do naszych NP: Nasz klan nie u?ywa zadnych macr??w ani cheat??w do zabijania oras??w. Wszystkie np sa zarobione uczciwie-zawdzi?czamy je jedynie ci??kiej pracy. Tak apropo jakby? chcia? powiedzie? ze to nie mo?liwe-Jak jest ekipa to w party 8 osobowym dajemy zrobic w 30minut kilka tysiecy NP na ?epka.
I prosze nie r??b ju? z siebie idioty na tym forum i nie szukaj guza. Chcia?em jeszcze zaznaczy? ?e do tej pory z nikim sie nie k?uci?em :ani z nietykalnymi ani z ordalicium...ale ty ju? przesadzasz. Pokazujesz tylko jak jestes zazdrosny i nic wiecej. Poprostu jeste? niedoj?a?y dzieciak i tyle. I jak nie masz nic prawdziwego ani ciekawego do powiedzenia to sie ju? nie odzywaj i NARQ NO_oBie.......

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 17:39:25 

:) po jeden wysz?em od was poniewa? niemieliscie nic clan party / sneze by? zjebany ..... a co do itemkow to inna rzecz ....... poniewa? iemog?em zrozumie? czemu mi?dzy sob? ca?y czas dawali?cie iteki itd ... a do mnie nic nietrafialo niechodzilo mi juz o jakies duperele tam jawerly itd tylko o itemki do mastera a niemoglem grac bo niemialem master skila i niewiedzialem wtedy ze po 61 te? mo?na go zrobic ......

Wiem ?e nieuzywaliscie arrow sower itd ... ale powiedzcie czy nieuzywaliscie BUGA ze skilami .... ? bo mam tam u was paru qmpli to wiem ?e m??wili mi ?e u?ywali?cie ..aaa? si? chwalili?cie ?e 3 magow w aprty wlaizcie na wojne 9 nov leci itd .... podobno kosa pr??bowa? uzywac skila z 70 tego i .... oczywiscie teraz uzywacie tez buga na skil lvl 62 ....

i co powiesz ? ?e jeste?cie ?wi?ci ? nic ... niem??wie na was idioci itd ... ale czemu niemo?ecie gra? bez bugow / czitow itd ?

[ Dodano: 24 Pa? 2005 05:39 pm ]
i jeszcze jedno ... czy ja co? pisa?em na ciebie ? i czy do chu** wyzywam was od noobow ?

zapomnia?bym .... a co do peciaka to s?ysza?em inn? wersje od kogo? od was z klanu ... ?e on ?eczywi?cie nieu?ywa? macro na wojnach itd ale ?e u?ywa? w ABYS ....

... co do prawdziwo?ci ..... to wszystko ( ja sam nie wiem niejestem u was na TSie ani nigdzie ) jest prawd? poniewa? dostaj? j? od was .. od was samych od poszczeg???nych ludzi z klanu kt???y si? chwal? co robi? ich koledzy .... wi?c mo?na to nazwa? plotk? a czy prawdziwa .. ? jak od ludzi od was od klanu to bior? j? za prawdziw? ..... a pozatym przerazi? mnie kiedy? shout w moradon jak snikers sprzedawa? niby " kupionego +1 i zrobionego na +7 " dark vane +7 ...... osobi?cie w?tpie ?eby zrobi? za pierwszym razem taki uniqat do +7 .....

podobno te? kto? od was przeszed? na bugu FT ale to nieistotne bo prawie ka?dy przechodzi? ( pr??bowa? przej?? )

Bux - 0.01c za click

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 18:13:52 

jezeli ktos przeszedl FT to bylo kilka osob >.< - MATKA/SNEEZE - glacier erenion czy cos takiego O_o
spojrzcie co ghostofunique pisze :]
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 18:22:25 

teraz ju? wie ... a jesli jeste? daniel po??dny to wyjd? z tego klanu .... i nieo?mieszaj mnie bo bardzeij tymi tekstmi o?mieszasz siebie ......

Bux - 0.01c za click

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 18:38:22 

Zabijaka napisał(a):
teraz ju? wie ... a jesli jeste? daniel po??dny to wyjd? z tego klanu .... i nieo?mieszaj mnie bo bardzeij tymi tekstmi o?mieszasz siebie ......

Wzywaj? mnie wi?c jestem...

Ma?e sprostowanie to by?o zdanie o starym HH wi?c ten screen jest conajmniej ?enuj?cy 8|
Powiem wam co? jeszcze rozejrzyjcie si? troszke i popatrzcie co si? dzieje...chcecie zmienic serwa ? zacznijcie od strony ork??w bo tyle raptorow +8 w ?yciu nie widzia?em. A nie b?dziecie tu pisa? o jakich? polskich z?ych duszkach a np....to si? ... zdobylo legalnie i ?aden zabijaka czy inna lama (kt??ra pewnie tylko ks-uje w CZ lub noob??w szuka) nie b?dzie mnie i moich koleg??w z klanu obra?a?. Zreszt? kieruje to do was Nietykalni jak jeste?cie tacy dobrzy a my noob??w naprzyjmowali?my ?eby np podbi? to dlaczego si? nie zgodzili?cie nigdy na clan vs clan na arenie ? Przecie? my gra? nie umiemy a mo?e dlatego, ?e nie pozwala wam Ciusma kt??ry BTW kaza? wam chodzi? i ka?e na wojny o 3 w nocy i dlatego macie tyle np bo nabili?cie je na noobowskich wojnach bo taka ona wla?nie jest a no i wasz mega ks-er Leonsjo czy jak tam go zwal, kt??ry biega? zawsze po lewej stronie (widzia?em to milion razy) i ks tych co naprawde potrafili "normalnie powalczy?" reszte dodajcie sobie sami...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona